canım bu ekteki resımde silik. benım buna yakın belkı az daha silik.
canım inşallah. valla içim karmasık. hem tamam oldu bu iş diyorum. hemde ulan bakalım kanda ne cıkacak dıyorum:)tebrik ederimm . Hamilesin işteeee ne güzellll
Allah tamamına erdirsin canım
KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba
Onuseviyorum, karanfil ve açelya nasılsınız bakim güzel anne adayları :)) herhangi bir şikayetiniz var mı? Bulantılar başladı mı ?
Msms inşallah kan testinde pozitif çıkar cnm..yarın yaptırırseın herhalde değil mi? Merakla güzel haberlerini bekliyoruz..
kızlar gunaydın. dun akşamdan ıtıbaren 5 test yaptım. idrar testi. hepsınde silik çizgi çıktı. hcg yaptıracaktım ama en yakın hastane 2 gun sonra sonuc dıyor.
kızlar ben de kendimden haber vereyim ..
bugün 7. günüm.. karnım şiş, göğüslerimde hassasiyet var..
ama bunlar sanırım cirinone jel in etkileri..
benim test günüm de 24 Ocak..
Ama ben de 22 sinde idrardan yapacam..
çünkü 22 Ocak doğum günüm..
bakalım nolcak...
canımm inşallah hamilesinnn :)))) :sm_cool:
canım inşallah. valla içim karmasık. hem tamam oldu bu iş diyorum. hemde ulan bakalım kanda ne cıkacak dıyorum:)
bence hamilesin. ama insan inanamıyor değilmi. kanda baktırcakmısın.
ben silik çüzginin ertesi günü kanda baktırdım. ama demişsinki 2 günde veriyorlar sonucu diye. ben vatan hastanesi kadıköyde yaptırmıştım.2 saatte veriyorlar.
kızlar ben de kendimden haber vereyim ..
bugün 7. günüm.. karnım şiş, göğüslerimde hassasiyet var..
ama bunlar sanırım cirinone jel in etkileri..
benim test günüm de 24 Ocak..
Ama ben de 22 sinde idrardan yapacam..
çünkü 22 Ocak doğum günüm..
bakalım nolcak...
canım benım o agrılar 4. gunu basladı ve hergun en az bır sefer yokluyor.herkesın erkenden cıkmıyor bılıyorsun. asla umutsuzluk yok hakkımızda hayırlısı hepimizingünaydın kızlar bugün transferimin 9. günü ve hasta olacakmışım gibi bi ağrı var gibi yada ben kendimi dinlemekten resmen sapıttım artık...(( dün yani 8. gün sabahı test yaptım 2. çizgi felan çıkmadı. sanırım benim bebişlerim tutunamadısenağlama
msms canım inşallah hayırlısı ile kandada pozitif göreceksin şimdiden hayırlı olsun. tüm sonuç bekleyen arkadaşların pozitif olur inşallah.
asi74 hayırlısı ile bugün yumurtaların bu saatlerde toplanmış olmalı Allah hayırlı sonuçlara erdirsin senide
canım yarın test gunum. pazar gunu evıme en yakın hastane bunu soyledı kıl oldum onlara vazgectım. normalde bende 1 2 saat içinde alıyorum. ama yarın bu saatlerde zaten netleişmiş olacak dıye yaptırmıyorum
anladım canım. yarın test günün ise vede yaptırcaksan boşuna bugün yaptırma evet.
hayırlısı olsun
belırtı anlamındamı canım. yoksa varmı yokmu dıyemı:)msms bişey hissediyo musun hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?