Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar doğumkontrl haplarım bitti 3.gün regl oldum bakalım salı randevum var işallah tüpe devam ederız...

KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba

Asicimm canım şu an ameliyattasın sanırım ..
umarım çok çok güzel sonuçlarla çıkarsın canım benim..
güzel haberlerini bekliyoruz...

selam canım iyiyim. sen nasılsın iyimisin.
benim şikayetim başlamadı. hayat tam gaz devam ediyor yani.

kızlar gunaydın. dun akşamdan ıtıbaren 5 test yaptım. idrar testi. hepsınde silik çizgi çıktı. hcg yaptıracaktım ama en yakın hastane 2 gun sonra sonuc dıyor.

canımm inşallah hamilesinnn :)))) :sm_cool:

kızlar ben de kendimden haber vereyim ..
bugün 7. günüm.. karnım şiş, göğüslerimde hassasiyet var..
ama bunlar sanırım cirinone jel in etkileri..
benim test günüm de 24 Ocak..
Ama ben de 22 sinde idrardan yapacam..
çünkü 22 Ocak doğum günüm..
bakalım nolcak...

hadi canım inşallah hamilesindir. doğum gününde güzel haberler ver bize.

canım inşallah. valla içim karmasık. hem tamam oldu bu iş diyorum. hemde ulan bakalım kanda ne cıkacak dıyorum:)

bence hamilesin. ama insan inanamıyor değilmi. kanda baktırcakmısın.
ben silik çüzginin ertesi günü kanda baktırdım. ama demişsinki 2 günde veriyorlar sonucu diye. ben vatan hastanesi kadıköyde yaptırmıştım.2 saatte veriyorlar.

canım yarın test gunum. pazar gunu evıme en yakın hastane bunu soyledı kıl oldum onlara vazgectım. normalde bende 1 2 saat içinde alıyorum. ama yarın bu saatlerde zaten netleişmiş olacak dıye yaptırmıyorum

günaydın kızlar bugün transferimin 9. günü ve hasta olacakmışım gibi bi ağrı var gibi yada ben kendimi dinlemekten resmen sapıttım artık... (( dün yani 8. gün sabahı test yaptım 2. çizgi felan çıkmadı. sanırım benim bebişlerim tutunamadısenağlama

msms canım inşallah hayırlısı ile kandada pozitif göreceksin şimdiden hayırlı olsun. tüm sonuç bekleyen arkadaşların pozitif olur inşallah.

asi74 hayırlısı ile bugün yumurtaların bu saatlerde toplanmış olmalı Allah hayırlı sonuçlara erdirsin senide

hadi hayırlısı canım inşallah... benimde test günüm 22 ocak ... şimdiden doğum gününü kutlarım ve dilerim Rabbimden bu yıl alacağın hediyen bebişin (-lerin) olur. Dilerim emeklerin boş çıkmaz

canım benım o agrılar 4. gunu basladı ve hergun en az bır sefer yokluyor.herkesın erkenden cıkmıyor bılıyorsun. asla umutsuzluk yok hakkımızda hayırlısı hepimizin

canım yarın test gunum. pazar gunu evıme en yakın hastane bunu soyledı kıl oldum onlara vazgectım. normalde bende 1 2 saat içinde alıyorum. ama yarın bu saatlerde zaten netleişmiş olacak dıye yaptırmıyorum

anladım canım. yarın test günün ise vede yaptırcaksan boşuna bugün yaptırma evet.
hayırlısı olsun

açelyacım teşekkür ederim cnm.. inşallah :)

msms bence de hamilesinn.. :)) çok heyecanlı yaa:))

Myworld dur bi yaaa.. hemen olumsuz düşünme.. bazı kişilerde HCG değeri çok düşük oluyo
sonradan artıyo.. badem arkaaşımızın öyleydi.. bu evde yapılan testler sanırım belli bir değerin altını algılamıyo ki.. üzülmek için çok erken .. tutunmuşlardır onlar:)) inşallahhhh

açelya senin bebişlerin de sağlıkla büyürler cnm inşallah :)
sana kaç transfer yapılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…