Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni hamişimiz msms belirtilerin neler:icecream: akıntıların ağrıların yada diğer hissedilir şeylerin nedir hatırlıyorum ben 5. günümde kahverengi lekenmenme olduğunu yazdığındığımda bende de olsa göbek atacam demiştin hala lekenme tarzı bişi yok mu canımgamyoncuiremsu

myworld, evde yapılan testler gebe olsan da b-hcg 20 nin altında ise negatif sonuç veriyor. çok erken denemişsin bu yüzden biraz sabır, kan testini bekle derim.

canım ben iyiyim allaha şükür.bulantım başladı evet ..et ve
kıymadan tiksiniyorum.vitaminde olmasa halsizlikten bayılıcam ya...
ama olsun herşeye değer..

evt cnm herşeye değer tabi..zencefilli bisküvi yemeyi dene çünkü belki biliyorsundur zencefil mide bulantısı için bire birdir..

bu resim senin bebişin resmi yaw inanmıyorum..işte mucizenin resmi..

açelya senin bebişlerin de sağlıkla büyürler cnm inşallah :)
sana kaç transfer yapılmıştı

sağol canım darısı başına inşallahh.
bana 3 adet embriyo transfer edildi.,
2 tanesi 1. kalite 3.sü orta kaliteli idi
hepsi 4 hücreliydi

sana kaç tane ve ne durumda transfer edildi?

tamam ozaman:) benım adet sancılarım var kızlar. arada resmen kalıyorum korkumdan harekette etmıyorum. gaz ve sancısı fazla. akıntım çok ama jel kullanmamla alakası varmı bılmıyorum. bırde belık 2 gundur çok agrıyor. bunun dışında normalım:) ayrıca ınsallah hamıleyımdır:)

selam canım iyiyim. sen nasılsın iyimisin.
benim şikayetim başlamadı. hayat tam gaz devam ediyor yani.

aman aman iyi ol cnm..ben de nasıl olayım 2-3 gündür acayip nezleyim..adetim de gecikti yine 2 gün..onun haricinde herşey aynı..

myworld, evde yapılan testler gebe olsan da b-hcg 20 nin altında ise negatif sonuç veriyor. çok erken denemişsin bu yüzden biraz sabır, kan testini bekle derim.

ya canım ya belki öyle ama ne bilim belkide en kötüsüne alıştırmak istiyorum şimdiden kendimi. bazen diyorum çok erken test için hem dondurulmuşlarla hemde daha 8. günü tabi çıkmaz bazende olsaydı çıkardı niye çıkmasın diye kötüye alıştırmaya çalışıyorum yani kafam baya bir karıştı anlayacağın senağlamasenağlama

Myworld demek istediğimi tercüme etmiş canım :))

eeee bende de aynı meraklar olunca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

myworld lekelenme olmadı bende. ama olsun dıye 4 gozle bekledım bılıyorsun:)

sağol canım darısı başına inşallahh.
bana 3 adet embriyo transfer edildi.,
2 tanesi 1. kalite 3.sü orta kaliteli idi
hepsi 4 hücreliydi

sana kaç tane ve ne durumda transfer edildi?

canım bana 4 tane transfer edildi :1shok:
bi tanesi 6 hücreli biri 4 diğerleide 5 gibi
doktor sağlıklı embriyolar dedi sadece..
fazla detay vermedi.. ben de sormadım ..
inşallah tutar cnm yaaa..

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol bol c vitamini portakal , mandalina ye a.s.

valla bakmaya çalışıyorum işte cnm zaten kocam bulaştırdı bana da o da 3 gün işe gidemedi ama o benden daha kötüydü tabi ateşlendi falan..kaç gündür evden çıkmadığımı hatırlamıyorum bile hava almaya hasretim :))

msms cnm göğüslerinde hassasiyet var mı?
bende ilk günler çok gaz yaptı bebeler ama şu an az.. devam ediyo ama..
karnım şiş bi de olur mu :))))))

msms cnm göğüslerinde hassasiyet var mı?
bende ilk günler çok gaz yaptı bebeler ama şu an az.. devam ediyo ama..
karnım şiş bi de olur mu :))))))

goguslerımde hiç bişey yok canım. benımde karnım şiş:) ozellıkle akşamları:)

allaa allaa benim ağrı var göğüslerimde hafif bastırınca..
ama jelin yan etkisinde yazıyo yapabilirmiş..
ama kenidimi de çok dinliyorum..
neyseki bugün işe başladım da daha iyiyim..
evde daha kötü oluyo

elsinore geçmiş olsun.. inşallah hamişsisndir sende :)

msms sen sürekli ananas ve kivi mi yedin? bide akıntı durumun nasıl? ve senin normalmi yoksa dondurulmuşmuydu?

keşke şunun kesın hatlarla belırtısı olsada hepımız rahat etsek. ama kımının hiç belırtı bıle yok. kımısı sankı 3 aylık gıbı hersey mevcut. Allah hepimize guzel müjdelı haberler nasip etsın

sen cirinone jel den ilk mi kullanıyorsun canım? ilk kullanmaya
başladığın zamanlar göğüslere felaket vuruyor. benim bünyem alışık olduğu için bu defa bana bişi yapmadı hele jeli akşam sıkıp uyuyorsan sabahları göğüslerin taş gibi uyanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…