Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bana 4 tane transfer edildi :1shok:
bi tanesi 6 hücreli biri 4 diğerleide 5 gibi
doktor sağlıklı embriyolar dedi sadece..
fazla detay vermedi.. ben de sormadım ..
inşallah tutar cnm yaaa..

transfer edilecek embriyo konusunda hiç konuşmadım doktorumla
transfere çağırıldım. o anda size 3 tane veriyoruz dediler o kadar CADIARZU
inşallah tutunur canım. :1hug:

evt cnm herşeye değer tabi..zencefilli bisküvi yemeyi dene çünkü belki biliyorsundur zencefil mide bulantısı için bire birdir..

bu resim senin bebişin resmi yaw inanmıyorum..işte mucizenin resmi..

evet canım :))bebişin resmi..
zencefilli bisküviyi bilmiyordum deneyeceğim...

myworld karın ağrısı bendede oluyordu.ben de adet olucam sanıyordum.keşke
erkenden test yapmasaydın.canım o birşeyi kesinleştirmezki..
bence bekle gününü umutsuzlanma...

elsinore geçmiş olsun.. inşallah hamişsisndir sende :)

msms sen sürekli ananas ve kivi mi yedin? bide akıntı durumun nasıl? ve senin normalmi yoksa dondurulmuşmuydu?

canım ben hergun yedım. akıntım çok ama jelınde etkısı olabılır. benım ılk denememdı normallerle taze taze embrıyolar:)

öyle deme bak bendede hiç belirti olmadı.
sonra kan testin pozitif çıktıktan sonra keseyi görsemde rahat etsem diyorsun.
sonra kalp atışını duysakta rahatlasak vs.....
bize rahat yokkk.delikafadulden
bence sen hamilesin canım bak tekrar söylüyorum.beta hcg yüsek olmasa
çizgi çıkmazdı.

evet canım :))bebişin resmi..

myworld karın ağrısı bendede oluyordu.ben de adet olucam sanıyordum.keşke
erkenden test yapmasaydın.canım o birşeyi kesinleştirmezki..
bence bekle gününü umutsuzlanma...

ayyyyy canım yaaaaa... ne güzel bir duygudur şimdi öyle resmin elinde bebeğin içinde Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin. ya evet fazla erken yaptım aslında testi bende biliom ama ne bilim yaaasenağlama Darısı başımıza Rabbim isteyen herkese versin ve emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah

canım ben hergun yedım. akıntım çok ama jelınde etkısı olabılır. benım ılk denememdı normallerle taze taze embrıyolar:)

benimde ilk tüp bebek denem :) ama benim 3 aylık dondurulmuşlardı. ya akıntı normal bi akıntımı yoksa su gibi mi?

canım benım bende oyle düşünüyorum hamıleyım dıe ama bır yanımdada acabalar var

amin cnmm.. evet kişiye göre çok değişiyo..

evet cnm ilk defa kullanıyorum.. ve gece yatarken kullanıyorum.. ondandır heralde..

transfer edilecek embriyo konusunda hiç konuşmadım doktorumla
transfere çağırıldım. o anda size 3 tane veriyoruz dediler o kadar CADIARZU
inşallah tutunur canım. :1hug:

ben de öyle kurcalamak istemedim.. bi bildikleri vardır nasılsa..
zaten şansım da fazla olmuş oldu.. :Saruboceq: inşallah tutunurlar

evet rahat yokkk bizee yaaa çok haklısın kafamçokkarıştı

benimde ilk tüp bebek denem :) ama benim 3 aylık dondurulmuşlardı. ya akıntı normal bi akıntımı yoksa su gibi mi?

canım ılk zamanlar burda sormustum. benım su gelıyordu resmen. onusevıyorum du galıba. bendede oldu demişti. su ara akıntım hem su gıbı oluyor bazen bazende boza gıbı. jelı kullananlar onunda zaten parca parca dokuldugunu bılıyordur. bırde o var. gunluk ped kullanmaz zorundayım sureklı.
hatta su gelme olayına yakın bır arkadasım altına işiyorsun farkında değilsindir demiştisırnaşık şey

cnmm çok şeker yaaa.. :asigim:
allah bağışlasın nazarlardan korusun

bende akıntı yok öylee fazla fazla:uhm:
bi tek jelin kalıntıları sanırım onlardan var..

kızlar jel nedir çok merak ettim ne amaçla kullanıyorunuz.

cnm progesteron hormonu ...
destekleyici olarak kullanılıyo..
transferle birlikte başlıyosun test sonucuna kadar
gebelik varsa devam ediyosun
ben bu kadar biliyorum

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var yengem tüp bebek yaptı bugün 15 günü sabah kan testi verdi ama kanaması azar azar başlamış dünde evde test yapmış 2.çizgi silik çıkmış sizce hamilemidir

canım ben şimdi gördüm msjını. inşallah yengen hamişdir. ama inan bende bu konuda ilk tecrübemi yaşıyorum ve ne desem inan boş olacak. hayılısı olur inşallah

mrb.kızlar regl oldum yrn.randevum var bakalım ne olcak önceden lucrın kullanmştm fakat öncekı yumurtam düşmediği için d.kontrol hapı kullanmstm şimdi regl oldm yrn.3.günüm bakalm ne olcak yumurta düşmediysede alıcak dr.um düştüysede tüp bebege gecıcez acaba yenıden lucrıne mı geçer yoksa gonalf a yumurta geliştrme iğnelerine baslarmıyım bu durumda olan arkadaslar varsa benı aydınlatırsa sevinirm....

Elsinore geçmiş olsun cnmm ...
adetin gecikir mi genelde?

sağol cnm..
adetim genelde çok gecikmez ama tedaviden sonra 6 gün gecikti mesela bu 2.ayım bu sefer de 2 gün geçti hala bişey yok..herhalde gelir bir-iki güne ( tabi isteğim hiç gelmemesi :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…