Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne güzel yaa maşallah..inşallah bir gün biz de görürüz ilk resmini bebişlerimizin..

arkadaşlar..yarın yum.toplanıyor.çok heycanlıyım..nedense içimde korku var..dua edinn..

Allah yardımcın olsun tatlım korkma besmeleni çek bebişlerine kavuşacağını düşünerekten ve bol bol dua ederek git hadi hayırlısı

kızlar yaa bugün ben de test yaptım..
8. günüm .. ama hiç bişey çıkmadı ...pişman oldum sonra

babyprin, erken denemişsin ama dur biraz. sabır. ben de meraktan çatlıyorum. 6. günüm bugün. ama en erken 10. gün deneyeceğime söz verdim kendime. uykum kaçıyor meraktan. bir de nedense dün ve bugün olumsuz sonuç alacakmışım gibi bir his doğdu içime . pufff

sorma pembemavi yaa:))
ben de oyle yapmayacaktım güyaa..
evde vardı zaten bi testim gecmis aylardan kalan, dün de burda okudum ya gaza geldim..
tutamadım kendimi.. eşimden de fırça yedim üstelik :))
ama umutsuzluğa kapıldım yaa..

bi de bugün hiçbirşey hissetmiyorum..
birden belirtilerim de kesildi sanki.. nolcak halimiz yaa yasık bizee:)

3 gün önce göğüslerim acımaya başladı bir sevinç bir sevinç. sonra burada okudum crinone yapıyor diye tısss. ama crinonu 10 gündür kullanıyordum olmuyordu diye bu sefer hesap kitap. dün de presli sıkacak la portakal sıktım kendime. sen de pis boğazlık ben diyeyim c vitamini depolama. yanlış birşey mi yaptım ben diye de kaygı yaptım bu sefer. sonracıma burada birisi yazmıştı "tarla da çapa yapan kadın nasıl düşürmüyor doğuruyor" diye, bu sefer de ondan teselli. ne çile be ne çile. bitsin şu süreç ayyy.

Son düzenleme:
:)))) ben de negatif çıkınca sonucum.. şöyle düşündüm..
işe başladım ben dün.. evde kaldığım süre içinde de pek yatamadım zaten..
işe giderken de tabi otobüs felan ..
dedim ki işte böyle kollamazsan kendini olmaz tutmaz tabi dedim :)) hay allahım yaa

zaten eşim de kızdı neden yaptın testi dedi.. hadi yaptın bana niye söyledin..
mal gibi kaldım :)) ya bi yandan da gülüyorum kendimeee..

tutacaksa tutacaktır önüne geçilmez aslında da; kuruntu işte. en iyisi dua edip başka işe bakmak. bence hiç öyle deme, çalışmaya başladığın iyi olmuş. ben de an itibariyle işime dönüyorum :)

inşallaahhh sevinirsin cnmm..
benim de normalde cumartesi..
ama bugünkü şoktan sonra beklerim belki ..
ben de 10. gün yaparım diyodum..

ben yeni üyeyim arkadaşlar,
ara sıra sizlerin yazdıklarınızı okuyarak bilgileniyorum,
10 Ocakta transferim oldu,22 ocak bthcg günüm,heyecanım azaldı gibi
bugün 10.günüm dayanamadım bthcg yaptırdım,akşamüstü 17:00 gibi sonucu alıcam,hata mı yaptım sizce??

yok cnm .. bence hata yapmamışsın..
10. günde kanda çıkar tahminimce

babyprin,canım umarım öyledir,bakalım sonuç nasıl olacakidoktorum duysa kızardı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…