ben yeni üyeyim arkadaşlar,
ara sıra sizlerin yazdıklarınızı okuyarak bilgileniyorum,
10 Ocakta transferim oldu,22 ocak bthcg günüm,heyecanım azaldı gibi
bugün 10.günüm dayanamadım bthcg yaptırdım,akşamüstü 17:00 gibi sonucu alıcam,hata mı yaptım sizce??
:)))) ben de negatif çıkınca sonucum.. şöyle düşündüm..
işe başladım ben dün.. evde kaldığım süre içinde de pek yatamadım zaten..
işe giderken de tabi otobüs felan ..
dedim ki işte böyle kollamazsan kendini olmaz tutmaz tabi dedim :)) hay allahım yaa
zaten eşim de kızdı neden yaptın testi dedi.. hadi yaptın bana niye söyledin..
mal gibi kaldım :)) ya bi yandan da gülüyorum kendimeee..
hadi bakalım şimdi saat beşe kadar heyecanla beklersin sanırım. bizde hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım benim :)) bencede işe başladığın ii olmuş en azından biraz oyalanıp hep aynı şeyleri düşünmessin. gerçi dışardan söylemesi kolay ama biraz kendini rahat bırak.
a.s evet heyecanla bekliyorum ama ümitsiz gibiyim sanki,nezle oluncada,iyice uzaklaştım olumlu düşünceden sanki
yayacım testini yaptıktan sonra habersiz bırakma sakın...
benim transferden sonraki 8. günüm
yani geçen hafta bugün yapılmıştı..
normal test tarihim 24 ocak cumartesi..
sende belirti falan var mı?
arkadaşlar size bişe danışmak istiyorum benim adetlerim düzensiz ilaç kullanarak adet olurorum bu ayın 10 da adet olup ikinci günü doktora gidecektim testler yapılıp ilaca başlayacaktım ayın 20 si ve ben hala adet olamadım ilaç kullandığım halde adet düzenleyici dün gebelik testi yaptım bişe çıkmadı benim bu gecikmem tedaviyi ertelermi acaba?böyle olupta tedavisi ertelenen varmı bilmiyorum ama ben kendimi bu ay motive etmiştim olcak diye doktorumu aradım birazdan arıcak beni ben ama ben sizede bi sorayım dedim
benim bugün itibariyle herşey kaybolduuuu
kızlar selammmmnasılsınız bakalım... bugün transferimin 10.günü ve yine test yaptım yine bişi çıkmadısenağlamasenağlama sabahın köründe eşimde bende olmadığına artık kendimizi inandırdık. demekki hayırlı değilmiş napalım. sonuç bekleyen herkesin sonucu pozitif olur inşallah
msms ne yaptı bilgisi olan var mı? teste gidecekti bugün
kızlar selammmmnasılsınız bakalım... bugün transferimin 10.günü ve yine test yaptım yine bişi çıkmadısenağlamasenağlama sabahın köründe eşimde bende olmadığına artık kendimizi inandırdık. demekki hayırlı değilmiş napalım. sonuç bekleyen herkesin sonucu pozitif olur inşallah
msms ne yaptı bilgisi olan var mı? teste gidecekti bugün
benim bugün itibariyle herşey kaybolduuuu
al benden de o kadar. herkesin 8. gün testinde bilen çıkan çizgi bende 10. günde bile yok. nasıl umutlarım kırılmasın ki senağlamasenağlamasenağlama
canım evde mi test yaptın sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?