Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelim çıkmama olasılığı yüksek bence,kaç transferin oldu?kaç hücreliydi?
benimde bugün 10.günüm dayanamadım sabah kan verdim bthcg sonucunu bekliyorum

4 tane transfer edildi. dondurulmuştu. 6h-4h-3h-3h ya senin?

güzelim çıkmama olasılığı yüksek bence,kaç transferin oldu?kaç hücreliydi?
benimde bugün 10.günüm dayanamadım sabah kan verdim bthcg sonucunu bekliyorum

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah emeğinde umutların da boş çıkmaz

evet yaycım seninle transfer tarihlerimiz aynı bizim. evde yaptım ve hatta hasta olacakmışım gibi ağrılarım daa var bugünsenağlamasenağlama

eveeet,aynı günn...doktorun ne zaman kanda test istedi?hangi ilaçları kullanıyosun?

22 ocak test günüm progynex, cirinone, clexane, elevit,coraspirin,folicplus

dondurulmuşlarda tutma olasılığı yüksek diye biliyorum,benim 3 tane 8h,6h,6h canım

canım benim senin embriyoların kaliteleri daha iyi bak ne güzel. kimi tazeler daha iyi diyor kimi dondurulmuş. oysa Rabbim ol dediğine ol diyor senin ilaçlar neler?

arkadaşlar,aldığınız ilaçlardan bahsedermisiniz?ben progestan kullanıyorum sabah,öğle akşam 2şer adet vajenden etkili midir acaba_iğne olsa daha mı iyiydi?

canım benim senin embriyoların kaliteleri daha iyi bak ne güzel. kimi tazeler daha iyi diyor kimi dondurulmuş. oysa Rabbim ol dediğine ol diyor senin ilaçlar neler?

canım ,ben sadece climara,progestan ve folic kullanıyorum,senin niye bu kadar fazla ilacın var

gözün aydın canım tebriklerrrrrrrrrrrr.. llah tamamına erdirsin . peki çoğulmu tekmi sonuç kaç çıktı?hihoyyythihoyyyt
219 çıktı canım. sanırım çoğul olacak.
bişey merak edıyorum. arkadasımın 31 çıktı degerı dr hamılesın dedı. bu deger normalmı

219 çıktı canım. sanırım çoğul olacak.
bişey merak edıyorum. arkadasımın 31 çıktı degerı dr hamılesın dedı. bu deger normalmı

canım evet hamilelik var 31 çıkmış. 2 gün sonra yükselmesine bakılır .. ikinizinde gözü aydın hayırlı olsun

12 gun sonucum canım. 219 çıktı degerımız

selam tebrik ederim canım. Allah tamamını erdirsin.:teytey:
benim 10.gün 277 çıkmıştı. 12. gün 548 çıkmıştı. biliyorsun üçüz bekliyorum
seninde ikiz olabilirç gözün aydın canımm

sağolun kızlar. inşallah açelya ıkız olur. çocuklugumdan beri istediğim sey ama hayırlısı. tekınede razıyım. rabbım elıne ayagına kavustursun

sağolun kızlar. inşallah açelya ıkız olur. çocuklugumdan beri istediğim sey ama hayırlısı. tekınede razıyım. rabbım elıne ayagına kavustursun

msms;bugün itibari ile belirtilerin neler.? paylaşırmısın canım bizimle

msms tebrik ederim çok güzel haber! :) allah tamamına erdirsin

peki sen dün 7. idrar testini yaptın mı :) silik çıkıyordu ya. bu değerle de silik çıkar mı merak ettim. demek ki silik çıktığı zaman 100 civarıydı ha?

msms;bugün itibari ile belirtilerin neler.? paylaşırmısın canım bizimle

canım benım çok fazla adet sancım var. gaz ve adet sancısı karısık. bayagı rahatsız edıyor. gogusler normal. mıdem normal. sadece yemek yerken bulanıyo bazen ama mıdem hassas olunca normaldede oluyordu bende. akıntım çok. bunun dısında aklıma gelmıyor canım

kızlarrr,
bugün bhcg yaptırdım 10.gün acaba en düşük değer kaç olmalı sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…