msms tebrik ederim çok güzel haber! :) allah tamamına erdirsin
peki sen dün 7. idrar testini yaptın mı :) silik çıkıyordu ya. bu değerle de silik çıkar mı merak ettim. demek ki silik çıktığı zaman 100 civarıydı ha?
canım benım çok fazla adet sancım var. gaz ve adet sancısı karısık. bayagı rahatsız edıyor. gogusler normal. mıdem normal. sadece yemek yerken bulanıyo bazen ama mıdem hassas olunca normaldede oluyordu bende. akıntım çok. bunun dısında aklıma gelmıyor canım
canım kutluyorum seni darısı başımıza,sağlıkla ömürlü olsun inşallah..
12.gün karnındaki şişlik nasıldı?
canım çok sağol. darısı hepinizin basına ınsallah.
benım karnım 7. gunden berı akşamları çok şişiyor. gunduzlerıde sıs ama az şiş
12 gun sonucum canım. 219 çıktı degerımız
canım benım çok fazla adet sancım var. gaz ve adet sancısı karısık. bayagı rahatsız edıyor. gogusler normal. mıdem normal. sadece yemek yerken bulanıyo bazen ama mıdem hassas olunca normaldede oluyordu bende. akıntım çok. bunun dısında aklıma gelmıyor canım
tebrik ederim canım.Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çok çok çok sevindim.darısı tüm bekleyenlerin ve tabi benimde başıma inşallah
al benden de o kadar. herkesin 8. gün testinde bilen çıkan çizgi bende 10. günde bile yok. nasıl umutlarım kırılmasın ki senağlamasenağlamasenağlama
219 çıktı canım. sanırım çoğul olacak.
bişey merak edıyorum. arkadasımın 31 çıktı degerı dr hamılesın dedı. bu deger normalmı
canım senin kaç gün oldu tarnsfer yapılalı.neler hissediyorsun?kaç embriyo transfer edildi?sayısını doktor kendi mi belirliyor?hasataya danışıyor mu transfer yapılırken?
canım ben normal muayenelerımde memorıale devam etmeyecegım. hale hanım bneıde 1 sefer muayene ettı. gordugum en pozıtıf ınsan bayıldım kadına gercektemn. benım takıbımı yapan aynur hanımdıbirde memorialde doktorun kim olacak canım.bende memorialde yaptırdım.benimki hale hanımdı.memnundum.
nasıl kayboldu canım yaaa???
kızlar selammmmnasılsınız bakalım... bugün transferimin 10.günü ve yine test yaptım yine bişi çıkmadısenağlamasenağlama sabahın köründe eşimde bende olmadığına artık kendimizi inandırdık. demekki hayırlı değilmiş napalım. sonuç bekleyen herkesin sonucu pozitif olur inşallah
msms ne yaptı bilgisi olan var mı? teste gidecekti bugün
kızlar sonucum pozıtıf sukurler olsun:)
çok sağol canım darısı tum isteyenlerımızın başınagözünaydın canımmmmm :))))))))) çokkk sevindimm..
tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?