Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 8. gunde cıktı. heralde daha yenı 50 yı gecmıstı deger. bılmıyorum etkısı varmıdır. 4. gun transferı ve çok hucrelıydı belkı ondan cabuk yukselmıstır

canım kutluyorum seni darısı başımıza,sağlıkla ömürlü olsun inşallah..
12.gün karnındaki şişlik nasıldı?

canım kutluyorum seni darısı başımıza,sağlıkla ömürlü olsun inşallah..
12.gün karnındaki şişlik nasıldı?

canım çok sağol. darısı hepinizin basına ınsallah.
benım karnım 7. gunden berı akşamları çok şişiyor. gunduzlerıde sıs ama az şiş

canım çok sağol. darısı hepinizin basına ınsallah.
benım karnım 7. gunden berı akşamları çok şişiyor. gunduzlerıde sıs ama az şiş

canım bunu şundan dolayı soruyorum transferden sonraki 8-9 gün karnım çok şişti,2 gündür şiş ama pek fazla değil,kabızlık problemini aştım ondanda olabilir ama garip geldi birden

12 gun sonucum canım. 219 çıktı degerımız

tebrik ederim canım.Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çok çok çok sevindim.darısı tüm bekleyenlerin ve tabi benimde başıma inşallah

allak kucağına almayı nasip etsin.şubatta istanbulda memorial de mikro yapılacak benim de.allahım yüzümüze gülsün inşaallah

tebrik ederim canım.Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.çok çok çok sevindim.darısı tüm bekleyenlerin ve tabi benimde başıma inşallah

canım senin kaç gün oldu tarnsfer yapılalı.neler hissediyorsun?kaç embriyo transfer edildi?sayısını doktor kendi mi belirliyor?hasataya danışıyor mu transfer yapılırken?

al benden de o kadar. herkesin 8. gün testinde bilen çıkan çizgi bende 10. günde bile yok. nasıl umutlarım kırılmasın ki senağlamasenağlamasenağlama

canım kötü düşünme kan sonucunu alana kadar hamişsin unutmaaa. ben de dondurulmuşlarla deniyeceğim haftaya salı ayın 27sinde. dualarım sizinle canım benim

219 çıktı canım. sanırım çoğul olacak.
bişey merak edıyorum. arkadasımın 31 çıktı degerı dr hamılesın dedı. bu deger normalmı

canım tebrik ediyorum, inş kucağına almayı nasip eder, darısı başımızaaa

Arkadaşlar,transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Birbirimize bilgi verelim farkların ne olduğunu öğrenelim.
Ben transfer sonrası 7 gün sabah akşam monodoks antibiyotik,bhcg sonucuna kadarda climara ve pregeston 2 şer adet sabah öğle akşam vajenden.

msms
canım gözün aydın allah kucağına alamyı nasip eder inşallah

Kızlar çok sağolun. hepinize çok tesekkur ederım. Allah hepinize bunu yaşatsın. hiçbirinizin emeklerı boşa çıkmasın inşallah. zor bır yol yaşayan elbette daha iyi anlıyor. zor bir bekleyişin sonu hepiniz için guzel olur ınsallah.

persembe tekrar kan testı yaptıracakmısım. katlanacakmı dıye.

canım senin kaç gün oldu tarnsfer yapılalı.neler hissediyorsun?kaç embriyo transfer edildi?sayısını doktor kendi mi belirliyor?hasataya danışıyor mu transfer yapılırken?

benim 5.günüm bugün canım.3 embriyo transfer edildi.2 niyetlenerek girmiştik ama 11 embriyodan 3. güne kadar 3 ü durmuştu.diğerleri yeterince gelişim göstermemişti ve en iyi durumda olan 3ünü daha fazla günde geçirmek istemeden yerleştirdiler.tabi bunları anlatınca ve biz 3 ü uygun görüyoruz deyince sorduklarında insan siz daha iyi bilirsiniz diyor ister istemez.şimdi gün sayıyoruz sonuç için bakalım hayırlısı.senin durumun nedir?

birde memorialde doktorun kim olacak canım.bende memorialde yaptırdım.benimki hale hanımdı.memnundum.

birde memorialde doktorun kim olacak canım.bende memorialde yaptırdım.benimki hale hanımdı.memnundum.
canım ben normal muayenelerımde memorıale devam etmeyecegım. hale hanım bneıde 1 sefer muayene ettı. gordugum en pozıtıf ınsan bayıldım kadına gercektemn. benım takıbımı yapan aynur hanımdı

cnm yaa .. benzer durumdayız ama başka topicteki bi arkadaşım dedi ki beni teselli ederken, o da 8. günden 10. güne kadar yapmış hep tek çizgi çıkmış.. ama şimdi ikiz hamile.. yani döllenme durumuna göre sanırım.. geç çıkabiliyo..inşallah bu umutsuzluğun ardından çok çok büyük mutluluk yaşarsın sen de.. tabi ben de :))

kızlar bişey soracağım transfer gününe 1. gün mü diyorsunuz yoksa ertesi günden itibaren mi sayıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…