Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördüğünüz gibi yine heyecandan delirdim sabırsızlandım gün içinde inip çıkıyor bu duygu

Arkadaşlar bende 9yıllık evliyim ve buay ücüncu denemem olucak inşallah allah herkese nasip eder benide boş çevirmez dua edin

keder inşallah ve cümlemize... ben de dokuz yıllık evliyim ama iki yıldır uğraşıyoruz. ondan önceki 7 yıl boşuboşuna korunmuşuz... kim bilebilir ki...

ben saymıştım yaa..
o zaman benim 7. günüm...
doktorun verdiği gün de 11. gün ozaman.. belki hafta sonuna geldiği için bi gün erken söyledi..
cumartesi ya

ben saymıştım yaa..
doktorun verdiği gün de 11. gün ozaman.. belki hafta sonuna geldiği için bi gün erken söyledi..
cumartesi ya

Canım benım perşembe gunu transferım oldu. salı gunu test gunumdu

ben saymıştım yaa..
cumartesi ya

babyprin, işte ben de onun için sordum biliyor musun? geçen hafta bugün transfer oldum deyince, allah allah dedim. kaçıncı günden itibaren sayılıyor ki. O zaman maşallah sen 7. günde test yaptırmış oluyorsun. allah'dan transfer günü yaptırmadın testi desene. :)

neyse işte daha iyi böylece sevinebilirsin. demek ki negatif sonuç vermesine üzülmene gerek yok.

pembe mavi geldim canım..çok şükür iyiyim.yumişler sağsalim toplandı.ama yürüyemiyorum,çünkü ayağa kalktığımda karnımda bir gaz bir gaz anlatamam.dikilemiyorum.kasık ağrımsa var ama ona regl dönemlerinden alışığım.bu gaz ne anlamadım.sanki karnımda taş var.kırmızı başlıklı kız kurt uyurken karnına taşları dolduruyor sonra dikiyor ya:)benimde o biçim ..sanki anestezide içime bişi koymuşlar gbi..bu nasıl geçer varmı bi bildiğn?
msms çoook tebriks,ikizler gelio sanki:)çok sewndm canım.allah tamamına erdirsin.
my world ve babyprin sabırsızlık yapıp telaşlanmayın.2009 bebişleri gelicek allahın izniyle.
tülaycım nihayet ilaçlara geçiceğine çok sewindim canım.
benssenb saolasın kardeş.
lızlar ben bilgisayar başında bile oturamıyorum bu karnımdaki karamplardan allaşkına ne yesem içsem iyi gelir acaba ?

canım bendede oyle olmustu. bıraz sıkıntılı bır durum. ayaklarını sıcak tut. varsa sıcak su torbası koy ayaklarına. bırde rezene cayı iç. Allah şifanı versin.

Ayrıca tesekkur ederım darısı basına

birde memorialde doktorun kim olacak canım.bende memorialde yaptırdım.benimki hale hanımdı.memnundum.

şubatın 10 unda adetim gelecek.iğne tedavim başlayacak.çatlatma iğnesi yapılınca istanbula memoriale gideceğiz transfer için.uzak,kış şartları ben antalya diyorum.raporu veren doçent orayı tavsiye ettiği için eşim memoriale gidelim diyor.bakalım.benim 2. aşılamadan sonra çok sancım oldu.yumurta toplandığı gün de olabiliyormuş ağrı sanırım.senin oldu mu ya da olan arkadaşlar var mı?

evet evet Allah benim iyiliğimi versin :roflol:
çok acele ettim ve bi dolu fırça yedim zaten :))
ama korkum devam ediyo ben de tık belirti yok ..
ama kurcalamayayım ben yaa :tomato:

canımm gözün aydın.. yarın ararlar sonuç için :))
inşallah herşey herşey yolunda gider cnmmm:1hug:
telaşlanmaya gelincee seni de görücezz sırnaşık şey
test gününne doğru başka kramplar girecek ehe :))

arkadaslar bise sorcam.jel kullananlar bilirler.ben 3gün oldu jele baslayali.bundan önce igne oluyodum.jele basladim ama bugün ilk defa su akti benden.altima falan kacirmadim ama hee:))normalmi?sizede oluyomu?bide jeli yapinca vajinaya ne kadar sokuyosunuz?cokmu icerden yapiyorum acaba diye düsünce sardida beni...

xolix hadi hayırlı olsun. ilk gün olur öyle şeyler telaşlanma kendini sıcak tut ve boooool su iç.

mona sana cevabı uzunca özelden yazdım

keder
erkek faktörü diye başladık da benim yumoşlarda da sorun var sanırım.

xolix e canım hayırlısı olsn kaç yumurtan toplandı kacı döllendi cnm transferın nezman kac tane transfer edılcek kendıne dıkkat et tatlım.a.s.
Kızlar kistim gtmiş menagona basladm nıhayet 4 gün 3 er doz vurulcam cmt.hormonlara ve ultrasonla bakılcak bakalım senn nsl olmuştu cnm.

tedavin inşallah hayırlı olur bende bu aydan sonra tup bebek tedavisine başlıcam hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…