Arkadaşlar bende 9yıllık evliyim ve buay ücüncu denemem olucak inşallah allah herkese nasip eder benide boş çevirmez dua edin
ben saymıştım yaa..
o zaman benim 7. günüm...
doktorun verdiği gün de 11. gün ozaman.. belki hafta sonuna geldiği için bi gün erken söyledi..
cumartesi ya
12 gun sonucum canım. 219 çıktı degerımız
ben saymıştım yaa..
o zaman benim 7. günüm...
doktorun verdiği gün de 11. gün ozaman.. belki hafta sonuna geldiği için bi gün erken söyledi..
cumartesi ya
keder inşallah ve cümlemize... ben de dokuz yıllık evliyim ama iki yıldır uğraşıyoruz. ondan önceki 7 yıl boşuboşuna korunmuşuz... kim bilebilir ki...[/Q
transferin hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini...gelecek te mi yaptırmıştın transferini?memnun muydun?ne kadara mal oldu?mikro mu yapıldı?biz rapor çıkarıyoruz bu günlerde.şubatta tüp bebek yapılacak.sizin sorun neydi?yaşın kaç?çok sordum ama kusura bakma.beni anlayabiliyorsundur:)
pembe mavi geldim canım..çok şükür iyiyim.yumişler sağsalim toplandı.ama yürüyemiyorum,çünkü ayağa kalktığımda karnımda bir gaz bir gaz anlatamam.dikilemiyorum.kasık ağrımsa var ama ona regl dönemlerinden alışığım.bu gaz ne anlamadım.sanki karnımda taş var.kırmızı başlıklı kız kurt uyurken karnına taşları dolduruyor sonra dikiyor ya:)benimde o biçim ..sanki anestezide içime bişi koymuşlar gbi..bu nasıl geçer varmı bi bildiğn?
msms çoook tebriks,ikizler gelio sanki:)çok sewndm canım.allah tamamına erdirsin.
my world ve babyprin sabırsızlık yapıp telaşlanmayın.2009 bebişleri gelicek allahın izniyle.
tülaycım nihayet ilaçlara geçiceğine çok sewindim canım.
benssenb saolasın kardeş.
lızlar ben bilgisayar başında bile oturamıyorum bu karnımdaki karamplardan allaşkına ne yesem içsem iyi gelir acaba ?
birde memorialde doktorun kim olacak canım.bende memorialde yaptırdım.benimki hale hanımdı.memnundum.
babyprin, işte ben de onun için sordum biliyor musun? geçen hafta bugün transfer oldum deyince, allah allah dedim. kaçıncı günden itibaren sayılıyor ki. O zaman maşallah sen 7. günde test yaptırmış oluyorsun. allah'dan transfer günü yaptırmadın testi desene. :)
neyse işte daha iyi böylece sevinebilirsin. demek ki negatif sonuç vermesine üzülmene gerek yok.
pembe mavi geldim canım..çok şükür iyiyim.yumişler sağsalim toplandı.ama yürüyemiyorum,çünkü ayağa kalktığımda karnımda bir gaz bir gaz anlatamam.dikilemiyorum.kasık ağrımsa var ama ona regl dönemlerinden alışığım.bu gaz ne anlamadım.sanki karnımda taş var.kırmızı başlıklı kız kurt uyurken karnına taşları dolduruyor sonra dikiyor ya:)benimde o biçim ..sanki anestezide içime bişi koymuşlar gbi..bu nasıl geçer varmı bi bildiğn?
msms çoook tebriks,ikizler gelio sanki:)çok sewndm canım.allah tamamına erdirsin.
my world ve babyprin sabırsızlık yapıp telaşlanmayın.2009 bebişleri gelicek allahın izniyle.
tülaycım nihayet ilaçlara geçiceğine çok sewindim canım.
benssenb saolasın kardeş.
lızlar ben bilgisayar başında bile oturamıyorum bu karnımdaki karamplardan allaşkına ne yesem içsem iyi gelir acaba ?
kızlar sonucum pozıtıf sukurler olsun:)
Benim bıturlu sorunumu bulamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?