şubatın 10 unda adetim gelecek.iğne tedavim başlayacak.çatlatma iğnesi yapılınca istanbula memoriale gideceğiz transfer için.uzak,kış şartları ben antalya diyorum.raporu veren doçent orayı tavsiye ettiği için eşim memoriale gidelim diyor.bakalım.benim 2. aşılamadan sonra çok sancım oldu.yumurta toplandığı gün de olabiliyormuş ağrı sanırım.senin oldu mu ya da olan arkadaşlar var mı?
günaydın kızlar bugün transferimin 9. günü ve hasta olacakmışım gibi bi ağrı var gibi yada ben kendimi dinlemekten resmen sapıttım artık...(( dün yani 8. gün sabahı test yaptım 2. çizgi felan çıkmadı. sanırım benim bebişlerim tutunamadısenağlama
msms canım inşallah hayırlısı ile kandada pozitif göreceksin şimdiden hayırlı olsun. tüm sonuç bekleyen arkadaşların pozitif olur inşallah.
asi74 hayırlısı ile bugün yumurtaların bu saatlerde toplanmış olmalı Allah hayırlı sonuçlara erdirsin senide
Asicimm canım şu an ameliyattasın sanırım ..
umarım çok çok güzel sonuçlarla çıkarsın canım benim..
güzel haberlerini bekliyoruz...
asicim hemenn arkandan geliyorum canım.salı da benim toplama.dua edicem sana.allah kolaylık versin cınııımm.
kızlar selammmmnasılsınız bakalım... bugün transferimin 10.günü ve yine test yaptım yine bişi çıkmadısenağlamasenağlama sabahın köründe eşimde bende olmadığına artık kendimizi inandırdık. demekki hayırlı değilmiş napalım. sonuç bekleyen herkesin sonucu pozitif olur inşallah
msms ne yaptı bilgisi olan var mı? teste gidecekti bugün
pembe mavi geldim canım..çok şükür iyiyim.yumişler sağsalim toplandı.ama yürüyemiyorum,çünkü ayağa kalktığımda karnımda bir gaz bir gaz anlatamam.dikilemiyorum.kasık ağrımsa var ama ona regl dönemlerinden alışığım.bu gaz ne anlamadım.sanki karnımda taş var.kırmızı başlıklı kız kurt uyurken karnına taşları dolduruyor sonra dikiyor ya:)benimde o biçim ..sanki anestezide içime bişi koymuşlar gbi..bu nasıl geçer varmı bi bildiğn?
msms çoook tebriks,ikizler gelio sanki:)çok sewndm canım.allah tamamına erdirsin.
my world ve babyprin sabırsızlık yapıp telaşlanmayın.2009 bebişleri gelicek allahın izniyle.
tülaycım nihayet ilaçlara geçiceğine çok sewindim canım.
benssenb saolasın kardeş.
lızlar ben bilgisayar başında bile oturamıyorum bu karnımdaki karamplardan allaşkına ne yesem içsem iyi gelir acaba ?
asi ve nisasum ne alemdesiniz?
ben rahattaım çok şükür hiç ağrım sancım olmadı.22 yumurta toplandı ama sonrasındada hiç bir komplikasyon olmadı çok şükür.doktorum temiz çalışmış sağolsun.sen şimdi hangi şehirdesin canım?
kızlar yaa bende gebelık takvımım olsun ıstıyorum:) nasıl yapılıyor
msms canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin bu sevinçle etiketini yapmayı çok isterdim ama hamiş olmadığım için banada öğrenmek nasip olmadı şimdiye kadar sen öğren ben hamiş oluncada banada yaparsın :))))
hee iyi o zaman bende bi anormallik yok yani:)
Baby Gaga: Free Pregnancy Tickers that count-down your Pregnancy Due-Date! bu linkten yapabilirsin canim.kopyaladiktan sonra gebelik takvimini olustura ekliosun oluyo:)biraz kabaca anlattim ama anlamissindir insallah..:smiley-cool:
msmsm canim tekrar kutluyorum
darisis hepimizin basina insallah
canim benim ya insallah allahim sana mucizesini gosterir
canim benim cok tsk ederim beni hatirladigin icin insallah az kaldi guzel sonuc alacaksin
mrb canim insallah guzel gecmistir
cok uzuldum canim ya ama dedigim gibi sabirli ol insallah hic bilemezsin bebisin seninledir
gecmis olsun canim al bendende o kadar sistim gittim ayrica gercektende cok gazim oldu benimde
21 yumurta toplandi
ciktiktan sonra cok agrim oldu bugunde oldu hatta agri kesicim dokundu stifra ettim surekli simdi biaraz iyiyim sizlere bakamak icin geldim
nisasumdan hic haber yok nerede acaba
asi ve karanfil çok tesekkur ederım. ası darısı senınde basına ınsallah.
karanfil bendede oldu o hatta banada işiyor olabılırmısn dedıler:)
selam canım geçmiş olsun. çok yumoşun olmuş maşallah.
Allah tamamına erdirsin güzel güzel döllenir yumoşların ve mutlu sona ulaşırsın inşallahh.a.s.
canım maşallah yumişlerin çok olmuş.benim 10 tane toplamışlar.bugün arıcaklar kaçı döllenmiş die.seninyarın transfer var dimi..allah kolaylık versin canım.crino jel kullanmaya başladınmı?bide kaçı döllenmiş yumişlerin haber geldimi?gene görüşürüz canım .
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
asi74 ve xolix06 büyük geçmiş olsun ve allah tamamına erdirsin inşallah. dilerim bu yolda emek veren tüm arkadaşlar emeklerinin karşılıklarını alırlar. bugün 11. gnüm ve hala silik milik çizgi yok. ben artık hepten umudu kestim. tutmadığına eminim artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ben yeni üyeyim arkadaşlar,
ara sıra sizlerin yazdıklarınızı okuyarak bilgileniyorum,
10 Ocakta transferim oldu,22 ocak bthcg günüm,heyecanım azaldı gibi
bugün 10.günüm dayanamadım bthcg yaptırdım,akşamüstü 17:00 gibi sonucu alıcam,hata mı yaptım sizce??
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
asi74 ve xolix06 büyük geçmiş olsun ve allah tamamına erdirsin inşallah. dilerim bu yolda emek veren tüm arkadaşlar emeklerinin karşılıklarını alırlar. bugün 11. gnüm ve hala silik milik çizgi yok. ben artık hepten umudu kestim. tutmadığına eminim artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
cnm yaa .. benzer durumdayız ama başka topicteki bi arkadaşım dedi ki beni teselli ederken, o da 8. günden 10. güne kadar yapmış hep tek çizgi çıkmış.. ama şimdi ikiz hamile.. yani döllenme durumuna göre sanırım.. geç çıkabiliyo..inşallah bu umutsuzluğun ardından çok çok büyük mutluluk yaşarsın sen de.. tabi ben de :))
gunaydin canim benim
cok sagol guzel dileklerin icin
canim hemen umudunu kesme ve kendine dikkat etmeyi sakin unutma dua et kesin vardir demiyorum ama yine burada okumustum
kanda bile negatif cikmis bir arkadasin umudunu kaybetmemis inanmis ve arada kac gun sonra bi daha test yapmis ve pozitif insallah seninde oyle olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?