Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben rahattaım çok şükür hiç ağrım sancım olmadı.22 yumurta toplandı ama sonrasındada hiç bir komplikasyon olmadı çok şükür.doktorum temiz çalışmış sağolsun.sen şimdi hangi şehirdesin canım?

canim benim ya insallah allahim sana mucizesini gosterir

Asicimm canım şu an ameliyattasın sanırım ..
umarım çok çok güzel sonuçlarla çıkarsın canım benim..
güzel haberlerini bekliyoruz...

canim benim cok tsk ederim beni hatirladigin icin insallah az kaldi guzel sonuc alacaksin

asicim hemenn arkandan geliyorum canım.salı da benim toplama.dua edicem sana.allah kolaylık versin cınııımm.

mrb canim insallah guzel gecmistir

cok uzuldum canim ya ama dedigim gibi sabirli ol insallah hic bilemezsin bebisin seninledir

asi ve nisasum ne alemdesiniz?

gecmis olsun canim al bendende o kadar sistim gittim ayrica gercektende cok gazim oldu benimde
21 yumurta toplandi
ciktiktan sonra cok agrim oldu bugunde oldu hatta agri kesicim dokundu stifra ettim surekli simdi biaraz iyiyim sizlere bakamak icin geldim
nisasumdan hic haber yok nerede acaba

msmsm canim tekrar kutluyorum
darisis hepimizin basina insallah

burdurdayım.semra hocayla hangi aşamalarada karşılaşıyorsun?o hangi aşamalarda devreye giriyor?bizim sayı ve morfoloji sorunumuz.sizin neydi?

asi ve karanfil çok tesekkur ederım. ası darısı senınde basına ınsallah.
karanfil bendede oldu o hatta banada işiyor olabılırmısn dedıler:)

kızlar yaa bende gebelık takvımım olsun ıstıyorum:) nasıl yapılıyor

msms canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin bu sevinçle etiketini yapmayı çok isterdim ama hamiş olmadığım için banada öğrenmek nasip olmadı şimdiye kadar sen öğren ben hamiş oluncada banada yaparsın :))))

çok sağol canım. elbette yaparım:)
darısı ınsallah hepinizin basına. tum sonuc bekleyenlerın yuzu gulsun ınsallah

msmsm canim tekrar kutluyorum
darisis hepimizin basina insallah

selam canım geçmiş olsun. çok yumoşun olmuş maşallah.
Allah tamamına erdirsin güzel güzel döllenir yumoşların ve mutlu sona ulaşırsın inşallahh.a.s.

canım maşallah yumişlerin çok olmuş.benim 10 tane toplamışlar.bugün arıcaklar kaçı döllenmiş die.seninyarın transfer var dimi..allah kolaylık versin canım.crino jel kullanmaya başladınmı?bide kaçı döllenmiş yumişlerin haber geldimi?gene görüşürüz canım .

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

asi74 ve xolix06 büyük geçmiş olsun ve allah tamamına erdirsin inşallah. dilerim bu yolda emek veren tüm arkadaşlar emeklerinin karşılıklarını alırlar. bugün 11. gnüm ve hala silik milik çizgi yok. ben artık hepten umudu kestim. tutmadığına eminim artık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

asi ve karanfil çok tesekkur ederım. ası darısı senınde basına ınsallah.
karanfil bendede oldu o hatta banada işiyor olabılırmısn dedıler:)

amin canim insallah

selam canım geçmiş olsun. çok yumoşun olmuş maşallah.
Allah tamamına erdirsin güzel güzel döllenir yumoşların ve mutlu sona ulaşırsın inşallahh.a.s.

amin kizlar insallah dualariniz kabul olur

evet canim cok oldu ama benide oldurdu hala elim karnimda geziyorum cok agrim var
evet yarin transferim var allahin izniyle
aramadilar canim bir sorun olursa arariz dediler aramadilar bende aramsinlar diye dua ediyorum yarin hersey belli olur gelir yazarim
insallah seninde hersey yolunda gider canim haber vermeyi unutma

gunaydin canim benim
cok sagol guzel dileklerin icin
canim hemen umudunu kesme ve kendine dikkat etmeyi sakin unutma dua et kesin vardir demiyorum ama yine burada okumustum
kanda bile negatif cikmis bir arkadasin umudunu kaybetmemis inanmis ve arada kac gun sonra bi daha test yapmis ve pozitif insallah seninde oyle olur
:Saruboceq:

yayacım sonuç ne oldu ?? :uhm:

myworld valla kızıyorum ben artık sana. herkesde cıkmıyor o çizgi erkenden. senınde lekelenmen olmus. yavrun ben burdayım demiş. daha nee. canım bak dun bahsettım arkadasımın 11. gun cıkmadı testınde ama kan testınde31 çıktı. hcg degerımız 50 nın ustune çıkmadan ıdrarda gorunmuyor malesef. bu yuzden kendıne ezıyet etme. senın moralın çok yuksek olmak zorunda.

canım benim ya benim artık hiç umudum kalmadı desem yeridir. ama İnşallah Rabbim senin ve diğer arkadaşlarımızın emeklerini boş çıkarmaz. demek ki benim hala vaktim zamanım var napalım bekleyecez :)

tabiki Allahtan umut kesilmez bazen diyorum belki bir tanesi tutunmuştur o yüzden gözükmüyordur diye ama bazen de diyorum nerde bende o şans. diğer dondurulmuşlarımı deneyecem artık napalım :)

günaydın kızlar ...
asicim hoşgeldin :) yarın da herşey yolunda gidicek inşallah..
sonrası biraz daha rahat oluyo.. en azından kendinle başbaşa kalıyosun..
iğne yumurta transfer yorucu bi süreç bence..
ama sonrasında da kendini dinlemeye başlıyosun..
burda bekleriz senin test gününe de.. inşallah sonucun da pozitif olur sevinirz..

Myworld yeniden test mi yaptın ?
cnm hala kan sonucuna kadar umutluyum ben..
kendim kadar senin için de.. inşallah mucize yaşarız..
çok korkuyorum o ayrı ama............

asi canım inşallah bebekelrın sana tutunurlar sıkı sıkı. onlar transfer edılırken gormek bıle harıka bişey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…