şimdi şöyle benimki uzun protokoldü.. adet olduktan sonra 21.gün iğnelere başladım ta ki diğer adet tarihime kadar..diğer adetimin de 2.gününde gittim hem lucrin hem kalçadan devam ettik ..senin sanırım kısa protokol yani sen adetin 2.günü başlayacaksın. Zaten lucrin gçbekten yapılıyor..boşver senin kafan karışmasın demek ki seninki kısa sürecek, ben,mki uzun olduğu için bir önceki adet tarihinde başladık tedaviye yani sen 2.gün başladıktan sonra bir daha adet olmayacaksın..
merak etme canım lukrin devam eder bi süre benim yumurta toplanana kadar devam etti menogon da senin yumurtaların durumuna göre dr.ayarlar benim rezervim az oldugu için ben purogon 425 ünite yanıda menogon 2 toz 1 su şeklinde göbekten vuruyorum merak etme sana kalçadan verebilir önceki dr.um öyle vermiştibana hayırlısı olsun arkadaşım hangi hastanede tedavini yapıyosun merak ettim.:Şeniz
şimdi cnm bende görünce aynen senin gibi düşünmüştüm, onlar 35 adet ama her gittiğinde 3 kutu götürüyosun 3 toz+2 su şeklinde vuruyorlar.. yani 9-10 gün falan sürüyor max.o kutuların bitmesi merak etme :))
saol canım yaa :))
ben de dedim günde 3-5 kez iğne mi yapcaklar bana :1shok:
zaten o kadar cahilim ki bu konuda rapor için gittiğim gün ilaca başlamam gerektiğini söylediler.. ben adetimin 2. günü başlıycak nasılsa diye geniş geniş bekliyodum.. meğersem bu uzun protokolmüş.. neyseki KK var da böyle yardım ve destek alıyorum :1hug:
ha bi de sen lucrine devam etmişsin ya..
ben de 14 enjektör var..
tam da adetimin 2. gününe kadar yetiyo..günüde olursam tabi.
gerek olursa yeniden alıcam o zman .. yada gerek mi görmediler acaba..
herkese farklı uygulayabiliyolar galiba:uhm:
seninde sonuç almana az kalmış.. inşallah meleğin gelmiştir cnm :Saruboceq:
Elsinoreciğim benim de sağ kasıkta batmalar oluyor..hem belim hem sırtım ağrıyor biraz..karnım davul gibi şiş..gazlıyım hala...ve bir yere uzanırken zorlanıyorum..uzanmamaya çalışıyorum,eşimden rica ediyorum..sanki karnım geriliyor gibi geliyor...bunlar gerçek belirti mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum...özellikle ayaktayken belime sırtıma ağrı giriyor..senin teste kaç gün kaldı?
ya canımcım sanırım bunlar geçirdiğimiz operasyonların ve tedavilerin sonucu ama biz başka şeylere yormak istiyoruz tabi gibime geliyor..çünkü bunları hisstemek için daha çok erken olduğunu düşünüyorum..daha adetimiz bile geçmedi biliyosun..kendimizi kaptırıyoruz sanırım biraz da..benim test salı günü bu arada çok heyecanlıyım seninki ne zaman?
Ben de bunların kullandığımız ilaçlardan olduğunu düşünüyorum aslında...benim test günüme daha 9 gün var..Bu cuma değil,önümüzdeki cumaya yani..ama ben 10.gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum yinede....
Nasılsınız arkadaşlar?
canım valla biz iyiyiz ama seni sormalı asıl..yerimseniben
nasıl bebişler:CüvCüv:
Umarım yerindedirler,tutunmuşturlar...Günleri sayıyorum geriye doğru...:1rolleyes:
iyiyim canım yatıyorum mümkün oldukça ilk denememde 3. günden itibaren ayaktaydım bu sefer yatıyorum ara ara adet ağrısı gibi birşey oluyor ve hala çok susuyorum onun dısında bi sıkıntım yokNasılsınız arkadaşlar?
mrh canım ben Umut tüp bebekte tedavi gördüm .Eşimde sperm sayısı düşüktü 10 milyon falandı ama morfoloji ve hareketlilik kötü idi bu nedenle Emre beylede görüştük biz Emre bey bize MESA yaparak daha kaliteli sperm elde edebiliriz dedi bizde dediklerini yaptık Emre bey süper bir doktor özellikle ben çok araştırdım başka formlardada onun hastaları ile görüştüm Azosperm sorunu olan ark. istanbuldakiler Emre beyi Ankaradakilerde Kaan Aydosu tavsiye ediyorlar bu konuda başarılarmış Ankarada isen bence Kaan beyle görüşün derim .Bizim 3500 micro fiyatı ve 1200 mesa tuttu yani ekstralar falan 5000 milyara mal oldu ama merkezden ve doktorumuzdan eşim ve ben çok memnun kaldıkselam arkadaşlar. uzun süredir yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. kafam çok karışık ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz. bizim sorunumuz eş faktörü azospermitedaviye başlamaya karar verdik ve merkez araştırıyoruz. bi arkadaşın önerisiyle ankara başkent ün. hast. hulusi zeyneloğlunu düşünüyoruz. ssk da geçerli olduğu için cazip geldi bize. ama biliyorsunuz ki şansımız çok az ve iyi değerlendirmemiz gerekiyor. emre bakırcıoğlunun bu konuda iyi olduğunu gördüm araştırmalarım sonucu ama özel olduğu için pahalı geldi bize. umut da micro tedavisi gören arkadaşlar ne kadara mal olduğunu yada azospermi sonucu hamile kalan arkadaşlar nerede tedavi gördüğünü veya ankara başkent hastanesi hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Nasılsınız arkadaşlar?
Nasılsınız arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?