Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya verirler vermesine de ben şahsen eşimin beni o pozisyonda görmesini tercih etmezdim :))

doğru o da madalyonun diğer yüzü tabi :)

Anladım cnm herhalde öyle kısa olucakk çok teşekkürlerrr cnm:1hug:

canım cevapladıın için teşekkür ederim Şeniz
daha önce bi aşılama tecrübem var.. ilaçlarım o zaman daha azdı..
şaşırdım bunları görünce :) demek ki toz sayısı doktorun belirleyeceği ölçüde
birden fazla olabilir tek vuruşta.. iyi bari..
ben güven hastanesinde oluyorum cnm tedavimi gamyoncuiremsu

saol canım yaa :))
ben de dedim günde 3-5 kez iğne mi yapcaklar bana :1shok:
zaten o kadar cahilim ki bu konuda rapor için gittiğim gün ilaca başlamam gerektiğini söylediler.. ben adetimin 2. günü başlıycak nasılsa diye geniş geniş bekliyodum.. meğersem bu uzun protokolmüş.. neyseki KK var da böyle yardım ve destek alıyorum :1hug:

ha bi de sen lucrine devam etmişsin ya..
ben de 14 enjektör var..
tam da adetimin 2. gününe kadar yetiyo..günüde olursam tabi.
gerek olursa yeniden alıcam o zman .. yada gerek mi görmediler acaba..
herkese farklı uygulayabiliyolar galiba:uhm:

seninde sonuç almana az kalmış.. inşallah meleğin gelmiştir cnm :Saruboceq:

Son düzenleme:

şimdi sana şu 14 enjektör meselesini de hemen aydınlatayım cnm :)) enjektör 14 adet ama ilaç daha 1 ay fazladan yetecek kadar çok kalıyo içinde sen enjektörlerin bitince 50 ünitelik boş insülin enjektörlerinden alıyosun onlarla devam ediyosun..yani ilacın bitmiyo sadece enjektörlerin bitiyo..

bu arada evt az kaldı çok heyecanlıyım, güzel dileklerin için sağol, Allah hepimizin yüzünü bir an önce güldürür inşallah..

ya Adenzar bu arada benim hiç ağrım kalmadı dedim ya yemekten sonra uzanıyodum kasığımın sol tarafına acayip sancı girdi hem de 3-4 kere falan, kendi kendime nazar mı değdirdim yoksa iyi bişey mi yaptım anlamadım valla :))))

Elsinoreciğim benim de sağ kasıkta batmalar oluyor..hem belim hem sırtım ağrıyor biraz..karnım davul gibi şiş..gazlıyım hala...ve bir yere uzanırken zorlanıyorum..uzanmamaya çalışıyorum,eşimden rica ediyorum..sanki karnım geriliyor gibi geliyor...bunlar gerçek belirti mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum...özellikle ayaktayken belime sırtıma ağrı giriyor..senin teste kaç gün kaldı?

ya canımcım sanırım bunlar geçirdiğimiz operasyonların ve tedavilerin sonucu ama biz başka şeylere yormak istiyoruz tabi gibime geliyor..çünkü bunları hisstemek için daha çok erken olduğunu düşünüyorum..daha adetimiz bile geçmedi biliyosun..kendimizi kaptırıyoruz sanırım biraz da..benim test salı günü bu arada çok heyecanlıyım seninki ne zaman?

Ben de bunların kullandığımız ilaçlardan olduğunu düşünüyorum aslında...benim test günüme daha 9 gün var..Bu cuma değil,önümüzdeki cumaya yani..ama ben 10.gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum yinede....

dayanamayacağım diyosun yani :)) valla bana hastaneden çıkarken elime bi kağıt tutuşturdular transferden sonra yapılması gerekenler diye onda test tarihiniz 11/11 yazıyodu o yüzden o gün gideceğim

Hepinize merhaba sizleri takip etmeye çalişiyorum. Sonuçlarinizi heycanla bekliyorum benim 10 yaşinda bir oğlum inşallah allah sizede nasip eder ve bebişlerinizi kucaniza alirsiniz dualarim hepinizle....

Nasılsınız arkadaşlar?
iyiyim canım yatıyorum mümkün oldukça ilk denememde 3. günden itibaren ayaktaydım bu sefer yatıyorum ara ara adet ağrısı gibi birşey oluyor ve hala çok susuyorum onun dısında bi sıkıntım yok
bu arada crinole jel kullanan varmı benim 2 gündür jel katılaşaarak geri geliyor normalmiki
:CüvCüv:

selam arkadaşlar. uzun süredir yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum. kafam çok karışık ne yapacağımıza bi türlü karar veremiyoruz. bizim sorunumuz eş faktörü azospermi tedaviye başlamaya karar verdik ve merkez araştırıyoruz. bi arkadaşın önerisiyle ankara başkent ün. hast. hulusi zeyneloğlunu düşünüyoruz. ssk da geçerli olduğu için cazip geldi bize. ama biliyorsunuz ki şansımız çok az ve iyi değerlendirmemiz gerekiyor. emre bakırcıoğlunun bu konuda iyi olduğunu gördüm araştırmalarım sonucu ama özel olduğu için pahalı geldi bize. umut da micro tedavisi gören arkadaşlar ne kadara mal olduğunu yada azospermi sonucu hamile kalan arkadaşlar nerede tedavi gördüğünü veya ankara başkent hastanesi hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

baskentin hasta sayısı cok azdı bu yuzden pratikleri iyi degil diyorlardı
2 3 sene evvel sımdı nasıl bilmiyorum

mrh canım ben Umut tüp bebekte tedavi gördüm .Eşimde sperm sayısı düşüktü 10 milyon falandı ama morfoloji ve hareketlilik kötü idi bu nedenle Emre beylede görüştük biz Emre bey bize MESA yaparak daha kaliteli sperm elde edebiliriz dedi bizde dediklerini yaptık Emre bey süper bir doktor özellikle ben çok araştırdım başka formlardada onun hastaları ile görüştüm Azosperm sorunu olan ark. istanbuldakiler Emre beyi Ankaradakilerde Kaan Aydosu tavsiye ediyorlar bu konuda başarılarmış Ankarada isen bence Kaan beyle görüşün derim .Bizim 3500 micro fiyatı ve 1200 mesa tuttu yani ekstralar falan 5000 milyara mal oldu ama merkezden ve doktorumuzdan eşim ve ben çok memnun kaldık

Nasılsınız arkadaşlar?

Dün iyiydim bugün geldiler bana gene.Gerçekten beklemek ne olacağını bilememek çok kötüymüş.Hep kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.Allahım sen bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…