Dün iyiydim bugün geldiler bana gene.Gerçekten beklemek ne olacağını bilememek çok kötüymüş.Hep kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.Allahım sen bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım yatıyorum mümkün oldukça ilk denememde 3. günden itibaren ayaktaydım bu sefer yatıyorum ara ara adet ağrısı gibi birşey oluyor ve hala çok susuyorum onun dısında bi sıkıntım yok
bu arada crinole jel kullanan varmı benim 2 gündür jel katılaşaarak geri geliyor normalmiki
:CüvCüv:
büyük güne az kaldı sabret :)) bu arada ben bu gece rüyamda 3 tane bebek gördüm çok tatlılardı seviyorum ama bi bakıyorum bunlar teyzeminmiş :)) bi de 3 taneler yani ne tesadüf değil mi :)) bayağı takmışım yaw kendime bile belli etmiyodum oysa ki :)
Sanırım seninle aynı gün transferimiz oldu ve bu salı da tahlilimiz var yanlış hatırlamıyorsam.Ben de bu soruyu sorcaktım arkadaşlara aynen bende de dünden beri katı ve beyaz beyaz şeyler geliyor.Bu arada ben progestan kullanıyorum.Ve akıntım olmaya başladı su şeklinde ve de o küçük beyaz parçacıklar var.Normalmi ben de anlamış değilim.:uhm:
:)) ne güzel hadi hayırlısı olsun bi deüçüz oluyolarmış ooohhh kafamçokkarıştı Allah kolaylık versin o zaman sana:)) Aman versin de sağlıklısını 1 2 3 farketmez.:1hug:
yok yaw üçüz olma ihtimali %10 dedi doktor ikiz olma ihtimali %25 tek olma ihtimali %65 dedi..zaten üçüz gebelik olmaz zor dedi bende istemiyorum üç tane gerçi gebeliği de çok riskli ama iki olabilir..kısmet aman olsun da bakalım gerisini sonra düşünürüz..sana 2 adet koymuşlardı yanlış hatırlamıyorsam..
Evet canım benim 2 adet kaliteli döllenmiş embriyom vardı.2 tane koydular.Ya bu salı günü gelecek dimi Elsinore:roflol: Ben içimde hiçbişey hissetmiyorum rüya da görmüyorum artık .Bunlar hala içimdemi acaba:1rolleyes:
slm kızlar..............herkes ıyıdır umarım..........bademım nasıl gdıyor yatıs gunlerı kaydirigubbakcemile5canım salı gunu benımde transferım yapıldı.........yatıstayım bende.........lısteye yazarsın dımı canım............ınsallah hepımız hayırlısıyla hamıs oluruz........:CüvCüv:sevgılerımle canlara.s.
bende kullanıyorum bu vajinal jelden ..ama bir süre sonra beyaz tortu bırakıyor..normalmiş bu.doktora sordum..iyiyim canım yatıyorum mümkün oldukça ilk denememde 3. günden itibaren ayaktaydım bu sefer yatıyorum ara ara adet ağrısı gibi birşey oluyor ve hala çok susuyorum onun dısında bi sıkıntım yok
bu arada crinole jel kullanan varmı benim 2 gündür jel katılaşaarak geri geliyor normalmiki
:CüvCüv:
Canım inşallah iyi sonuç alırız..seviniriz hep birlikte...Şenizmrh canım ben Umut tüp bebekte tedavi gördüm .Eşimde sperm sayısı düşüktü 10 milyon falandı ama morfoloji ve hareketlilik kötü idi bu nedenle Emre beylede görüştük biz Emre bey bize MESA yaparak daha kaliteli sperm elde edebiliriz dedi bizde dediklerini yaptık Emre bey süper bir doktor özellikle ben çok araştırdım başka formlardada onun hastaları ile görüştüm Azosperm sorunu olan ark. istanbuldakiler Emre beyi Ankaradakilerde Kaan Aydosu tavsiye ediyorlar bu konuda başarılarmış Ankarada isen bence Kaan beyle görüşün derim .Bizim 3500 micro fiyatı ve 1200 mesa tuttu yani ekstralar falan 5000 milyara mal oldu ama merkezden ve doktorumuzdan eşim ve ben çok memnun kaldık
Canım benim test günüm bu cuma değil haftaya cumaya...bu gün adetimin 22.günü..transferle birlikte 5.günüm daha...:asigim:iyi şekerim nolsun beklemedeyiz işte. O zaman sen şimdi bizden 1 gün sonra yaptıracaksın testi değil mi yani çarşamba günü.
Dün iyiydim bugün geldiler bana gene.Gerçekten beklemek ne olacağını bilememek çok kötüymüş.Hep kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum.Allahım sen bize hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
büyük güne az kaldı sabret :)) bu arada ben bu gece rüyamda 3 tane bebek gördüm çok tatlılardı seviyorum ama bi bakıyorum bunlar teyzeminmiş :)) bi de 3 taneler yani ne tesadüf değil mi :)) bayağı takmışım yaw kendime bile belli etmiyodum oysa ki :)
slm kızlar..............herkes ıyıdır umarım..........bademım nasıl gdıyor yatıs gunlerı kaydirigubbakcemile5canım salı gunu benımde transferım yapıldı.........yatıstayım bende.........lısteye yazarsın dımı canım............ınsallah hepımız hayırlısıyla hamıs oluruz........:CüvCüv:sevgılerımle canlara.s.
bende kullanıyorum bu vajinal jelden ..ama bir süre sonra beyaz tortu bırakıyor..normalmiş bu.doktora sordum..
Canım inşallah iyi sonuç alırız..seviniriz hep birlikte...Şeniz
Canım benim test günüm bu cuma değil haftaya cumaya...bu gün adetimin 22.günü..transferle birlikte 5.günüm daha...:asigim:
biliyorum şekerim haftaya cuma olduğunu sen demiştin ya ben 10.gün yaptırıcam diye işte onu diyorum biz önümüzdeki salı yaptırıcaz sen de çarşamba mı diye sormuştum..
off herşey stres yaw ..önceki aşılamamdan biliyorum şimdi testi yaptırıcaz pozitif çıkacak diyelim bu sefer 2 gün sonra acaba yükselecek mi diye merakla tekrar beklicez onu da yaptırıcaz o da yükselmiş iyi güzel bu sefer 10 gün sonra doktora gitmeyi beklicez..acaba doktor görebilecek mi diye stres yapıcaz bu sefer de hadi o 10 gün geçti diyelim gidicez doktora diyelim keseyi gördü sevindik ( benimkinde görünmemişti ve değerim de düşmeye başlamıştı) bu sefer de 1 hafta daha beklicez acaba kalbi atacak mı diye..offf yani testle daha stresimiz bitmeyecek arkadaşlar yaa..
sağol valla çok moral verdin :mymeka:
-tatlicadiarzu-
evet canım 10.gün de test düşünüyorum..burada ahbabımız olan bir doktor amcaya telefon ettim az evvel..ben yardımcı olurum hastanede dedi..
bir de arkadaşlar ben bu günlerde çok alıngan ve duygusal oldum yaa..baya etkiledi bu beklemeler beni...az evvel bir arkadaş hamile olduğu müjdesini vermiş..tebrik ettim bende..herkese teşekkür etmiş beni es geçmiş..çok üzüldüm..belki küçük bir mesele ama baya kırıldım ,hıçkıra hıçkıra ağladım..noluyor bana bilmem....:a015:
evet canım 10.gün de test düşünüyorum..burada ahbabımız olan bir doktor amcaya telefon ettim az evvel..ben yardımcı olurum hastanede dedi..
bir de arkadaşlar ben bu günlerde çok alıngan ve duygusal oldum yaa..baya etkiledi bu beklemeler beni...az evvel bir arkadaş hamile olduğu müjdesini vermiş..tebrik ettim bende..herkese teşekkür etmiş beni es geçmiş..çok üzüldüm..belki küçük bir mesele ama baya kırıldım ,hıçkıra hıçkıra ağladım..noluyor bana bilmem....:a015:
yaaa ne bilim pardon arkadaşlar yaa stresimi paylaşayım dedim amacım moral bozmak değildi valla..
takılıyorum sana canım.Şeniz
sende o kadar stres yapma.
ben biliyom hepiniz hamişsiniz hepiniz...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?