Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

büyük güne az kaldı sabret :)) bu arada ben bu gece rüyamda 3 tane bebek gördüm çok tatlılardı seviyorum ama bi bakıyorum bunlar teyzeminmiş :)) bi de 3 taneler yani ne tesadüf değil mi :)) bayağı takmışım yaw kendime bile belli etmiyodum oysa ki :)

Sanırım seninle aynı gün transferimiz oldu ve bu salı da tahlilimiz var yanlış hatırlamıyorsam.Ben de bu soruyu sorcaktım arkadaşlara aynen bende de dünden beri katı ve beyaz beyaz şeyler geliyor.Bu arada ben progestan kullanıyorum.Ve akıntım olmaya başladı su şeklinde ve de o küçük beyaz parçacıklar var.Normalmi ben de anlamış değilim.:uhm:

:)) ne güzel hadi hayırlısı olsun bi de üçüz oluyolarmış ooohhh kafamçokkarıştı Allah kolaylık versin o zaman sana:)) Aman versin de sağlıklısını 1 2 3 farketmez.:1hug:

selam ben crinone kullanmıyorum ama progynex fitil kullanıyorum sabah, öğle, akşam..su şeklinde akıntı oluyor tuvalete gittiğinde de beyaz beyaz biraz geliyo bu çok normal..ben daha önce de kullanmıştım merak etmeyin..hatta daha önce crinone da kullanmıştım ve katı bi şekilde benden de çıkıyodu..bunları çok sık kullandığımız için ve içeride eridiği için b,r kısmının çıkması çok normal yani bir problem olduğunu sanmıyorum..hepimize aynı şekilde oluyor çünkü..

:)) ne güzel hadi hayırlısı olsun bi de üçüz oluyolarmış ooohhh kafamçokkarıştı Allah kolaylık versin o zaman sana:)) Aman versin de sağlıklısını 1 2 3 farketmez.:1hug:

yok yaw üçüz olma ihtimali %10 dedi doktor ikiz olma ihtimali %25 tek olma ihtimali %65 dedi..zaten üçüz gebelik olmaz zor dedi bende istemiyorum üç tane gerçi gebeliği de çok riskli ama iki olabilir..kısmet aman olsun da bakalım gerisini sonra düşünürüz..sana 2 adet koymuşlardı yanlış hatırlamıyorsam..

slm kızlar..............herkes ıyıdır umarım..........bademım nasıl gdıyor yatıs gunlerı kaydirigubbakcemile5canım salı gunu benımde transferım yapıldı.........yatıstayım bende.........lısteye yazarsın dımı canım............ınsallah hepımız hayırlısıyla hamıs oluruz........:CüvCüv:sevgılerımle canlara.s.

Evet canım benim 2 adet kaliteli döllenmiş embriyom vardı.2 tane koydular.Ya bu salı günü gelecek dimi Elsinore:roflol: Ben içimde hiçbişey hissetmiyorum rüya da görmüyorum artık .Bunlar hala içimdemi acaba:1rolleyes:

içindedir içindedir ..zaten hiçbirşey hissetmememiz normal cnm daha adetimiz bile geçmedi daha onlar nohut kadar bile değiller :) salı günü de elbet gelecek ama bende de çok merak var ne yalan söliyim. Saat 08.30'da kapılarındayım valla test için :))

hadi bakalım hayırlısı olsun cnm hepimiz beklemeye geçtik artık umarım değer...

bende kullanıyorum bu vajinal jelden ..ama bir süre sonra beyaz tortu bırakıyor..normalmiş bu.doktora sordum..
Canım inşallah iyi sonuç alırız..seviniriz hep birlikte...Şeniz
iyi şekerim nolsun beklemedeyiz işte. O zaman sen şimdi bizden 1 gün sonra yaptıracaksın testi değil mi yani çarşamba günü.
Canım benim test günüm bu cuma değil haftaya cumaya...bu gün adetimin 22.günü..transferle birlikte 5.günüm daha...:asigim:

off herşey stres yaw ..önceki aşılamamdan biliyorum şimdi testi yaptırıcaz pozitif çıkacak diyelim bu sefer 2 gün sonra acaba yükselecek mi diye merakla tekrar beklicez onu da yaptırıcaz o da yükselmiş iyi güzel bu sefer 10 gün sonra doktora gitmeyi beklicez..acaba doktor görebilecek mi diye stres yapıcaz bu sefer de hadi o 10 gün geçti diyelim gidicez doktora diyelim keseyi gördü sevindik ( benimkinde görünmemişti ve değerim de düşmeye başlamıştı ) bu sefer de 1 hafta daha beklicez acaba kalbi atacak mı diye..offf yani testle daha stresimiz bitmeyecek arkadaşlar yaa..

Canım akşamüstü listeyi güncelleyeyim:1hug:

biliyorum şekerim haftaya cuma olduğunu sen demiştin ya ben 10.gün yaptırıcam diye işte onu diyorum biz önümüzdeki salı yaptırıcaz sen de çarşamba mı diye sormuştum..

biliyorum şekerim haftaya cuma olduğunu sen demiştin ya ben 10.gün yaptırıcam diye işte onu diyorum biz önümüzdeki salı yaptırıcaz sen de çarşamba mı diye sormuştum..

evet canım 10.gün de test düşünüyorum..burada ahbabımız olan bir doktor amcaya telefon ettim az evvel..ben yardımcı olurum hastanede dedi..
bir de arkadaşlar ben bu günlerde çok alıngan ve duygusal oldum yaa..baya etkiledi bu beklemeler beni...az evvel bir arkadaş hamile olduğu müjdesini vermiş..tebrik ettim bende..herkese teşekkür etmiş beni es geçmiş..çok üzüldüm..belki küçük bir mesele ama baya kırıldım ,hıçkıra hıçkıra ağladım..noluyor bana bilmem....:a015:

sağol valla çok moral verdin :mymeka:
-tatlicadiarzu-

hamileliktendir o hamileliktensırnaşık şey
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

evt o duygusallık oluyo maalesef..e fazladan bir sürü hormon alıyoruz vücudumuza..biliyosun en başta climara ile östrojen fazlalığı var..bende aynen televizyonda gördüğüm saçma sapan şeylerde gözlerim doluyo hemen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…