Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyynı şeyleri bu sabah ben de düşündüm,Şimdi salı günkü değerden 2 gün sonra gittiğimizde değer normal bi şekilde yükselmişse ok.Bi de 10 gün sonraki ultrasonda da keseyi gördükmü tamamdır diye düşünücem ben.Daha fazla kurcalamayalım oldu bu iş deyip keyfimize bakalım.Ona bakarsan 9 ayın sonuna kadar böyle olcak yani hep bi merak olcak.Vallahi zor işimiz biz şurda 1 hafta bekleyemiyoruz 9 ayın bitmesini nasıl bekliycez bakalım.Bu arada ilk değerinin güzel çıkıp sonradan düşmesi de çok üzücü olsa gerek:teselli:.Allah bi daha böle bir deneyim yaşatmasın sana ve bize de.:Saruboceq::1hug:

seninle zaten kader arkadaşı olduk bütün tarihlerimiz aynı, aynı şeyleri düşünüyoruz inşallah aynı gün de doğururuz :)

:1hug: oluyor oluyor aynı şeyler bana da oluyor.Sabah çok basit birşeye üzüldüm ve ağladım ben de.Normal canım benim :)) ne güzel işte belki de kana karışan az da olsa beta hcg nin etkisi olmasın:1hug:a.s.

:1hug: oluyor oluyor aynı şeyler bana da oluyor.Sabah çok basit birşeye üzüldüm ve ağladım ben de.Normal canım benim :)) ne güzel işte belki de kana karışan az da olsa beta hcg nin etkisi olmasın:1hug:a.s.

Bu gün bana göre transferin 5.günü..anneme göre 4.günü..pazar günü oldu transferim..her gün idrar testi yapıyorum..daha çok erken biliyorum ama yapıyorum işte.şu an çıkan sonuç negatif..beta hcg yeterince yüksek değil daha ....:1rolleyes:

slm kızlar yaklaşık 4-5 saat önce transfer yapıldı şuan tüp bebek merkezinin misafir hanesinde kalıyorum bi yandan yatıyorum bir yandan size yazıyorum hehe:) 3 tane bebişim transfer edildi biri 10 hücreli diğer ikisi 8 hücreli inş. olumlu sonuç alırız hep birlikte, geri sayım başladı. heyecan giderek artıyor.

cnm ne guzel en azından umudun var benim idrar testi yapacak cesaretim bile yok suan
hic umudum yok

cnm ne guzel en azından umudun var benim idrar testi yapacak cesaretim bile yok suan
hic umudum yok
Hayırlısı olsun canım,inşallah iyi sonuç alırsın.Şeniz..

Ya bilmiyorum ben de her an adet olabilirim endişesi taşıyorum..Yani kendimi hamile gibi falan hissetmiyorum...:a015:

aslı hayırlı olsun Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin
badem transfer günü sayılmıyor yani 4. günün:)

off daha 4 gün mü oldu yani:bbo:fisfisfis

8-9 gün sonra test yapman gerekecek beklemek kolay bise değil ama, Kendi vucudunu cok iyi tanıyorsan 4-5 gün sonra farklılıları görebilirsin. Benim gögüslerimin rengi değişmiş koyulaşmış ve damarlarım çıkmıştı. Test yaptırmadan önce hamile olduğumu anladım.

göğüs rengimde bir değişiklik yok ama damarlar biraz belirgin gibi..cildim çok ince belki ondandır..off haftaya çarşamba ya da perşembe test yaptırıcam yinede...
bir kaç gündür belim sırtım ağrıyordu..şimdi pek bir ağrım kalmadı...:1rolleyes:

ama benim kullandıgım tum ilacların yan etkilerinde goguslerimle ilgili seyler yazıyor nasıl anlıyacam
ilk gunler sut verecek gibi sistiler rengi koyulastı sertlesti simdi biraz duzeldi
bazen yine sisiyor sisincede damarlar cıkıyor
yani ilaclar cok etkili uzerimizde

ah ealnas şimdi ikide bir göğüslerime bakarım ben..değişiklik var mı diye..yaktın beni...eşim sapıklaştığımı düşüncek...kaydirigubbakcemile3

off daha 4 gün mü oldu yani:bbo:fisfisfis
canım daha dur ama formda birinin 6.gün idrarda silik çizgi çıktığını okudum ama tabi bu belli olmaz
bu tedavide en zor kısım kesinlikle bu bekleme süreci kafam dağılsın diye yapmadığım şey yok yarından itibaren dışarı çıkacağım:CüvCüv:

:CüvCüv::CüvCüv:

ya ben dısarı cıkmıyorum alisveris merkezlerindeki dedektorler bebegi etkiliyormus tabi varsa diye dusunmek zorundayım sizde dikkat edin
bide reflex biri uzerime yuruyunce karnımı tutuyorum koruma icgudusu sanırım

aynen yaa ben de otur otur sıkıldım evde olmaktan artık....dışarı çıkıp gezip tozayım..moral depolayayım...:CüvCüv:

ya ben dısarı cıkmıyorum alisveris merkezlerindeki dedektorler bebegi etkiliyormus tabi varsa diye dusunmek zorundayım sizde dikkat edin
bide reflex biri uzerime yuruyunce karnımı tutuyorum koruma icgudusu sanırım

ben de yürüken kalkarken karnımı tutuyorum...refleks oldu kaydirigubbakcemile3

ayy kızlar hepimizinki tutarsa ne güzel olur birkaç gün arayla doğururuz bebişleri hayali bile ne güzel yavv. benim göğüslerimde şiş ama o kullandığm iğnelerdenmiş dr. öyle söyledi.

vay bee şu kadınalr kulübü aşkına bak..çok geçmiş olsun cnm umarım iyi haberlerini de test yaptırdığın merkezden verirsin bize artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…