off herşey stres yaw ..önceki aşılamamdan biliyorum şimdi testi yaptırıcaz pozitif çıkacak diyelim bu sefer 2 gün sonra acaba yükselecek mi diye merakla tekrar beklicez onu da yaptırıcaz o da yükselmiş iyi güzel bu sefer 10 gün sonra doktora gitmeyi beklicez..acaba doktor görebilecek mi diye stres yapıcaz bu sefer de hadi o 10 gün geçti diyelim gidicez doktora diyelim keseyi gördü sevindik ( benimkinde görünmemişti ve değerim de düşmeye başlamıştı) bu sefer de 1 hafta daha beklicez acaba kalbi atacak mı diye..offf yani testle daha stresimiz bitmeyecek arkadaşlar yaa..
Ayyynı şeyleri bu sabah ben de düşündüm,Şimdi salı günkü değerden 2 gün sonra gittiğimizde değer normal bi şekilde yükselmişse ok.Bi de 10 gün sonraki ultrasonda da keseyi gördükmü tamamdır diye düşünücem ben.Daha fazla kurcalamayalım oldu bu iş deyip keyfimize bakalım.Ona bakarsan 9 ayın sonuna kadar böyle olcak yani hep bi merak olcak.Vallahi zor işimiz biz şurda 1 hafta bekleyemiyoruz 9 ayın bitmesini nasıl bekliycez bakalım.Bu arada ilk değerinin güzel çıkıp sonradan düşmesi de çok üzücü olsa gerek:teselli:.Allah bi daha böle bir deneyim yaşatmasın sana ve bize de.:Saruboceq::1hug:
evet canım 10.gün de test düşünüyorum..burada ahbabımız olan bir doktor amcaya telefon ettim az evvel..ben yardımcı olurum hastanede dedi..
bir de arkadaşlar ben bu günlerde çok alıngan ve duygusal oldum yaa..baya etkiledi bu beklemeler beni...az evvel bir arkadaş hamile olduğu müjdesini vermiş..tebrik ettim bende..herkese teşekkür etmiş beni es geçmiş..çok üzüldüm..belki küçük bir mesele ama baya kırıldım ,hıçkıra hıçkıra ağladım..noluyor bana bilmem....:a015:
seninle zaten kader arkadaşı olduk bütün tarihlerimiz aynı, aynı şeyleri düşünüyoruz inşallah aynı gün de doğururuz :)
:1hug: oluyor oluyor aynı şeyler bana da oluyor.Sabah çok basit birşeye üzüldüm ve ağladım ben de.Normal canım benim :)) ne güzel işte belki de kana karışan az da olsa beta hcg nin etkisi olmasın:1hug:a.s.
Bu gün bana göre transferin 5.günü..anneme göre 4.günü..pazar günü oldu transferim..her gün idrar testi yapıyorum..daha çok erken biliyorum ama yapıyorum işte.şu an çıkan sonuç negatif..beta hcg yeterince yüksek değil daha ....:1rolleyes:
Hayırlısı olsun canım,inşallah iyi sonuç alırsın.Şeniz..cnm ne guzel en azından umudun var benim idrar testi yapacak cesaretim bile yok suan
hic umudum yok
slm kızlar yaklaşık 4-5 saat önce transfer yapıldı şuan tüp bebek merkezinin misafir hanesinde kalıyorum bi yandan yatıyorum bir yandan size yazıyorum hehe:) 3 tane bebişim transfer edildi biri 10 hücreli diğer ikisi 8 hücreli inş. olumlu sonuç alırız hep birlikte, geri sayım başladı. heyecan giderek artıyor.
aslı hayırlı olsun Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin
badem transfer günü sayılmıyor yani 4. günün:)
off daha 4 gün mü oldu yani:bbo:fisfisfis
canım daha dur ama formda birinin 6.gün idrarda silik çizgi çıktığını okudum ama tabi bu belli olmazoff daha 4 gün mü oldu yani:bbo:fisfisfis
canım daha dur ama formda birinin 6.gün idrarda silik çizgi çıktığını okudum ama tabi bu belli olmaz
bu tedavide en zor kısım kesinlikle bu bekleme süreci kafam dağılsın diye yapmadığım şey yok yarından itibaren dışarı çıkacağım:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv:
ya ben dısarı cıkmıyorum alisveris merkezlerindeki dedektorler bebegi etkiliyormus tabi varsa diye dusunmek zorundayım sizde dikkat edin
bide reflex biri uzerime yuruyunce karnımı tutuyorum koruma icgudusu sanırım
slm kızlar yaklaşık 4-5 saat önce transfer yapıldı şuan tüp bebek merkezinin misafir hanesinde kalıyorum bi yandan yatıyorum bir yandan size yazıyorum hehe:) 3 tane bebişim transfer edildi biri 10 hücreli diğer ikisi 8 hücreli inş. olumlu sonuç alırız hep birlikte, geri sayım başladı. heyecan giderek artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?