- Konu Sahibi EU2
-
Benimde hafif lekelenmem ve karın ağrım var bu gün...:a015:
Adet ağrısı gibi ağrım var..Off yaaa...senağlama
kızlar hamiş listesine benide eklermisiniz allahın izniyle aldık güzel haberi bugun 5 haftmız doldu:)
kızlar ben hamileyim,yani hamileymişim,hala inanamıyorum,biliyorsunuz ben eylülde micro diye tedaviye başladım ama tek yumurtam gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldım ve negatif sonuç almıştım,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktımki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadım,dün idrar tahlili yaptım arkadaşın zoruyla ve ikinci çizgi çıktı inanamadım 1 kere daha yaptım yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdım,akşam bhcg 972,66 çıktı ve 4 haftalık hamileymişim,ben artık menepoza girdim reglide olmıcam galiba diye ağlarken meğer hamileymişim çok mtuluyum,sizlere umut olsun diye yazıyorum,bende erken menepoz,yumurta yetmezliği vardı,lütfen sakın moralinizi bozmayın,umudunuzu kaybetmeyin,ben bile hamile kaldıysam eminim sizlerde hamile kalacaksınız,sadece zamanını bekleyin,sizin için hayırlı zaman gelince emin olun istediğinize kavuşacaksınız.Allahım mucizemi korusun elimden almasın inşallah ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bi evlat versin yüce rabbim,dualarım sizlerle kızlar
canım benim yat istirahat et sen ve güzel şeyler düşünArkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..
hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...
Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...
Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...
Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:
Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..
hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...
Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...
Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...
Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?