Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benımde bu sabah basladı kanamam ve belım cok agrıyo karnımda agrıyo adet agrısı gıbı.Doktorumu aradım olur boyle yerlesme olabılır su an ıcın yatmaktan baska caren yok dedı negatıf sonuc demek degıl bu dedı sadece tuvalete kalk onun dısında hıc kalkma dedı moralını yuksek tut falan dedı ama bırde bana sorun sabah cok agladım allahım nolur bısey olmasın bebegıme dıye

Benimde hafif lekelenmem ve karın ağrım var bu gün...:a015:

Adet ağrısı gibi ağrım var..Off yaaa...senağlama

demekki bugün herkes aynı sorunu yaşamış bende ağrım var üstelik ben daha 4. gündeyim çok üzüldüm bugün uyudum kalktığımda geçer sandım geçmemiş

celine07 tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin.
Bu arada benim dün aşılamam oldu listede fostimon kullanıyor diyo ya hani
aşılamam oldu düzeltir misiniz.
Gerçekten morallari yüksek tutun Allah büyüktür.

Celinecim bende tebrik ederim, Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.

Bademcim, ne olur üzme kendini. Arkadaslar olabilir böyle sanci demislerdi.
Normaldir belkide. Kafani takmamana calis.

Bu arada beni listeden cikarabilirsin canim, cünkü bizim tedavi aralik ayina kaldi.
Diger arkadaslar ne olacak, devam edecekmi burasi böyle?

ajuu badem aslı ne durumdasınz kızlar ben aynı belımde karnımda agrıyo üstelik kanamada devam yinede umudumu tam anlamıyla kaybetmiş degılım ama bayagı kötüyüm acaba reglimi oldum diyorum

Benimde hafif lekelenmem ve karın ağrım var bu gün...:a015:

Adet ağrısı gibi ağrım var..Off yaaa...senağlama

bademcim lutfen moralini bozma sen daha iyi biliyosunki bazi insanlarda olur boyle seyler sikma canini lutfen sabirla bekle olurmu canim 1hug: BU ARADA CANIM BENDE SENIN O LISTEDE GIRMEK ISTERIM. BENIM ILK TUP BEBEK DENEMEM AYIN 03.11.2008 DE 4 TANE EMBRIYOM ALINTI AMA SADECE 1 TUTTU AYIN 06.11.2008 DE TRANSFER EDILDI SABIRLA GUNUMU BEKLIYORUM BIRTANE KIZIM VAR 5 YASINDA O NORMAL OLDU ESIM KAZA YAPMAMISTI KIZIM DOGDUGUNDA ESIMEDE BANADA BUTUN ARASTIRMALAR YAPILDI HERSEY NORMAL BAKALIM ILK DENEYIMIMIZ BIZIM RABBIM HEPIMIZIN GONLUNE GORE VERSIN VE HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN UMARIM HEPIMIZ HAMISLER LISTESINE GIRERIZ :ecrin_bebekAMIIIIIIIIIIIIIIINNNN)):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar moralinizi yüksek tutun insallah bebişleriniz sizi bırakmayacak. tedavide olan tüm arkadaşlarımın allah gönlüne göre versin. insallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz. kızlar dr bana adetin 2. günü gel dedi, tüp bebege karar verdik solda pco var ve sağ tıkalı benim. acaba aramızda buna benzer bi sorunu olup tüp bebek yaptıran var mı? adetin 2. günü gidince neler yapılacak bilgilendirir misiniz beni kızlaaar?

Arkadaşlar önceden tüp bebekle hamile kalmış olanlardan duyduklarıma göre adet sancısına benzer ağrıları hemen hemen herkes yaşıyor.Hatta bayağı kişide de hafif lekelenme veya pembe akıntı gelmiş ve sonuçları pozitif ,hatta hamile kaldıktan sonra bile kanaması olmuş bir yakınımın ikizleri var.Benim de cumartesi günü moralim çok bozuldu ama bunları duydukça biraz rahatladım.Fakat bel ağrım inanılmaz bi şekilde devam ediyor,adet sancılarına benzer sancı ve küçük ağrılarım var bunlar olabiliyormuş fakat kanamaların neden olduğunu bilmiyorum ama bazı kanamalar yerleşme kanaması olabiliyormuş.Artık herşeyin hayırlısı ne diyeyim.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Bu arada yarın tahlil günüm herkesin dualarını bekliyorum.

Çok çok tebrik ediyorum seni.Allah inşallah sağlıkla hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.a.s.

Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..

hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...

Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...

Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...

Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:

slm arkadaşlar
ark. hafif lekelenme tüp bebekte gayet normalmiş moralinizi bozmayın sakın test günü testinizi yaptırın
benim gibi olsanız ne yapacaktınız perşembe gecesi resmen kan boşaldı anlatamam size sırtıma kadar kan bir kalktım vcye koştum resmen şarıl şarıl kan akıyor açıkcası anlam veremedim galiba gittiler dedim ama moralimi bozmadım sabah kaltığımda da tak diye kesilmişti ama hastaneye hemen gittim doktor alttan muayene etti baktı rahim kalınlığı gayet iyi regl olacakmışsın gibi görünmüyor dedi zaten kesildi dedim bana rahim ağzı kanaması dedi yani hiç aklıma gelmiyecek bir durumdu
ama olabiliyormuş o nedenle sakın moralinizi bozmayın olabileceğini düşünün

canım yat dinlen ,ayaklarını sıcak tut.
kalkma sakın.moralini düşürme.
hayırlısıyla tutnacak inşallah bebişinn sana.
dualarım seninle...:Saruboceq:

adenzarcım inşallah dediğin gibidir ama benim kanamam çok fazla yanı galba regli oldum doktorum arıcak tekrar tahlıl olmam için

canım benim yat istirahat et sen ve güzel şeyler düşün

hamile ark. teberik ediyorum sizleri lütfen bizlere bol bol dua edin şu stresli günler güzel neticelensin

Canım dualarım seninle. Dinlen lütfen. Bak ikinci çizgi çıkmış. Allahım nasip etmiştir inşallah. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…