Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah hepinizin muradını versin arkadaşlar...
lütfen moralinize yenik düşmeyin...
siz inancınızı yitirmeyin..

Aaaaa daha dur bakalım hem senin tahlil gününe daha çok var.Şimdiden pozitif çıkmasını bekleme zaten.Benim de ince ince sancılarım çekilmelerim var sanki adet olcakmışım gibi.Bunlar olabiliyormuş bence sen bol bol yat ve dinlen.Ayağa kalkma.Moralini de bozma lütfen.Herşeyin hayırlısı Allahtan.:1hug:

bademcim inşallah senın kesılır benımkı comebaby arkadısımızın dedıgı gıbı şarıl şarıl gelıyo adet olmuş gıbıyım napıcamı bılmıyorum

adenzarcım inşallah dediğin gibidir ama benim kanamam çok fazla yanı galba regli oldum doktorum arıcak tekrar tahlıl olmam için

Bana verilen kağıtta regl olsanız bile ilaçlarınıza devam edin yazıyor.Regl de olsan hamile olabiliyormuşsun.Sen bu arada bol bol yat ve dinlen moralini bozmamaya çalış.

ya herkesde birden başladı bu sorunlar ilginçç...
elsinore ne durumda acaba?

:çok üzgünüm:Ya evet bugün gerçekten herkesin kanaması ağrısı var nedir bu böyle.Nazarmı değdi bize.Elsinore ben de seni merak ettim kader arkadaşım nerelerdesin?Allahım hepimize yardım etsin.:Saruboceq:

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.Dualarımız sizlerle. Dikkat edin kendinize kendinizi yormayın umudunuzu yitirmeyin.

ya bide okudukça benimde adet sancılarım başladı ya!!
psikolojikmidir nedir?

Canım benim sancıları kafana takmaaaaa Hamile kalanların hemen hemen hepsinde olmuş bu sancılar.Normal yoldan bile hamile kalanlarda adet gününe doğru adet belirtileri başlıyor.Bunlar çok normal şeyler.Senin yapabileceğin en güzel şey yatıp bol bol dinlenmek.

canım ben zaten adet olmayı bekliyorum.
tedavime başlanacak..
yani benim sancılarım normal ama
burda onlar sevinçliyken bende kendimi çok umutlu hissediyorum.
moraller düşünce benim moralimde düşüyor işte...

fisfisfis Ay ben senin transferin oldu da sonucunu bekliyorsun sandım.Canım tedavinde başarılar diliyorum İnşallah güzel haberler alırsın.Allah sabır versin.Yaa.s.rdımcın olsun.

fisfisfis Ay ben senin transferin oldu da sonucunu bekliyorsun sandım.Canım tedavinde başarılar diliyorum İnşallah güzel haberler alırsın.Allah sabır versin.Yaa.s.rdımcın olsun.

çok sağol canım.adetin ikinci günü
gel dedi doktorum.elsinoreyle aynı doktora gidiyoruz zaten.
doktordaşız onun deyimiyleyerimseniben

demekki bugün herkes aynı sorunu yaşamış bende ağrım var üstelik ben daha 4. gündeyim çok üzüldüm bugün uyudum kalktığımda geçer sandım geçmemiş

Allah allaah hepimize noldu böyle yaw inanır mısınız dün akşam benim de adet sancısı gibi sancım oldu ama herhangi bir leke ya da kanama yok şu anda geçti ama dün bende çok endişelendim..hepimize aynı anda aynı şeyin olması ne kadar garip değil mi..demek ki hepimiz tek yürek olmuşuz..inşallah hepimiz için iyi birşeye işarettir bu..çünkü benim daha adetime 4-5 gün var bu kadar erkenden bu ağrının olması normal değil bebişlerimiz yerleşiyo belki de..

Adenzaaaar, Ajuuuuu kızlar yarın büyük gün napıcaz yaw bis nasıl beklicez yarını..siz ne durumdasınız beni heyecan basmaya başladı valla..

offffffffff çok heyecanlıyım..Adenzar, Ajuu şimdik bizim 28 Ekimde döllendi ya yumurtalar o zaman biz 14.gün test yaptırmış olacağız değil mi? Ona göre de test sonucumuzun 100'lü rakamlar da mı çıkması lazım acep..durun ben bi bakayım şu test aralıklarına..

canım ben biraz önce idrarda baktım negatif hamile olsam idrarda çıkardı heralde dimi çok üzgünüm çooooksenağlamasenağlamasenağlama

işte buldum beta-hcg değerleri;

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

Bademcim umudunu yitirme moralini yüksek tut. Allah yardıcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallah. kendine iyi bak dikkat et kendine. İnşallah bu mesajının ardından hamişlik haberini de alır hepimiz mutlu oluruz.

canım ben biraz önce idrarda baktım negatif hamile olsam idrarda çıkardı heralde dimi çok üzgünüm çooooksenağlamasenağlamasenağlama

ya yok cnm ya hiçte çıkmaz bütün doktorlar eğer idrarda bakacaksanız en az adetiniz 3-4 gün geçmiş olmalı diyo..hem sonuç pozitif olsa bile idararda negatif çıkabiliyor buna en güzel örnek benim görümcemdir..kendisi 3 aylık hamile olmasına rağmen 3 kere idrarda test yaptı ve negatif çıktı..hiç öyle şeylere takılma yarını bekle derim güzel haber alacaksın bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…