- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..
hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...
Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...
Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...
Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:
adenzarcım inşallah dediğin gibidir ama benim kanamam çok fazla yanı galba regli oldum doktorum arıcak tekrar tahlıl olmam için
ya herkesde birden başladı bu sorunlar ilginçç...
elsinore ne durumda acaba?
ya bide okudukça benimde adet sancılarım başladı ya!!
psikolojikmidir nedir?
canım stress yapma hamıle olanlardada oluyomus adet agrısı rahat olmaya calıs bılıyorum cok zor amaya bide okudukça benimde adet sancılarım başladı ya!!
psikolojikmidir nedir?
Canım benim sancıları kafana takmaaaaa Hamile kalanların hemen hemen hepsinde olmuş bu sancılar.Normal yoldan bile hamile kalanlarda adet gününe doğru adet belirtileri başlıyor.Bunlar çok normal şeyler.Senin yapabileceğin en güzel şey yatıp bol bol dinlenmek.
canım ben zaten adet olmayı bekliyorum.
tedavime başlanacak..
yani benim sancılarım normal ama
burda onlar sevinçliyken bende kendimi çok umutlu hissediyorum.
moraller düşünce benim moralimde düşüyor işte...
fisfisfis Ay ben senin transferin oldu da sonucunu bekliyorsun sandım.Canım tedavinde başarılar diliyorum İnşallah güzel haberler alırsın.Allah sabır versin.Yaa.s.rdımcın olsun.
demekki bugün herkes aynı sorunu yaşamış bende ağrım var üstelik ben daha 4. gündeyim çok üzüldüm bugünuyudum kalktığımda geçer sandım geçmemiş
offffffffff çok heyecanlıyım..Adenzar, Ajuu şimdik bizim 28 Ekimde döllendi ya yumurtalar o zaman biz 14.gün test yaptırmış olacağız değil mi? Ona göre de test sonucumuzun 100'lü rakamlar da mı çıkması lazım acep..durun ben bi bakayım şu test aralıklarına..
Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..
hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...
Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...
Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...
Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:
canım ben biraz önce idrarda baktım negatif hamile olsam idrarda çıkardı heralde dimi çok üzgünüm çooooksenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?