Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım umarım hepimiz anne oluyorum mesajlarıyla döneriz:a015::çok üzgünüm:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar benim aşılamam yapılalı 3 gün oldu ama kasıklarımdaki ağrılarım geçmiyor. idrar yaparken bile ağrıyor. Progestan kullanıyorum. bu ağrılar sizce normal midir?

ya canım idrar testi yapıp durma ben hiç güvenmiyorum idrar testlerine hem senin adetine de daha vardır sanırım o kanamanın adet kanaması olduğunu düşünmüyorum..bence bebişlerin yerleşiyo canını hiç sıkma ve test gününe kadar da yat dinlen..sen moralini yüksek tut ki bebişler de sana tutunsun..

selam kızlar benim aşılamam yapılalı 3 gün oldu ama kasıklarımdaki ağrılarım geçmiyor. idrar yaparken bile ağrıyor. Progestan kullanıyorum. bu ağrılar sizce normal midir?

selam hayırlısı olur inşallah cnm..benim aşılamada sancım olmamıştı ama normaldir herhalde sonuçta işlem görüyosun..ama öle idrar yaparken falan ağrıması normal mi bilmiyorum..aşılaman nasıl geçmişti eğer zor geçtiyse doktor biraz zorlamış olabilir rahimi..

zorlu geçmedi ama aşılama yapılacağı gün sabahtan ağrılar vardı yumurtalarım çatlıyo galiba diye düşünmüştüm. oturup kalkarken yatarken ağrı var. arayıp bir görüşeyim doktoru olmazsa. tedirgin olmaya başladım çünkü.

evt bence de en güzeli araman..hani yumurta toplama işlemi olsa normal diyeceğim ama ben daha önce 2 kere yaptırdım aşılama sonrasında hiç ağrı olmamıştı..

ajuu sen yarın kaçta gideceks,n test için? ben sabah 08.30 gibi gideceğim en geç 14,00 gibi öğrenirim sonucu herhalde.

merhaba canım 2 kez aşılama yaptırdım 2 sindede aşılamaya gideceğim günde çok ağrım olmuştu bel ağrısı kasık ağrısı kasılmalar falan aşılamadan sonrada devam etmişti gaz hali ağrılar 1 hafta 10 gün sürüyor şişkinlik falan umarım yardımcı olmuşumdur sıkma canını rahat ol

canım bende sabah 8.30 gibi gideceğim ama inan idrarda negatifi görünce o kadar korkuyorumki nasıl gitcem nasıl beklicem bilmiyorum

canım bende sabah 8.30 gibi gideceğim ama inan idrarda negatifi görünce o kadar korkuyorumki nasıl gitcem nasıl beklicem bilmiyorum

keşke idrarda yapmasaydın sen bi kere bozmuşsun moralini ne desem kar etmiyo valla sana..bence ona güvenme derim..bu arada bugüne kadar bende sadece merak vardı ama ne yalan söyliyim bugün beni de bir heyecan aldı.. o zaman yarın aynı saatlerde öğrenmiş olacağız..sen nerede yaptırmıştın işlemini?

kızlar hepinizin inşiallah yarın yüzü güler aju bence idrar testine inanama derim çünkü çok erken daha kesin sonuç vermeye bilir bende kanda öğrendiğim halde okadar silik çıktı ki gözükmüyo nerdeeyse yani benim idrarda çok geç çıkıyo gecen tüp bebek uygulamasında sonucum 634 olmasına rağmen yine silikte en kesin kanda çıkıyo inşallah yarın hayırlı haber alırsın

ben dün kanama olunca doktorumu aradım yarın kan ver varsa çıkar dedi cesaret edip kan veremedim idrarda yaptım negatifi görüncede yıkıldım tabi idrar testlerinin güvenilir olmadığını bildiğim halde ne bileyim işte girdi bi kere olumsuzluk aklıma ama tabiki sabah yinede gidip kan vericem canım ben hrs de yaptırdım sanırım bende yarın 11 gibi falan sonuç alabilicem inşalllah Allahım iyi sonuçlarla mutlu etsin hepimizi

Ya var ya bu kadarmı olur .Aynı şeyi bugün ben düşündüm aynı ya :1rolleyes:hatta ben yarını hep 12. gün sanıyordum ama yarın doğru sölüyorsun döllendikten sonraki 14. gün oluyor.14.gün olduğunu da bu sabah farkettim e artık eğer hamileysek 100 ün üzerinde çıkması lazım bence de.yerimseniben

eveet gönderdiğim tabloya göre 33 ile 223 arasında bişey çıkması gerekiyoo.aman çıksın da offffff yine heyecan bastı bak ...

desteğinize sonsuz teşekkür arkadaşlar inşallah Allahım hepimize o muhteşem annelik duygusunu tatırsın sabahı bekliycem ve idrar testini unutacağım umarım yarın üçümüzde hamileyim diye döneriz

onu seviyorum nerelerdesin yaw bak biz yarın test yaptırıcaz dualarını bekliyoruz ona göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…