ya yok cnm ya hiçte çıkmaz bütün doktorlar eğer idrarda bakacaksanız en az adetiniz 3-4 gün geçmiş olmalı diyo..hem sonuç pozitif olsa bile idararda negatif çıkabiliyor buna en güzel örnek benim görümcemdir..kendisi 3 aylık hamile olmasına rağmen 3 kere idrarda test yaptı ve negatif çıktı..hiç öyle şeylere takılma yarını bekle derim güzel haber alacaksın bence ...
Arkadaşlar dünden beri moralim çok bozuk..çünkü kanamam arttı bu gün..:çok üzgünüm:Ancak karnımdaki şişlik indi...
her gün test yaptım negatif çıktı..
hatta çarşambaya dek yapmayacağımı söylemiştim...
Ama az evvel test yaptım...bir çizgi koyu kırmızı diğeri de pembe çıktı...inanamadım..:1shok:.ama karnım,kasıklarım acaip ağrıyor...ben bir süre gelemeyeceğim buraya sanırım...
Yatıyorum...eşim öğleyin gelip bana yemek ısıtacak...
Nolur dua edin benim için....senağlama :a015:
selam kızlar benim aşılamam yapılalı 3 gün oldu ama kasıklarımdaki ağrılarım geçmiyor. idrar yaparken bile ağrıyor. Progestan kullanıyorum. bu ağrılar sizce normal midir?
selam hayırlısı olur inşallah cnm..benim aşılamada sancım olmamıştı ama normaldir herhalde sonuçta işlem görüyosun..ama öle idrar yaparken falan ağrıması normal mi bilmiyorum..aşılaman nasıl geçmişti eğer zor geçtiyse doktor biraz zorlamış olabilir rahimi..
zorlu geçmedi ama aşılama yapılacağı gün sabahtan ağrılar vardı yumurtalarım çatlıyo galiba diye düşünmüştüm. oturup kalkarken yatarken ağrı var. arayıp bir görüşeyim doktoru olmazsa. tedirgin olmaya başladım çünkü.
zorlu geçmedi ama aşılama yapılacağı gün sabahtan ağrılar vardı yumurtalarım çatlıyo galiba diye düşünmüştüm. oturup kalkarken yatarken ağrı var. arayıp bir görüşeyim doktoru olmazsa. tedirgin olmaya başladım çünkü.
bademcim inşallah senın kesılır benımkı comebaby arkadısımızın dedıgı gıbı şarıl şarıl gelıyo adet olmuş gıbıyım napıcamı bılmıyorum
canım bende sabah 8.30 gibi gideceğim ama inan idrarda negatifi görünce o kadar korkuyorumki nasıl gitcem nasıl beklicem bilmiyorum
offffffffff çok heyecanlıyım..Adenzar, Ajuu şimdik bizim 28 Ekimde döllendi ya yumurtalar o zaman biz 14.gün test yaptırmış olacağız değil mi? Ona göre de test sonucumuzun 100'lü rakamlar da mı çıkması lazım acep..durun ben bi bakayım şu test aralıklarına..
Ya var ya bu kadarmı olur .Aynı şeyi bugün ben düşündüm aynı ya :1rolleyes:hatta ben yarını hep 12. gün sanıyordum ama yarın doğru sölüyorsun döllendikten sonraki 14. gün oluyor.14.gün olduğunu da bu sabah farkettim e artık eğer hamileysek 100 ün üzerinde çıkması lazım bence de.yerimseniben
canım ben biraz önce idrarda baktım negatif hamile olsam idrarda çıkardı heralde dimi çok üzgünüm çooooksenağlamasenağlamasenağlama
Ah be arkadaşım sen ne acele ediyosun dur bakalım çıkmaz daha şimdiden bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?