Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar allah yarin insallah hepinizin yüzünü güldürür. ben daha beklemeliyim. bende transfer 6 kasimda yapildi ben bu ayin 20 sinde kan aldirip sonucunu ögrenecem... öffff... cok zaman var daha...

selam kizlar allah yarin insallah hepinizin yüzünü güldürür. ben daha beklemeliyim. bende transfer 6 kasimda yapildi ben bu ayin 20 sinde kan aldirip sonucunu ögrenecem... öffff... cok zaman var daha...a.sa.sa.s

selam kizlar allah yarin insallah hepinizin yüzünü güldürür. ben daha beklemeliyim. bende transfer 6 kasimda yapildi ben bu ayin 20 sinde kan aldirip sonucunu ögrenecem... öffff... cok zaman var daha...

sağolasın..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..evt senin biraz daha vaktin varmış ama sende sakın diğer arkadaşlar gibi gününden önce idrar testi falan yaptırıp da moralini boşu boşuna bozma..yani sana ufak bir tavsiyem..

hayir öyle bir niyetim yok... zaten idarda 16. günden itibaren belli oluyor ondan önce hamileysen bile negatif sonuc cikiyor

Asinur hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin elsinore haklı sakın erken test yapma ne kadar takmıcam çıkmasada diye eczaneden çıksanda çok üzülüyorsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagolun kizlar insallah yarin sizlerden hayirli haberler alirim... yarin sabirsizlikla hepinizden cevap beklicem

iyiki varsiniz yaaa... insan ayni sorunu yasiyan kisilerle derdini paylasmak cok iyi geliyor:1hug:

iyiki varsiniz yaaa... insan ayni sorunu yasiyan kisilerle derdini paylasmak cok iyi geliyor:1hug:

evt ya değil mi diyorsun ki meğerse benim dururmumda olan ne kadar çok kişi varmış diyorsun ve kendini yalnız hissetmiyosun ..bende çok mutluyum sizlerle olduğum için..

evet aynen öyle... sen kendini transferden sonra kolladin mi yani sürekli yattin mi yoksa gayet normal hayata devam mi ediyorsun

evet aynen öyle... sen kendini transferden sonra kolladin mi yani sürekli yattin mi yoksa gayet normal hayata devam mi ediyorsun

valla aslında ilk 2-3 gün genelde yattım ama doktorlar bunu önermiyorlar kan dolaşımı açısından..yani 1 gün dinlendikten sonra çok ağır işler yapmadığınız sürece normal hayatınıza dönün diyorlar..ben 2-3 gün yattım ama daha sonraları da evdeydim tam anlamıyla ilk olarak dün dışarı çıktım..tabi bir de bol su içtim rahim kasları için..size de tavsiye ediyorum..

evt ya değil mi diyorsun ki meğerse benim dururmumda olan ne kadar çok kişi varmış diyorsun ve kendini yalnız hissetmiyosun ..bende çok mutluyum sizlerle olduğum için..

bende senin gibi sürekli yatiyorum... ve bol bol su iciyorum... insallah allah bu cabalarimi bos birakmaz... benim doktorumda aynisini söyledi bana ama yinede yatiyorum... evdeki isleri firsattan istifade hep esime yaptiriyorum :1rolleyes:

yarın test yaptıracak arkadaşlar dualarım sizlerlee bende en az sizin kadar heyecanlıyım inş ama inşş pozitif sonuçlarrlaa gelirsinniz sizleri seviyorum ve herşey gönlünüzce olsun diliyorummm

yarın test yaptıracak arkadaşlar dualarım sizlerlee bende en az sizin kadar heyecanlıyım inş ama inşş pozitif sonuçlarrlaa gelirsinniz sizleri seviyorum ve herşey gönlünüzce olsun diliyorummm

çok sağol cnm dualra ihtiyacımız var gerçekten de..senin durumun nedir?

çok sağol cnm dualra ihtiyacımız var gerçekten de..senin durumun nedir?

sende saol cnm. ben daha yolun başında sayılırım:) adetimi bekliyorum 2. günü bahçeci kliniğine gidip iğnelerle tedaviye başlıcam sonrasında da yumurta toplama işlemi olacak inş..ve ilk denemem cnm yumurta rezervim az denmişti..büyük bi heyecanla adet günümü bekliyorum işte :)

hmm iyi hadi bakalım sana da iyi tedaviler ..umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız alamasak da elbet bir gün olacak ben inanıyorum..

siz igneleri kendiniz vurmuyormusunuz? ben burda kendim vuruyorum hep ignelerimi... insallah daha vurmam gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…