selam kizlar allah yarin insallah hepinizin yüzünü güldürür. ben daha beklemeliyim. bende transfer 6 kasimda yapildi ben bu ayin 20 sinde kan aldirip sonucunu ögrenecem... öffff... cok zaman var daha...
sağolasın..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..evt senin biraz daha vaktin varmış ama sende sakın diğer arkadaşlar gibi gününden önce idrar testi falan yaptırıp da moralini boşu boşuna bozma..yani sana ufak bir tavsiyem..
hayir öyle bir niyetim yok... zaten idarda 16. günden itibaren belli oluyor ondan önce hamileysen bile negatif sonuc cikiyor
iyiki varsiniz yaaa... insan ayni sorunu yasiyan kisilerle derdini paylasmak cok iyi geliyor:1hug:
evet aynen öyle... sen kendini transferden sonra kolladin mi yani sürekli yattin mi yoksa gayet normal hayata devam mi ediyorsun
evt ya değil mi diyorsun ki meğerse benim dururmumda olan ne kadar çok kişi varmış diyorsun ve kendini yalnız hissetmiyosun ..bende çok mutluyum sizlerle olduğum için..
valla aslında ilk 2-3 gün genelde yattım ama doktorlar bunu önermiyorlar kan dolaşımı açısından..yani 1 gün dinlendikten sonra çok ağır işler yapmadığınız sürece normal hayatınıza dönün diyorlar..ben 2-3 gün yattım ama daha sonraları da evdeydim tam anlamıyla ilk olarak dün dışarı çıktım..tabi bir de bol su içtim rahim kasları için..size de tavsiye ediyorum..
yarın test yaptıracak arkadaşlar dualarım sizlerlee bende en az sizin kadar heyecanlıyıminş ama inşş pozitif sonuçlarrlaa gelirsinniz sizleri seviyorum ve herşey gönlünüzce olsun diliyorummm
Asinur sen Türkiye'de mi yaptırdın transferini?
çok sağol cnm dualra ihtiyacımız var gerçekten de..senin durumun nedir?
hayir burda yaptirdim ben... neden sordun?
sende saol cnm. ben daha yolun başında sayılırım:) adetimi bekliyorum 2. günü bahçeci kliniğine gidip iğnelerle tedaviye başlıcam sonrasında da yumurta toplama işlemi olacak inş..ve ilk denemem cnm yumurta rezervim az denmişti..büyük bi heyecanla adet günümü bekliyorum işte :)
sende saol cnm. ben daha yolun başında sayılırım:) adetimi bekliyorum 2. günü bahçeci kliniğine gidip iğnelerle tedaviye başlıcam sonrasında da yumurta toplama işlemi olacak inş..ve ilk denemem cnm yumurta rezervim az denmişti..büyük bi heyecanla adet günümü bekliyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?