Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmm iyi hadi bakalım sana da iyi tedaviler ..umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız alamasak da elbet bir gün olacak ben inanıyorum..

tşk ederim cnm. Amin inşş en kısa zamanda..
Bende inanıyorum cnm hep olacakmış gibi gelior inş yaradanımızz boşa çıkarmazz inançlarımızı..

yurtdışında yaşayıp buraya tedavi görmek için gelen çok arkadaş var da acaba dedim sende mi geldin buraya bi sebebi yok yani merka ettim..

biliyorum cok kisinin oraya gelip tedavi oldugunu ama ben calsiyorum ben uzun zaman kalamam ki tedavi icin

siz igneleri kendiniz vurmuyormusunuz? ben burda kendim vuruyorum hep ignelerimi... insallah daha vurmam gerekmez

kendim vurucam cnm o gün çağırdıkları için o zaman gidicem ne kadar iğne falan alıncak nasıl olacakk die görüşme yapııcaz iştee..
İnş cnm..Allah gönlüne göre versinn..

tşk ederim cnm. Amin inşş en kısa zamanda..
Bende inanıyorum cnm hep olacakmış gibi gelior inş yaradanımızz boşa çıkarmazz inançlarımızı..

insallah en kissa zamanda hepimizin yüzünü güldürür allahim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu İşle uzun zamandır uğraşıyorum. Allah hepinize bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

olur olur... hic beklemedigin anda bakmisinki hamilesin... öyle benim bir tanidigim var 7 sene ugrastilar en sonunda oldu bir bebekleri... bence hic yilma
zaten yılmıyorum ama insanı çok zorluyor. Allah herkese versin canım. Bakalım bu ayın sonunda başlıyoruz yeni bir yere başlıyacağım. Hayırlısı olsun

zaten yılmıyorum ama insanı çok zorluyor. Allah herkese versin canım. Bakalım bu ayın sonunda başlıyoruz yeni bir yere başlıyacağım. Hayırlısı olsun

anliyorum seni bende üc yildir evliyim hic korunmadim ama olmadi... simdide ilk tüp bebek denedik bakalim artik sonucu ne olacak ama evet haklisin herseyin hayirlisi olsun...

Comebabycim gecmis olsun, daha yeni okudum mesajini. Merak etmistim seni.
Insallah senin durumun bademcime de teselli olur.
Simdi nasilsin canim?

anliyorum seni bende üc yildir evliyim hic korunmadim ama olmadi... simdide ilk tüp bebek denedik bakalim artik sonucu ne olacak ama evet haklisin herseyin hayirlisi olsun...
ben on yıllık evliyim. Eşimle birbirimize çok destek olduk. Maddi olarak bizden çok şey aldı götürdü. Şimdi MAYA TÜP BEBEĞE GİDECEĞİZ. PGT VE MACM YÖNETİMİNİ DENEMEK İSTİYORUZ. İNŞALLAH OLUR

yarın test yapacak arkadaşlar umarım yarın güzel haberlerle gelirsiniz dualarımız sizlerle rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah hadi yarını sabırsızlıkla bekliyoruz bence hepiniz güzel haberlerle gelceniz içime öyle doğuya

insallah olur canim... insallah bir gün güzel haberlerle katilirsin aramiza

Diger arkadaslarada tedavi süresince sabirlar diliyorum. Allah kolaylik versin kizlar, hepimizin Allah yardimcisi. Insallah beklenen gün gelecek.

mrb canım. bizde tüp bebege karar verdik ben de adet olmayı bekliyorum son iki kontrol hapım kaldı yarın bitio haplar ve cumaya adet olcam insallah. adetin 2. günü gel dedi bana da dr . merak ediyorum adetin 2. günü neler yapılacak bilgin varsa beni de bilgilendirir misin??

bu arada hepinizee merhabaa pınar ben. allah hepimizin gönlüne göre versin kızlaara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…