hmm iyi hadi bakalım sana da iyi tedaviler ..umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız alamasak da elbet bir gün olacak ben inanıyorum..
yurtdışında yaşayıp buraya tedavi görmek için gelen çok arkadaş var da acaba dedim sende mi geldin buraya bi sebebi yok yani merka ettim..
siz igneleri kendiniz vurmuyormusunuz? ben burda kendim vuruyorum hep ignelerimi... insallah daha vurmam gerekmez
tşk ederim cnm. Amin inşş en kısa zamanda..
Bende inanıyorum cnm hep olacakmış gibi gelior inş yaradanımızz boşa çıkarmazz inançlarımızı..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu İşle uzun zamandır uğraşıyorum. Allah hepinize bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
hayır canım 3 aşılam 5 micro, 2'si tuttu ve düşükle sonuçlandı
8 yıldır uğraşıyoruz. aralık da tekrar başlıyoruz
zaten yılmıyorum ama insanı çok zorluyor. Allah herkese versin canım. Bakalım bu ayın sonunda başlıyoruz yeni bir yere başlıyacağım. Hayırlısı olsunolur olur... hic beklemedigin anda bakmisinki hamilesin... öyle benim bir tanidigim var 7 sene ugrastilar en sonunda oldu bir bebekleri... bence hic yilma
zaten yılmıyorum ama insanı çok zorluyor. Allah herkese versin canım. Bakalım bu ayın sonunda başlıyoruz yeni bir yere başlıyacağım. Hayırlısı olsun
ben on yıllık evliyim. Eşimle birbirimize çok destek olduk. Maddi olarak bizden çok şey aldı götürdü. Şimdi MAYA TÜP BEBEĞE GİDECEĞİZ. PGT VE MACM YÖNETİMİNİ DENEMEK İSTİYORUZ. İNŞALLAH OLURanliyorum seni bende üc yildir evliyim hic korunmadim ama olmadi... simdide ilk tüp bebek denedik bakalim artik sonucu ne olacak ama evet haklisin herseyin hayirlisi olsun...
ben on yıllık evliyim. Eşimle birbirimize çok destek olduk. Maddi olarak bizden çok şey aldı götürdü. Şimdi MAYA TÜP BEBEĞE GİDECEĞİZ. PGT VE MACM YÖNETİMİNİ DENEMEK İSTİYORUZ. İNŞALLAH OLUR
sende saol cnm. ben daha yolun başında sayılırım:) adetimi bekliyorum 2. günü bahçeci kliniğine gidip iğnelerle tedaviye başlıcam sonrasında da yumurta toplama işlemi olacak inş..ve ilk denemem cnm yumurta rezervim az denmişti..büyük bi heyecanla adet günümü bekliyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?