N
nilay74
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.001
ben on yıllık evliyim. Eşimle birbirimize çok destek olduk. Maddi olarak bizden çok şey aldı götürdü. Şimdi MAYA TÜP BEBEĞE GİDECEĞİZ. PGT VE MACM YÖNETİMİNİ DENEMEK İSTİYORUZ. İNŞALLAH OLUR
mrb canım. bizde tüp bebege karar verdik ben de adet olmayı bekliyorum son iki kontrol hapım kaldı yarın bitio haplar ve cumaya adet olcam insallah. adetin 2. günü gel dedi bana da dr . merak ediyorum adetin 2. günü neler yapılacak bilgin varsa beni de bilgilendirir misin??
bu arada hepinizee merhabaa pınar ben. allah hepimizin gönlüne göre versin kızlaara.s.
merhaba. sana hayirli tedavi dilerim
a.s
Canım sanada bol şans diliyorum. Maya'yı ben çok araştırdım. Hocanın seminerlerine katıldım ön görüşme yaptım İlk randevum 29 Kasım bakalım bizim hakkımızda ne diyecek. Bu zamana kadar çok şey yaşadık. Allah isteyen herkese versin.Canim bizde 10 yillik evliyiz. Maddi yönünü hic düsünmek istemiyorum, psikolojik cöktük resmen. Etrafimizdaki insanlarda sinir bozuyor sürekli.
Maya merkezini bende arastirdim, cok iyiymis. Doktoru tv de seyrettim. Insallah size yardimci olurlar. Kisa zamanda ikizleriniz olur insallah.
mrb canım. bizde tüp bebege karar verdik ben de adet olmayı bekliyorum son iki kontrol hapım kaldı yarın bitio haplar ve cumaya adet olcam insallah. adetin 2. günü gel dedi bana da dr . merak ediyorum adetin 2. günü neler yapılacak bilgin varsa beni de bilgilendirir misin??
bu arada hepinizee merhabaa pınar ben. allah hepimizin gönlüne göre versin kızlaara.s.
Ankara da hangi kliniğe gidiyorsunmelankolia hayırlı olur inşallah tedavin doktorun tedavi protokolüne göre değişir 2. gün gidince yapılacaklar bende 2. gün gitmiştim bende kanda e2 diye bi değere baktılar sende ne yaparlar bilmiyorum
teşekkür ederim canım benim, allah tüm isteyenlere, tüm çabalayanlara sağlıklı bebişler versin insallah. sen de mi tüp bebek yaptırdın? insallah hamiş kalırız hepimiz. merak ediyorum adetin 2. günü gidince hangi işlemler yapılacak yardımcı olur musunuz bana meraktan heyecandan ölüyorum :)a.s.CADIARZU
Ankara da hangi kliniğe gidiyorsun
mrb cnm. hayırlısı olur inş..Aminn
sen doğum kontrol hapı kullanıomuşsunn bense vitamin hapları kullanıom şu an cnm. ve adetin 2. günü gittiğimde de o gün klinikte flucon die bi hapım var onu içecem ve lucrin die de iğne vurulcak sanırım.daha sonrada kan tahlili ve muayene olucak herhalde ve iğnelerimi alıcamm şu göbekten vurulacaklarıı onalrıda kendim vurucam cnm yumurta toplama zamanına kadarr sanırım..
melankolia hayırlı olur inşallah tedavin doktorun tedavi protokolüne göre değişir 2. gün gidince yapılacaklar bende 2. gün gitmiştim bende kanda e2 diye bi değere baktılar sende ne yaparlar bilmiyorum
evet bende tüp bebek yaptirdim sonucu bu ayin 20 sinde belli olacak... sen neden tüp bebege karar verdin?
bende folikül kisti olmuştu bi yumurtam çatlamamıştı onun için kontrol hapı kullandım. bu arada benim sol tüpümde polikistik var, sağ tıkalı. allahım insallah bu tedaviyle verir bebişlerimii. dr bana da vitaminden bahsetti ama ben yaklaşık 8 aydır elevit kullanıyorum zaten. adetin 2 gününü bekliyorum hayırlısıyla vakit bi geçsee. ne zaman adet tarihin. ben sanırım cumaya olcam hesaplarıma göre. sanırım tedavimiz birbirine yakın zamanda olcak. insallah hayırlı haber alıp hep beraber seviniriz canım
Adenzar sen ne durumdasın? Şikayetlerin devam ediyor mu?
canım 3. gun tekrar e2 ye baktılar aynı günde iğnelere başladık ilk denememde gonalf kullanmıstım bu sefer fostimon kullandım
insallah hayırlı haberle gelirsin canım. ben 8 aydır uğraşıyorum solda polikistik var sağ tüpüm kapalı. tüp bebek dedi dr. pcolu olduğum için korkuyorum ya tutmazsa diye.
hımm ok inş cnm inşş gönlüne göre verir yaradan herşeyi..demekki herkesin biraz farklı olabilio cnm. bende elevit benexol folbiol şu an bunları kullanıyorum.evet cnm 4 gözle adeti bekliorum bende benim tahminime göre bu ayın 20/25 gibi gelir die düşünüom erken gelirse eğer ama bakalım artıkk tam olarak bilemiom çünkü düzensizz değişio benim tarihler cnmm.aminn hayırlısıyla inş cnm.
yarin test yaptircak olan arkadaslara allah hepinizin yüzünü güldürür insallah... benden bugünlük bu kadar... hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?