anladım canım yani 2. 3. gün e2ye bakıp iğnelere mi başladın? iğneleri kaç gün kullandın? nerde yaptırdın peki? biraz detaylı anlatırsan çok sevinirim canım. insallah bu denemende tutar canım sendeki sorun neydi?
canım tedavi süresince yine e2 ve ultrasonla iğnelerin devamına karar verildi sorun şubat ayında dış gebelik sonucu sol tüpümü kaybettim daha sonra diğer tüpünde tıkalı olduğunu öğrendim 2. denemem 2 side hrsde bu seferkinde co culture denedik bakalım inşallah yarın güzel haber alırız:Saruboceq::CüvCüv:
canım tedavi süresince yine e2 ve ultrasonla iğnelerin devamına karar verildi sorun şubat ayında dış gebelik sonucu sol tüpümü kaybettim daha sonra diğer tüpünde tıkalı olduğunu öğrendim 2. denemem 2 side hrsde bu seferkinde co culture denedik bakalım inşallah yarın güzel haber alırız:Saruboceq::CüvCüv:
Merhaba başka bir sitede benimle aynı durumda olan arkadaşlarla görüştüm..ilk 3 ay hatta 4 ay kanaması olanlar var hamilelikte..ben bütün gün yatıyorum şimdilik...listeyi güncelleyebilirsiniz arkadaşlar....
onu seviyorum nerelerdesin yaw bak biz yarın test yaptırıcaz dualarını bekliyoruz ona göre..
Comebabycim gecmis olsun, daha yeni okudum mesajini. Merak etmistim seni.
Insallah senin durumun bademcime de teselli olur.
Simdi nasilsin canim?
günaydın arkadaşlar
bugün test yapacak ark. inş.güzel haberlerle geliceksiniz dört gözle sonuclarınızı bekliyorum fakat siz testi erkenmi yaptırıyorsunuz sanki aynı dönemde yapılmıştı işlemlerimiz ama benim kağıtta 15 kasım test günü yazıyor
canım senınde cok az kaldı sonuca nasıl zaman gecırıyosun senın test zamanında benımde yumurtalarım toplanır belkı 3 gundur ıgnelerımı yapıyorum yarın kontrolum var
arkadaşlar merhaba bende aralık başı 4. mikroenjeksiyona başlayacağım rabbim hepimizin gönlünün muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?