Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım insallah bu sefer tutar. yarın ve sonraki gün test sonucu alacak arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyorum inşş hamişsinizdir

merhaba arkadaşlar.bugün doktora gittik ve ben hala adet olmadım.doktor e2 testi yaptı sonuç 49.çok iyi dedi.hocam ne testi dedim yumurtalıklarla ilgili dedi.muayene etti.sanki yeni adetten çıkmış gibisin dedi.temiz dedi ve 225 le bugün puregona başladık.yani adet olmadan tedaviye başladık.adet olmadan tedavi gören varmı acaba.ne dersiniz arkadaşlar. bu arada ankarada transferi yapacak doktoru aradı konuştular.onunda onayıyla başlattı.akşam eve geldim.hafif kanamam olmuş.sanki herşey sondan başa gidiyor gibi geliyor.bana cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Merhaba başka bir sitede benimle aynı durumda olan arkadaşlarla görüştüm..ilk 3 ay hatta 4 ay kanaması olanlar var hamilelikte..ben bütün gün yatıyorum şimdilik...listeyi güncelleyebilirsiniz arkadaşlar....

badem nerdesin inş. yerleşme kanamasıdır onlar üzülme dinlen bol bol sensiz buraların tadı yok

onu seviyorum nerelerdesin yaw bak biz yarın test yaptırıcaz dualarını bekliyoruz ona göre..

bütün mesajlarınızı okuyorum canım.allah hayırlı haberler almanızı nasip etsin.:Saruboceq:
bu arada sonuçları alıralmaz burda olun meraktan öldürmeyin beni.
moraller yüksek kızlaaaaarrrr bırakmayın kendinizi.kaydirigubbakcemile5

Kizlar hepinize günaydin, insallah yakin zamanda kavusuruz meleklerimize.
Bademcim biraz daha sabir canim, kendini yorma, stres yapma.
Aklimizda ve dualarimizdasin.:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar merhaba bende aralık başı 4. mikroenjeksiyona başlayacağım rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

Comebabycim gecmis olsun, daha yeni okudum mesajini. Merak etmistim seni.
Insallah senin durumun bademcime de teselli olur.
Simdi nasilsin canim?

canım sağolasın şu an iyiyim benim bir gece oldu ve bitti ama değişik bir kanama olduğu için benhastaneye gittim ultrasonla bakıldı rahim ağzı kanaması imiş
şu an beklemedeyim hayırlısı artık

günaydın arkadaşlar
bugün test yapacak ark. inş.güzel haberlerle geliceksiniz dört gözle sonuclarınızı bekliyorum fakat siz testi erkenmi yaptırıyorsunuz sanki aynı dönemde yapılmıştı işlemlerimiz ama benim kağıtta 15 kasım test günü yazıyor

canım senınde cok az kaldı sonuca nasıl zaman gecırıyosun senın test zamanında benımde yumurtalarım toplanır belkı 3 gundur ıgnelerımı yapıyorum yarın kontrolum var

kızlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum Temmuzda ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlanmıştı. Bugün adet oldum ve hayırlısıyla ikinci tedavime başlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım senınde cok az kaldı sonuca nasıl zaman gecırıyosun senın test zamanında benımde yumurtalarım toplanır belkı 3 gundur ıgnelerımı yapıyorum yarın kontrolum var

yatıyorum kalkıyorum yemek yapıyorum tv izliyorum pek dışarı çıkmıyorum heyecanla bekliyorum işte :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu microda en zor sürecte bu bekleme dönemi insanı mahvediyor yoksa benim heleki bu tedavi sürecim çok rahat gecti

inş.hepimizde hamile kalırız :CüvCüv:

arkadaşlar merhaba bende aralık başı 4. mikroenjeksiyona başlayacağım rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

Tedavin hayirli olsun canim, bizde 4. denemeye basliyoruz yakinda. Her deneme sonrasi kötü oluyoruz, ama pes etmek yok. Yola devam. Sizde sorun neydi?

Merhaba arkadaşlar. Bizde mikro enjeksiyon yöntemini deneyeceğiz. Dün akşam doktora gittik. Benim yumurtalarım çok iyi durumda olduğu için sadece 5 gün içmem için bi ilaç verdi. 18 kasımda çağırdı tekrar ultrasonla bakıcak. Sanırım 22 kasımda da aşılama yapacak. Çok heyecanlıyım. Çünkü biz ilk kez deniyoruz. Bakalım hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…