Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında tam olarak neler olacağını da bilmiyorum. O yüzden biraz da merak ediyorum. Bilgim sadece bazı internet sitelerinden okuyup öğrendiklerimle sınırlı. Nasıl bi süreçtir, nasıl geçecek, ağrım olucak mı, doktor doğru bir tedavi uyguluyor mu hiç bi fikrim yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

anne adayları nerelerdesinizz. İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Dualarımız sizinle.

hadı bakalım kızlar bu topıcte nufus patlaması olsun.........test yaptıracak arkadaslar guzel haberler beklıyoruz...hihoyyyt..dualarımız hepımız ıcın.....:Saruboceq:

canım ben anlayamadım.....sen mıkroenjeksıyon mu yaptıracaksın asılamamı??????ustte mıcro yazmıssın altta asılama bı yanlıslık oldu sanırım canım....hangısı oldugunu yazarsan yardımcı olmaya clısırız.......kaydirigubbakcemile5a.s.

ben de meraktan öldüm sabahtan beri..
kimseden haber yok..

bu beklemeler mahvedıyor zaten hepımızı canım.......korkuyoruz herseyden..ama yınede aklımıza kotu sey getırmeyelım dur bakalım ınsallah hayırlı haberlerle donerler.....ALLAHIM hepımıze yardım et........:Saruboceq:

inşallah canım inşallah..
heberler iyi olsun da geç gelsin...

maalesef gerçek ( sebebini bilmiyorum ki araştırmaları lazım daha kan testini yeni yaptırdım..sanırım Cem bey arayacak bundan sonraki adımları konuşacağız..

ya çok üzüldüm...
sen cem beyle görüştün mü?
ya olsun canım napalım...kısmet değilmiş.
bir dahaki denemende tutacak inşallah..

ya elsinore ciğim ben senin bütün eski mesajlarına baktım ama
sorunun neydi bulamadım...
sırası değil ama neydi senin sorunun?
bu arada lotus79 a katılıyorum nedenini öğrennn

merhaba arkadaşlar ben geldim maalesef sonucum negatif (
canım gerçekten üzüldüm,ancak tüm tedavi iyi gitse de,birinci sınıf embriyolar transfer edilse bile gebelik gerçekleşemiyor maalesef...bunun canlı örneği benim...ilk denememde her aşama süperdi ve transfer gerçekleşti,fakat biyokimyasal gebelik oldu...ben bunu vücudumuzun ilk defa karşılaştığı-sonuçta yabancı bir madde olan embriyoları reddetmesine bağlıyorum...bedenimizin de bazı şeylere alışması ve kabul etmesi gerek...ikinci denememde 3 embriyo da tutundu bana...kaldı ki bu yüzde 10 görülen bir olay...ama doktorum hep derdi bana sizin tüm embriyolarınız tutunabilir diye...sen şimdi cem bey neler tavsiye edecek ona kulak ver...belki histeroskopi önerebilir canım...basit bir işlem ayrıca korkmana gerek yok...emin ellerdesin içini rahat tut...çok geçmiş olsun...

canım sende mi cem beye gidiyosun acaba?

Son düzenleme:
canım sende mi cem beye gidiyosun acaba?
canım ben bu yollardan geçtim deneyim kazandım bir hayli...2006 yılından beri doktorum cem demirel...onun sayesinde ikizlerime kavuştum...tüp bebek merkezinden ve doktorumdan çok memnun kaldım...sanırım sen de oraya gidiyorsun...iyi bir merkezdesin için rahat olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…