Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım.allah yavrularını sana bağışlasın.
bir yıl araştırdım cem bey'i..
ona gidiyorum şimdi.umarım hayırlısı olur.ben de
senin gibi anne olurum.allah herkese nasip etsin.
senin sorunun neydi acaba?

çok teşekkürler...en kısa zamanda hayırlısı ile anneliği tadarsın umarım...tüm isteyenler birgün olacak buna iananın ...pozitif düşünce gücü çok önemli gerçekten...benim sorunum polikistik over...adet düzensizliği yumurtalama tembelliği...

merhaba arkadaşlar ben geldim maalesef sonucum negatif (

canım inan kendi sonucumu öğrenmiş kadar çok üzüldüm.o kadar emek veriyoruz ki ve umutlarımız insan birden yıkılıyo.ama tekrar ayağa kalkmayı bilmeliyiz.bizi bizlerden başka kimse iyi anlayamaz.bu çabalarımız bi gün mutlaka ödüllendirilecek.güçlü olmamız gerek bi daha ki sefere inşallah demekten başka çare yok.:çok üzgünüm:

ya elsinore ciğim ben senin bütün eski mesajlarına baktım ama
sorunun neydi bulamadım...
sırası değil ama neydi senin sorunun?
bu arada lotus79 a katılıyorum nedenini öğrennn

valla görünürde hiçbir sorunumuz yok..nedeni bilinemeyen infertilite cnm..zaten bende buna üzülüyorum ya..

maalesef gerçek ( sebebini bilmiyorum ki araştırmaları lazım daha kan testini yeni yaptırdım..sanırım Cem bey arayacak bundan sonraki adımları konuşacağız..

Canım çok üzüldüm..:çok üzgünüm:Ara ara giriyorum pc ye pek takip edemiyorum...:çok üzgünüm:

evt maalesef benim ilk denememdi olmadı..seninle de mi aynı doktora gidiyoruz biz? bu arada tutmayınca ne gibi testler yapıyorlar ?

Elsinore canım kendime olmuş gibi üzüldüm. Biz gerçekten birbirimizi anlayabiliriz.Benim de başım dan 5 defa micro denemesi geçti

evt maalesef benim ilk denememdi olmadı..seninle de mi aynı doktora gidiyoruz biz? bu arada tutmayınca ne gibi testler yapıyorlar ?

çok iyi kalitede embriyo transfer edip tutmayınca belki rahim içini görmek isteyebilir dr...histeroskopi denen bir işlem...rahim içinde embriyoların tutunmasına engel olabilecek küçük bir polip ,yapışıklık vs. gibi bişey var mı diye...bakalım ne önerecekler sana...biliyorum insan yıkılıyor negatif sonuç karşısında ama...kısa bir süre sonra toparlanıp,mücadeleye devam etmek zorundasın...ne yapalım bizim bebişler kıymetli oluyorlar...kaderimiz böyle...allahım beterinden korusun...

arkadaşlar beni de heyecan sardı daha şimdiden..
şimdi ben adetin ikinci günü gidince ne yapılcak acaba ?
bilen varsa yazabilirr mi?

arkadaşlar beni de heyecan sardı daha şimdiden..
şimdi ben adetin ikinci günü gidince ne yapılcak acaba ?
bilen varsa yazabilirr mi?

guzelım adetın ıkıncı yada ucuncu gunu cagırdılarsa hormon tahlılerın yapılacak demektır.....yanı senden kan alınacak ve hormonların ıncelenecek.....ondan sonra tedavıne baslamıs olacaksın..... bazı ılaclar verılecek.esas yogun tedavı bundan sonrakı reglının akabınde baslayacak....a.s.

saol canım.doktorum adetin ikinci günü gel dedi.
12-13 gün sürecekmiş tedavi...

canım usg incelemelerin yapılır...ilaçların yazılır...hormaon tahlilleri vs..iğnelerinin nasıl yapılacağı falan açıklanır hemşireler tarafından...hadi hayırlısı olsun bakalım...heyecanlanmakta haklısın ne olursa olsun bebişine bir adım daha yaklaşmış olucan...

merhaba arkadaşlar ben geldim maalesef sonucum negatif (

canım çok üzüldüm inan diğer ark. çok merak ediyorum ne oldu topiğimize nazarmı değdi ya ne güzel herkesin pozitif çıkıyordu
inş. birdahaki sefere güzel sonuc alacaksın canım:CüvCüv:

Elsinorecim canım üzülmemek elde deill gerçektenn seni anlayabiliyorum ama Allahın bileceği iş işte bişey yapamıosun umarım herşeyin hayırlısı olurr en kısa zamanda yaradan sana o huzuru verir kavuştururr önceliklede sana güçç sabırrr verir inşş. kendine çok iyi bak olurmuu çok fazla sıkmamaya çalış canını sen iyi ol ki gerisi gelebilsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…