- Konu Sahibi EU2
-
- #1.061
canım ben bu yollardan geçtim deneyim kazandım bir hayli...2006 yılından beri doktorum cem demirel...onun sayesinde ikizlerime kavuştum...tüp bebek merkezinden ve doktorumdan çok memnun kaldım...sanırım sen de oraya gidiyorsun...iyi bir merkezdesin için rahat olsun...
sağol canım.allah yavrularını sana bağışlasın.
bir yıl araştırdım cem bey'i..
ona gidiyorum şimdi.umarım hayırlısı olur.ben de
senin gibi anne olurum.allah herkese nasip etsin.
senin sorunun neydi acaba?
merhaba arkadaşlar ben geldim maalesef sonucum negatif(
ya elsinore ciğim ben senin bütün eski mesajlarına baktım ama
sorunun neydi bulamadım...
sırası değil ama neydi senin sorunun?
bu arada lotus79 a katılıyorum nedenini öğrennn
maalesef gerçek( sebebini bilmiyorum ki araştırmaları lazım daha kan testini yeni yaptırdım..sanırım Cem bey arayacak bundan sonraki adımları konuşacağız..
canım gerçekten bende çok üzüldüm inş. bir daha ki sefere olur yılmak yok yola devam. senin kaç embriyo transfer edilmişti kaliteleri nasıldı
canım gerçekten üzüldüm,ancak tüm tedavi iyi gitse de,birinci sınıf embriyolar transfer edilse bile gebelik gerçekleşemiyor maalesef...bunun canlı örneği benim...ilk denememde her aşama süperdi ve transfer gerçekleşti,fakat biyokimyasal gebelik oldu...ben bunu vücudumuzun ilk defa karşılaştığı-sonuçta yabancı bir madde olan embriyoları reddetmesine bağlıyorum...bedenimizin de bazı şeylere alışması ve kabul etmesi gerek...ikinci denememde 3 embriyo da tutundu bana...kaldı ki bu yüzde 10 görülen bir olay...ama doktorum hep derdi bana sizin tüm embriyolarınız tutunabilir diye...sen şimdi cem bey neler tavsiye edecek ona kulak ver...belki histeroskopi önerebilir canım...basit bir işlem ayrıca korkmana gerek yok...emin ellerdesin içini rahat tut...çok geçmiş olsun...
Ne diyeceğimi bilemiyorum.Çok üzüldüm.Allah herşeyin hayırlısını verecek birgün.Başka ne söylesem de boş.
sağolasın hayırlısı tabi.. sen ne yaptın çok merak ettim..ajuu dan da ses çıkmadı..
evt maalesef benim ilk denememdi olmadı..seninle de mi aynı doktora gidiyoruz biz? bu arada tutmayınca ne gibi testler yapıyorlar ?
arkadaşlar beni de heyecan sardı daha şimdiden..
şimdi ben adetin ikinci günü gidince ne yapılcak acaba ?
bilen varsa yazabilirr mi?
guzelım adetın ıkıncı yada ucuncu gunu cagırdılarsa hormon tahlılerın yapılacak demektır.....yanı senden kan alınacak ve hormonların ıncelenecek.....ondan sonra tedavıne baslamıs olacaksın..... bazı ılaclar verılecek.esas yogun tedavı bundan sonrakı reglının akabınde baslayacak....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?