Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nıye kımseden ses cıkmadı kızlar?????????sanırım duzeldı sıtemız hadı guzel haberler verın lutfen......:Saruboceq:

nıye kımseden ses cıkmadı kızlar?????????sanırım duzeldı sıtemız hadı guzel haberler verın lutfen......:Saruboceq:

site düzelmiş sonunda kızlar berbat durumdayım sonuç 1.96 yani negatifsenağlamasenağlama

site düzelmiş sonunda kızlar berbat durumdayım sonuç 1.96 yani negatifsenağlamasenağlama

canım çok üzüldüm inan neyse ne yapcan hayırlısı morelini bozma bi dahaki sefere inşallah olur ve bebişlerine kavuşursun:çok üzgünüm:

ajuu cok üzüldüm yaaa offf canım ınan şu an benımde cok mıralım bozuldu benimde galba negatıf cıkıcak çok kanamam var 1 gun kaldı teste hayırlısı üzme kendını tatlım

noluyor boyle canım ya??????????ALLAHIM yardım et sabır ver bızlere.......
drunla grustun mu canım sebep ne olabılırmıs???????

arkadaşlar adenzardan haberiniz varmı onun sonucu ne acaba

görüştüm canım ama persembeyı beklıcez dıyoolabılır dıyo ama cok kanamam var dıyorum resmen yatarken camasırıma gecıyo adet oldum galba dıyorum günün degıl adet degıldır dıyo napcaz dıyorum su an test yapamayı erken dedı dün çok kötüyüm napıcamı bılmıyorum

Canım nöbetçi bir eczane bulun ,hemen ginoferrasanol alın.Demir hapı. Kansızlığın artmıştır..

ya arkadaşlar benim de günüme daha 3 gün vardı ama benim de bugün kanamam başladı...

ya arkadaşlar benim de günüme daha 3 gün vardı ama benim de bugün kanamam başladı...

Elsinore canım benimde normalde adetim yarın başlaması gerekiyordu..ama 2-2 buçuk gün kanamam oldu..kesildi..5-6 kez idrar testi yaptım.ikinci çizgi silik olarak belirdi 5-10 dak sonra..ama yine de çok umutlanmıyorum...idrar testi yanıltıcı olabilir deniyor...:çok üzgünüm:

İnşallah bundan sonraki denemen son denemen olur ve meleğini kucağına alırsın...:1hug:

bademcim inş. yanıltmaz seni idrar testleri bende 5. gün yapmıştım negatifti

ya bilmiyorum ki cnm hatta bugün hemşire aradı beni sonucu bildirmek için ben tabi netten öğrenmiştim çoktan o da dedi ki ağer 2 güne kadar adet olmazsanız testi tekrarlayalım dedi..ama dedim sonuç 2,10 çıktı kesin bi sonuca benziyo bence dedim..ya öyle gibi ama nadir de olsa bu gibi düşük sonuçlardan sonra bile hamilelik görülebiliyo muallakta kalmamak için sonuç eğer 30'un altındaysa biz tekrarlatıyoruz testi dedi ama benim daha 3 gün olmasına rağmen bugün kanamam başladı..bu adet kanaması mı bilmiyorum yani..belki de tutunamayan embriyolar atılıyodur..yani hiçbirşeyden emin değilim..tek emin olduğum şey sonucumun negatif olduğu ( ama sen yarın mutlaka kan testini tekrarla sonuçta idrar testleri o kadar da güvenilir değil..inşallah seninki pozitif çıkar da biz de senin adına seviniriz..

bademcim inş. yanıltmaz seni idrar testleri bende 5. gün yapmıştım negatifti

bende 5.gün yaptığımda negatifti..1.,2.,3. ve 4.günler hep negatifti..ama 7.,8. ve 9 günler silik çizgi çıktı 5- 10 dak sonra...Kanaman vardı senin de..nasıl durumun canım?

Canım yaptır istersen gene kan testini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…