Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya Adenzar neredesin arkadaşım ajuu'yla biz üzüldük bari sana sevinelim..çatlattın bizi meraktan yaw..

arkadaslarım hepinize sonsuz teşekkür elsinore banaa testitekrarla dediler ama yaptırmıcam doktoru bekledım bide 2 saat o psikolojiyle 2 denemedede hiç söylemediği bişi söyledi yaşıma göre yumurta kalıtem supermış ama rezervim azmış buda bugun çıktı kesin neden hakkında perşembe günü konuşuruz dedi

slm kizlar bende basliyorum allah izin ederse mikro tedavisine ama cok endiseliyim bir problem cikicak diye cunku ilk gittigimde adetin olunca ara dediler sonra adetimden iki hafta sonraya randevu verdiler aradim sordum tedavinin en basindan baslanicakmis bu arada bu benim ikinci yani ben 1 inciyi kabul etmiyorum cunku dr ihmarkarligi yuzunden dollenme olmadi neyse iste simdi cuma randevum var gidicem ins yine uzatmazlar benimde iste cuma adetimin 18 gunu uzun olucak ama beklemek istemiyorum acaba dra desemki simdi 21 inci gunume 3 gun kaldi hemen basliyalimda bidaha beklemiyelim desem acaba baslanilirmi hemen yoksa bidaha adetimi bekleyip sonrami 21inci gununden baslanilir cok sabirsizim bu konuda ben kizlar ya 5 senedir mucadele ediyorum acaba bir gun hamile kalabilecekmiyim cok uzuluyorum sitresten mideme vurdu....cuma bana sans dileginde bir purus cikmasin ins hersey yolunda gider :çok üzgünüm:a.s.

Günaydin kizlar, hepinize hayirli bir gün diliyorum. Bademcim daha iyi olmana sevindim, yinede dilenmeye devam canim. Allahin izniyle hersey güzel olacak.

Aysegülcüm, hayirli olsun tedavin. Bizde 3 kez micro yaptirdik, ama tutmadi. Ikincisinde bizdede ters giden seyler oldu. Bu konuda doktorlara cok kiziyorum. Bizleri siradan bir numara olarak görüyorlar. Hersey o kadar cabuk oluyorki, bazen soracagim seyleri bile unutuyorum. Stresimizi hafifletmekten cok geriyorlar.

Yinede pes etmiyoruz. Biz aralikta yine deneyecegiz Allahin izniyle.

site düzelmiş sonunda kızlar berbat durumdayım sonuç 1.96 yani negatifsenağlamasenağlama

çok üzüldüm canım yaaa..hayırlısı ne diyelim ..biraz dinlen belki ALLAHIM büyük verir canım inşşş..olmadı bi daha denersin..ilk denemenmiydi..:1hug:

canım tedavin yolunda gider inşallah.aramıza hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5
sakın stres yapma,moralini yüksek tut.sen inan her şeyden önce.
bu arada almanya damısın sen?orda doktorlar nasıl bari?
memnunmusun?

cnm benim de dün kanamam gelince bugün hemşireyi aradım herhalde testi tekrarlamamam gerek kalmadı değil mi dedim evt dedi. Bu adet kanamasıymış zaten..ilaçların etkisiyle ya erken gelirmiş ya da gecikirmiş..benimki de erken geldi işte ..
inşallah bir problemin çıkmaz cnm ama sanmıyorum yaşın daha genç..içini ferah tut..bakalım bizi hangi testler bekliyor şimdiden sonra..

ya arkadaşlar bişey soracağım ilk mikrodan sonra tutmayınca histeroskopi haricinde ne gibi testler yapıyorlar yani genetik test falan yapıyorlar mı? bir de maliyetleri hakkında fikri olan var mı?

site düzelmiş sonunda kızlar berbat durumdayım sonuç 1.96 yani negatifsenağlamasenağlama

canım sana şuan ne desek boş biliyorum.gözlerin şişmiş, canın sıkkın,ve hep ağlamaklısın kafandada bir sürü acaba dolaşıyor biliyorum neden nasıl niye olmadı ne zaman olacak gibi şeyler yada hiçmi olmıycak diye bir sürü soru kafanı kurcalıyor bilki hepimiz aynı durumdayız beklemek ölümden beter ama ne yapalım belki hayırlısı budur bilemeyizki herşey bitmiş değil bak bugün yine güneş doğdu inşallah bizim içinde rabbim hayırlı birşeyler göndermiştir dünyaya elbet zamanı geldiğinde hop diye kucağımıza düşecek yapmamız geren sabır herşey her sonuçtan sonra tekrar hiç denememiş cesine aynı heyecanla aynı umutla başlamak lazım şunu unutmaki biz hiçte kötü durumda deyiliz aslında rahmimiz var yumurtamız var geleceğimizde var eşimizde spermde var demekki azimle bu yokuşu çıkıcağız.ve rabbim eminimki bir gün yüzümüzü güldürüceksositososito

mirmirmirmir
ya arkadaşlar bişey soracağım ilk mikrodan sonra tutmayınca histeroskopi haricinde ne gibi testler yapıyorlar yani genetik test falan yapıyorlar mı? bir de maliyetleri hakkında fikri olan var mı?

canım sana geçmiş olsun.eminim budefa işler yolunda gider sonuçlarınızı kendi sonucum gibi merakla ve sabırla bekliyorum. negatifi görünce çok üzüldüm emin ol ama sen çok üzülme bu yolda dayanıklı olmak lazım sen de biliyorsunki yokuş çıkmak yorucudur.ama biz bu yokuşu çıkıcağız sabırla ve duayla kalbimizde inancımızı bir saniye uzaklaştırmıyalım eminim rabbim hediyemizi hop diye kucağımıza atıcaktır:CüvCüv:

Herkese merhaba:teytey: Arkadaşlar dün bazı arkadaşlarıma çok üzüldüm ve sevincimi bile paylaşmaya gönlüm varmadı.Artık bugün sizlerle sevincimi paylaşmak istedim.Allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu.Sonunda ben de hamileyim.:CüvCüv: :lepi:Allah bu yolda maddi manevi emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.Tüm arkadaşlarıma burdan çok çok teşekkür ediyorum.İnanıyorum ki Allah onlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecek.a.s.

ay cnm benim o kadar sevindim ki anlatamam çok merak etmiştim seni..Allah tamamına erdirsin inşallah dünden beri aldığım en güzel haberlerden biri..kendine ve bebişine çok dikkat et yoksa bebişler mi demeliyim :)) sonucun kaç çıktı ?

adenzarcığım tebrik ederim seni..a.s.
zaten forumda gezinip cevap yazmamandan belliydi.
anlamıştım..
allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
darısı hepimizin başına

Canım arkadaşım benim.Dün o kadar çok üzüldümki anlatamam.Hatta ben sonucumu öğrenene kadar sen zaten öğrenmiştin.Hiç ummuyordum senin negatif bir sonuç alacağını.Okur okumaz benim de kendimle ilgili ümitlerim gitti.Teselli etsem neye yarar dedim.Ama tek şunu söyleyebilirim herşey Allahtan o ne zaman vereceğini biliyor.İnanıyorum ki sana da birgün sağlıklı ve hayırlı evlatlar verecek, ben gönlümden inanıyorum buna.Bu arada sonucum 238 çıktı.:1hug:a.s.

canım hayırlı ugurlu olsun..........ınsallah kucagına almakta nasıp olur...gozun aydın olsun..sevgılerımle:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…