adenzarcığım tebrik ederim seni..a.s.
zaten forumda gezinip cevap yazmamandan belliydi.
anlamıştım..
allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
darısı hepimizin başına
Canım arkadaşım benim.Dün o kadar çok üzüldümki anlatamam.Hatta ben sonucumu öğrenene kadar sen zaten öğrenmiştin.Hiç ummuyordum senin negatif bir sonuç alacağını.Okur okumaz benim de kendimle ilgili ümitlerim gitti.Teselli etsem neye yarar dedim.Ama tek şunu söyleyebilirim herşey Allahtan o ne zaman vereceğini biliyor.İnanıyorum ki sana da birgün sağlıklı ve hayırlı evlatlar verecek, ben gönlümden inanıyorum buna.Bu arada sonucum 238 çıktı.:1hug:a.s.
canım hayırlı ugurlu olsun..........ınsallah kucagına almakta nasıp olur...gozun aydın olsun..sevgılerımle:1hug:a.s.
Herkese merhaba:teytey: Arkadaşlar dün bazı arkadaşlarıma çok üzüldüm ve sevincimi bile paylaşmaya gönlüm varmadı.Artık bugün sizlerle sevincimi paylaşmak istedim.Allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu.Sonunda ben de hamileyim.:CüvCüv: :lepi:Allah bu yolda maddi manevi emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.Tüm arkadaşlarıma burdan çok çok teşekkür ediyorum.İnanıyorum ki Allah onlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecek.a.s.[/QU
canım dünkü suskunluğundan anlamıştım zaten. Tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
canım çok sevindim bugün aldığım en güzel haber :sm_cool:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
darısı hepimizin başına:CüvCüv::dance:
Herkese merhaba:teytey: Arkadaşlar dün bazı arkadaşlarıma çok üzüldüm ve sevincimi bile paylaşmaya gönlüm varmadı.Artık bugün sizlerle sevincimi paylaşmak istedim.Allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu.Sonunda ben de hamileyim.:CüvCüv: :lepi:Allah bu yolda maddi manevi emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.Tüm arkadaşlarıma burdan çok çok teşekkür ediyorum.İnanıyorum ki Allah onlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecek.a.s.[/QU
canım dünkü suskunluğundan anlamıştım zaten. Tebrik ediyorum seni Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım.Allah sana da nasip etsin.Emeklerini boşa çıkarmasın.:1hug:
Herkese merhaba:teytey: Arkadaşlar dün bazı arkadaşlarıma çok üzüldüm ve sevincimi bile paylaşmaya gönlüm varmadı.Artık bugün sizlerle sevincimi paylaşmak istedim.Allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu.Sonunda ben de hamileyim.:CüvCüv: :lepi:Allah bu yolda maddi manevi emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün.Tüm arkadaşlarıma burdan çok çok teşekkür ediyorum.İnanıyorum ki Allah onlara hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecek.a.s.
Canım arkadaşım benim.Dün o kadar çok üzüldümki anlatamam.Hatta ben sonucumu öğrenene kadar sen zaten öğrenmiştin.Hiç ummuyordum senin negatif bir sonuç alacağını.Okur okumaz benim de kendimle ilgili ümitlerim gitti.Teselli etsem neye yarar dedim.Ama tek şunu söyleyebilirim herşey Allahtan o ne zaman vereceğini biliyor.İnanıyorum ki sana da birgün sağlıklı ve hayırlı evlatlar verecek, ben gönlümden inanıyorum buna.Bu arada sonucum 238 çıktı.:1hug:a.s.
:1rolleyes: :)) evet dün sana yakalandım.Elsinore a çok üzülmüştüm.Sevinç yapmanın zamanı değildi.Sana da teşekkür ederim ilgin için.İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın emeklerin boşa gitmez.Allah olmayan herkese nasip etsin.:1hug:
lavabodamı gördün..
nasıl yani?
ya arkadaşlar ben bi şok da bugün yaşadım..kaybettiğim embriyonun birini gördüm lavoboda ..o an çok kötü oldum..gerçekten gördüğüm o mu diye netten baktım resmine gerçekten de oymuş..çok kötü oldum(
yani tuvalette işte( kibarlık olsun diye lavobo dedim ...
:çok üzgünüm: yapma yaaa nasıl gördünki öyle?
tebrik ederim arkadaşım ne güzel oldu böyle güzel haber duymak inan forma girmeye korkmaya başlamıştım ki şükürler olsun :CüvCüv::CüvCüv:insallah kısa zamanda bu kez olumsuz olan arkadaşlarımızda güzel haberler vericekler inanıyorum ben buna herşeyin vakti zamanının gelmesi gerekiyor çünkü
Adenzarcığım seni burdanda tekrar tebrik edeyim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..Kaç çıktı değerin?
Bu arada Elsinoreciğim bence yanılıyorsundur..Çünkü o embriyo öyle ele gelebilcek kadar büyük olamaz ki:bbo:
Bu arada kusura bakmayın arkadaşlar ama bunu yazmak zorundaydım...
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...u-basligi-neden-degistirildi.html#post4268103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?