Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adenzarcığım tebrik ederim seni..a.s.
zaten forumda gezinip cevap yazmamandan belliydi.
anlamıştım..
allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
darısı hepimizin başına

:1rolleyes: :)) evet dün sana yakalandım.Elsinore a çok üzülmüştüm.Sevinç yapmanın zamanı değildi.Sana da teşekkür ederim ilgin için.İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın emeklerin boşa gitmez.Allah olmayan herkese nasip etsin.:1hug:

canım çok sevindim bugün aldığım en güzel haber :sm_cool:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
darısı hepimizin başına:CüvCüv::dance:

canım çok sevindim bugün aldığım en güzel haber :sm_cool:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
darısı hepimizin başına:CüvCüv::dance:

Canım çok teşekkür ederim .İnşallah kucağıma da almak nasip olur.Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu, emeklerinizi boşa çıkartmasın.Allah sizlere de nasip etsin.:1hug:

tebrik ederim arkadaşım ne güzel oldu böyle güzel haber duymak inan forma girmeye korkmaya başlamıştım ki şükürler olsun :CüvCüv::CüvCüv:insallah kısa zamanda bu kez olumsuz olan arkadaşlarımızda güzel haberler vericekler inanıyorum ben buna herşeyin vakti zamanının gelmesi gerekiyor çünkü

güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım ..herhalde bir zamanı var ama o bugün değilmiş ne yapalım artık ne zaman devam ederim bilmiyorum biraz dinlenmek istiyorum..doktorumun da ne diyeceğine bağlı ..senin sonucun çok iyi bu arada inşallah sağlıkla kucağına alırsın..daha önceden de dediğim gibi kendine çok dikkat et..öpüyorum

canım benim çok incesin..ama senin sevincin bir nebze olsun üzüntümüzü hafifletirdi ..keşke paylaşsaydın o anki sevincini bizde seninle birlikte avunurduk inan..
ama dediğim gibi çok incesin sağolasın..

ya arkadaşlar ben bi şok da bugün yaşadım..kaybettiğim embriyonun birini gördüm lavoboda ..o an çok kötü oldum..gerçekten gördüğüm o mu diye netten baktım resmine gerçekten de oymuş..çok kötü oldum (

:çok üzgünüm: yapma yaaa nasıl gördünki öyle?

:çok üzgünüm: yapma yaaa nasıl gördünki öyle?

ya ne bilim tuvalet kağıdına geldi değişik bişeydi gördüğüm anda öle bişey olduğunu düşündüm..kuyruğu falan vardı böyle..hemen netten baktım embriyo resimlerine 72 saatlik embriyo resmine çok benziyodu o zaman daha kötü hissettim (

Çok teşekkür ederim arkadaşım.Ben de inanıyorum herkes güzel haberler alcak :1hug:Allahın izniyle.Senin de inşallah en kısa zamanda yavrularına kavuşmanı diliyorum.Allah sana da böyle güzel haber almayı nasip etsin.

hmm bilmiyorum ki cnm çok küçük bişeydi zaten belki de değildir dediğin gibi ama ben o olduğunu düşünüp kötü oldum yine de..
bu arada konu başlığını isteyen herkes böyle değiştirebiliyor mu ki bende farketmiştim bunu ama açınca aynı konu çıkınca üzerinde durmadım..enteresan yani.. aralıkta yaptıracak varsa başka başlık açsın neden değiştiriyo ki anlamadım..

Adenzarcim bende tebrik ederim, hayirlisi ile kucaginada alirsin insallah.

Badem ve comebaby kendinize iyi bakiyorsunuz degilmi? Biraz daha sabredin kizlar, cok az kaldi.

Bademcim konu basligi degistirildigi icin ben memnun oldum, cünkü biz tedaviyi yetistiremedik, hazir sizlerle tanistigimiz ve kaynastigimiz icin devam etmesi güzel oldu. Daha önceki yazimda beni listeden cikarabilirsin diye yazmistim sana hatirlarsan. Ama cikmak istemiyordum daha.

Fazla kafana takma canim bunlar ayrinti hep, bir cözüm bulunur elbet.

ajuu çok üzüldüm cnm Allah en kısa zamanda gönlüne göre verir inş herşeyin bi zamanı vardır muhakkakk kendine ii bakk ve yola devam cnm

adenzarcım senin adınada çok çok sevindim tbr ediorum cnm Allah tamamını erdirsinn inş kendinize ii bakın ok mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…