- Konu Sahibi EU2
-
- #1.141
karın ağrılarım başladı iyica.
bugün yarın adet olurum.yani tedaviye başlamaya çok az kaldı.
stres oldum birden ya
adenzar arkadaşım ne yaptın testi tekrarladın mı bugün?
Adenzarcığım seni burdanda tekrar tebrik edeyim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..Kaç çıktı değerin?
Bu arada Elsinoreciğim bence yanılıyorsundur..Çünkü o embriyo öyle ele gelebilcek kadar büyük olamaz ki:bbo:
Bu arada kusura bakmayın arkadaşlar ama bunu yazmak zorundaydım...
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...u-basligi-neden-degistirildi.html#post4268103
Badem ciğim tekrar teşekkür ederim canım.14.gün değerim 238 çıktı.İkiz olma ihtimali varmı nasıl bi değer sence?
bence olabilir ama sayılara pek takılmayın yanılma olabilir deniyor canım..
eşimin iş yerinden bir bayanın tanıdığının değeri 10.000 küsurlerdeymiş...herkes üçüz dördüz herhalde demişler..ama tek kız olarak dünyaya gelmiş..ve düşük de olmamaış..tek kese görülmüş..yine başka bir sitedeki arkadaşın bir tanıdığının 12.gün değeri 65 miş ancak sonradan ikiz olmuş ve doğurmuş...
Allah sağlıklı ve hayırlısını versin hepimize inşallah...:1hug:
hadi bakalım hayırlsı güzel haberlerini bekliyoruz..bu arada adetin sıksa dişini biraz iyi olur Cem bey cumartesi hastanede olacakmış burada yokmuş inşallah yarın olursun :))
hiç stres yapma belki önümüzdeki hafta falan karşılaşırız orada seninle..
selam arkadaşlar fakülteden sıra aldık rapor almak için problem azospermi olduğu için sorun çıkarmazlar sanırım çabuk alırız raporu diye düşünüyorum. Bu arada kararımızı verdik umut tüp bebekte başlıcaz tedaviye rapor çıkar çıkmaz. Umut ta tedavi gören veya görmüş arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Aklımda bir sürü soru işareti var.
Hayır canım testi tekrarlatmadılar.Haftaya kısmetse keseyi görmeye çağırdılar.10 gün sonrasında da kalp atışı için gidicez inşallah bi aksilik olmazsa.
valla bencede napiim artık cumartesi giderim bende olursam eğer.
sen nasılsın canım ?:1hug:
merhaba kıslar,
sonunda adet oldum yarın menogona başlııcam
nasıl geçecek kocaaa ay formülü yok değil mi :)
valla ne bilim şaşkınım hala..beni yalnız bırakmamak için hergün biri geliyo ama ben hala kendime gelemedim..aslında ne hissettiğimi kendim bile bilmiyorum, boşluktaymışım gibi..çünkü negatifi hiç düşünmediğim için eğer negatif çıkarsa ne yaparım diye de hiç düşünmemiştim..o yüzden şimdiden sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum..iş mi arasam acaba diyorum bi yandan da tekrar mı denesem diyorum..çok kararsızım yani..
merhaba canım boşlukta olmak çok kötü biliyorum.kararsızım diyosun ya bence iş çok iyi gelir insan evde kendi kendine hep onu düşünüyo zaman geçmiyo o zamanda tekrar başlayana kadar çalışmak iyi gelir bence...
canım benim de uzun protokol ..
lucrinle başlamıştım..
evet haklısın umutla geçen 1 ay..
teşekkr ederim iyi dileğin için..
senin için de üzüldüm ama ara mı vermeyi düşünüyosun..
kaçıncı denemen ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?