Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karın ağrılarım başladı iyica.
bugün yarın adet olurum.yani tedaviye başlamaya çok az kaldı.
stres oldum birden ya

Arkadaslar güzel bir gün gecirirsiniz insallah. Bütün bekleyenlere dua ediyoruz, kendinizi yormayin. Zamani gelince gelecektir güzel bebekler.

karın ağrılarım başladı iyica.
bugün yarın adet olurum.yani tedaviye başlamaya çok az kaldı.
stres oldum birden ya

hadi bakalım hayırlsı güzel haberlerini bekliyoruz..bu arada adetin sıksa dişini biraz iyi olur Cem bey cumartesi hastanede olacakmış burada yokmuş inşallah yarın olursun :))
hiç stres yapma belki önümüzdeki hafta falan karşılaşırız orada seninle..

selam arkadaşlar fakülteden sıra aldık rapor almak için problem azospermi olduğu için sorun çıkarmazlar sanırım çabuk alırız raporu diye düşünüyorum. Bu arada kararımızı verdik umut tüp bebekte başlıcaz tedaviye rapor çıkar çıkmaz. Umut ta tedavi gören veya görmüş arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Aklımda bir sürü soru işareti var.

Badem ciğim tekrar teşekkür ederim canım.14.gün değerim 238 çıktı.İkiz olma ihtimali varmı nasıl bi değer sence?

Badem ciğim tekrar teşekkür ederim canım.14.gün değerim 238 çıktı.İkiz olma ihtimali varmı nasıl bi değer sence?

bence olabilir ama sayılara pek takılmayın yanılma olabilir deniyor canım..
eşimin iş yerinden bir bayanın tanıdığının değeri 10.000 küsurlerdeymiş...herkes üçüz dördüz herhalde demişler..ama tek kız olarak dünyaya gelmiş..ve düşük de olmamaış..tek kese görülmüş..yine başka bir sitedeki arkadaşın bir tanıdığının 12.gün değeri 65 miş ancak sonradan ikiz olmuş ve doğurmuş...
Allah sağlıklı ve hayırlısını versin hepimize inşallah...:1hug:

Teşekkürler verdiğin bilgi için.Allah sana da inşallah böyle güzel bir haber almayı nasip etsin.Sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Sen sonucunu yarın alcaksın dimi? Allah inşallah yüzünü güldürsün inşallah pozitif sonuç alırsın.:1hug:a.s.

valla bencede napiim artık cumartesi giderim bende olursam eğer.
sen nasılsın canım ?:1hug:

Merhaba canim, bizdede azosperm sorunu var. Tedaviniz hayirli olsun. Insallah yakin zaman da sende kavursun melegine. Canim umut tüp bebek cok iyiymis. Bu topikte
bir arkadas orada tedavi oldu, simdi beklemede. Eminim yazini okursa sana cevap verecektir.

Hayır canım testi tekrarlatmadılar.Haftaya kısmetse keseyi görmeye çağırdılar.10 gün sonrasında da kalp atışı için gidicez inşallah bi aksilik olmazsa.

ay cnm ya ne güzel sen anlatırken bile heyecanlandım, umarım herşey güzel olur bir an önce görürsün bebişi..

merhaba kıslar,
sonunda adet oldum yarın menogona başlııcam
nasıl geçecek kocaaa ay formülü yok değil mi :)

bizi de koysalar tüpe de 1 ay bekletseler öyle..
uyansak test sonucumuz önümüzde olsa :))

valla bencede napiim artık cumartesi giderim bende olursam eğer.
sen nasılsın canım ?:1hug:

valla ne bilim şaşkınım hala..beni yalnız bırakmamak için hergün biri geliyo ama ben hala kendime gelemedim..aslında ne hissettiğimi kendim bile bilmiyorum, boşluktaymışım gibi..çünkü negatifi hiç düşünmediğim için eğer negatif çıkarsa ne yaparım diye de hiç düşünmemiştim..o yüzden şimdiden sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum..iş mi arasam acaba diyorum bi yandan da tekrar mı denesem diyorum..çok kararsızım yani..

merhaba kıslar,
sonunda adet oldum yarın menogona başlııcam
nasıl geçecek kocaaa ay formülü yok değil mi :)

valla cnm benim tedavim tam 26 gün sürdü sanırım seninki kısa protokol bi de beni düşün :)) valla uzundu ama önünde bir umut olduğu için o kadar da zorlanmıyo insan sonucun hep güzel olmasını bekliyo..sayılı gün işte geçecek bi şekilde sen bu ayrıntıya takılma inşallah sonu mutlu biter bebişine kavuşursun..bende bir daha ne zaman denerim bilmiyorum (

merhaba canım boşlukta olmak çok kötü biliyorum.kararsızım diyosun ya bence iş çok iyi gelir insan evde kendi kendine hep onu düşünüyo zaman geçmiyo o zamanda tekrar başlayana kadar çalışmak iyi gelir bence...

canım benim de uzun protokol ..
lucrinle başlamıştım..
evet haklısın umutla geçen 1 ay..
teşekkr ederim iyi dileğin için..
senin için de üzüldüm ama ara mı vermeyi düşünüyosun..
kaçıncı denemen ki?

ya evt iş iyi gelir tabi ama yeni girdiğin iş yerinden de izin alamazsın ki biliyosun bu bebek işleri bayağı vakit alan şeyler..e yeni girdiğinde ilk sordukları soru evlisiniz bebek düşünüyo musunuz oluyo..hayır demek zorundasın bu sefer işe girmen demek en az 1 sene ertelemen demek bu işleri..e yaşım da 30 fazla da geç kalmak istemiyorum..senin anlayacağın bu yüzden çok kararsızım (

hmm anladım cnm o zaman sen kalçadan yapılacak olan iğnelere başlayacaksın şimdi de .Allah kolaylık versin.. benim bu ilk mikro denememdi daha önce 2 kere aşılama yaptırmıştım..birinde kimyasal gebelik oldu, diğeri hiç tutmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…