Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim benim uzun protokoldu 28 gun surmustu zor sabretmistim valla seninki nasil kisa protokolmus oyle???peki transferin adetinin kacinci gunune gelmisti???

seni çok iyi anlıyorum.aynı şey benim içinde geçerli.bende bu işler için 5 aydır çalışmıyorum.evet direk çocuğu soruyolar ve yalan söylesende nasıl izin alacaksın.bende o yüzden hiçbiyerle görüşmedim sonucu bekliyorum.bu arada bende 30 yaşındayım o telaş bende de var:)))))

canim benim uzun protokoldu 28 gun surmustu zor sabretmistim valla seninki nasil kisa protokolmus oyle???peki transferin adetinin kacinci gunune gelmisti???

yok cnm benimki de uzun protokoldü ben onu babyprin için söylemiştim..4 ekimde adetimin 21 ya da 22.günü lucrinle başladım transferim 30 ekim'de oldu..test günüm olan 11 kasımda da hastalandım maalesef (

desene birbirimizi en iyi biz anlarız durumlarımız aynıymış seninle..senin kaçıncı denemeydi? ya ben hep unutuyorum kusura bakmayın böyle bikaç kere sorabilirim çok kişiyi takip edip yazışınca insan unutabiliyo :))

bende aklımda tutamıyorum canım.benim temmuzda 1 aşılama oldu.bu ayda ilk mikromuz oldu umarım son olur.

elsinore bence ara verme..
tıbbi süre dışında yani ne biliim..
sen daha iyi bilirsin ama, insan üzülüyo yıpranıyo tamam ama umudumuz devam ediyo işte..
benim de 1 aşılamam var ama 5 yıldır uğraşıyorum..
4 kez ameliyat oldum rahimden.. ama zaman hızla geçiyo malesef

Canım bende de hamişlik var zaten..Dün 10.günümdü ve beta hcg 34.14 tü...Yarın 12.günüm..Umarım 2 ye katlanmıştır...:1rolleyes:

Şükürler olsun yarabbim...:Saruboceq:

evt doğru söylüyorsun zaman su gibi..zaten bu işler 35 yaşından sonra iyice zorlaşıyo..hayırdır sen neden ameliyat oluyorsun ciddi bişey değildir umarım..

Canım bende de hamişlik var zaten..Dün 10.günümdü ve beta hcg 34.14 tü...Yarın 12.günüm..Umarım 2 ye katlanmıştır...:1rolleyes:

ay hadi inşallah cnm sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini ama katlanmıştır merak etme benim içimden öyle geçiyo..Allah tamamına erdirir inşallah kendine çok dikkat et..

amiiinnnn inş hepimizin yüzü gülsün ben hepimiz için dua ediyorum.allah bizi o sevgiden mahrum etmesin.:Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah..bende gerçekten herkesin isimleriyle dua ediyorum ( nick nameleriyle yani :)) ) sonuçta burada çok güzel şeyler paylaşıyoruz..herkesin olumlu düşüncelerinin birbirimize faydalı olacağına inanıyorum..

ay hadi inşallah cnm sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini ama katlanmıştır merak etme benim içimden öyle geçiyo..Allah tamamına erdirir inşallah kendine çok dikkat et..

amiiinnnn inş hepimizin yüzü gülsün ben hepimiz için dua ediyorum.allah bizi o sevgiden mahrum etmesin.:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar tüm kalbimle diliyorum Allahtan inşallah hamiş olursunuz en uygun zamanda...:1hug: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evt doğru söylüyorsun zaman su gibi..zaten bu işler 35 yaşından sonra iyice zorlaşıyo..hayırdır sen neden ameliyat oluyorsun ciddi bişey değildir umarım..

cnm benim rahimde yapışıklık var malesef..
4 düşüğüm var..
yapışıklık için ameliyat oldum ama tekrar ediyo..
o yüzden tüp bebeğe karar verdik..
şansım aslında biraz daha düşük..

ama işte çok üstüne düşmedim şimdiye kadar
nasılsa olur diye .. ama şimdi 35 e geldim..
o yüzden diyorum zamanını geçirmemek lazım..
tamam üzülüyoruz elde değil ama..
bu durumla savaşmaktan başka çaremiz yok çok istiyosak..

ki senin de bi tanedi kimyasal olmuş..
bebiş yolda yani eninde sonunda olacak...

ışıl inşallah güzel sonuç alırsın :)

bademcim merakla bekliyorum sonucunu..
yarın inşallah çok umut ediyorum yükselcek hcg değerin:)

:sm_confused:Ama ben senin test gününün yarın olduğunu sanıyordum.sositosositoCanım benim çok sevindim hadi inşallah yarında katlanarak devam eder.:)) ay çok sevindim Allah inşallah kucağına da almayı nasip etsin.Bu arada benim dün ve bugün netim çok yavaş sayfalar açılana kadar fenalık geçiriyorum.Kaçırdım bu arada demek seni.Tekrar tebrik ederim:1hug:a.s.

Kızlarrrrr bende yeni katıldım aranıza:) benim 3 aşılama ve bir tüp bebek tecrübem olduuu ve şükürler olsun Allahıma sonuncusu tuttuuu:) 2 gun önce yaptrdık testi, 11.gunumde oran 96 çıktı,Allahım ne buyuk mutlulukkk bu ,herkese nasip etsin inşallahhh:)
benim doktorumda intermedden Faruk Buyru, Istanbul Cerrahide yapıldı işlemler, yani bu tüp bebek olayı çok gözümü korkutuyordu ama o kadar rahat oldu ki, tedavinin bi yan etkisini falan hiç hissetmedim çok şükür ,
Şu an tedavisi devam eden herkese bol şans, hepsi rast gider inşallah, biz hamilelerede sağlıkla doğurmak kıssmet olur:)
Herkese sevgiler,
Özden

hadi ya çok geçmiş olsun cnm.Allah allah neden devam ediyo ki çaresi yokmuymuş bunun ne bilim o kadar herşeyi çözüyorlar yapışıklığa çözüm bulamıyorlar mı yaa..belki tüp bebeği yaparken o yapışıklığı halledebilirler yani aynı anda o zamanda bir süreliğine yani bebek tutunana kadar yapışıklık da olmamış olur ne bilim doktorlar bilir tabi de çözüm bulunamamaı enteresan ..üstelik de tıp bu kadar ilerlemişken..bence sende sıkma canını ne problemi olanlar anne oluyo bence senin de olacak bak görürsün..
benim kimyasala gelince doktor zaten onadan dolayı da umutlandı devam etmese bile bir gebelik olutu sonuçta dedi yaşın da genç dedi ama olmadı işte..bunda bile %50 şans vardı sonuçta..ne yapalım bizim bebişlerde biraz nazlı sanırım bizi uğraştırmadan gelmeyecekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…