valla cnm benim tedavim tam 26 gün sürdü sanırım seninki kısa protokol bi de beni düşün :)) valla uzundu ama önünde bir umut olduğu için o kadar da zorlanmıyo insan sonucun hep güzel olmasını bekliyo..sayılı gün işte geçecek bi şekilde sen bu ayrıntıya takılma inşallah sonu mutlu biter bebişine kavuşursun..bende bir daha ne zaman denerim bilmiyorum(
ya evt iş iyi gelir tabi ama yeni girdiğin iş yerinden de izin alamazsın ki biliyosun bu bebek işleri bayağı vakit alan şeyler..e yeni girdiğinde ilk sordukları soru evlisiniz bebek düşünüyo musunuz oluyo..hayır demek zorundasın bu sefer işe girmen demek en az 1 sene ertelemen demek bu işleri..e yaşım da 30 fazla da geç kalmak istemiyorum..senin anlayacağın bu yüzden çok kararsızım(
canim benim uzun protokoldu 28 gun surmustu zor sabretmistim valla seninki nasil kisa protokolmus oyle???peki transferin adetinin kacinci gunune gelmisti???
seni çok iyi anlıyorum.aynı şey benim içinde geçerli.bende bu işler için 5 aydır çalışmıyorum.evet direk çocuğu soruyolar ve yalan söylesende nasıl izin alacaksın.bende o yüzden hiçbiyerle görüşmedim sonucu bekliyorum.bu arada bende 30 yaşındayım o telaş bende de var:)))))
desene birbirimizi en iyi biz anlarız durumlarımız aynıymış seninle..senin kaçıncı denemeydi? ya ben hep unutuyorum kusura bakmayın böyle bikaç kere sorabilirim çok kişiyi takip edip yazışınca insan unutabiliyo :))
bende aklımda tutamıyorum canım.benim temmuzda 1 aşılama oldu.bu ayda ilk mikromuz oldu umarım son olur.
medicana beylikdüzü selman bey yaptı 19 kasım
Teşekkürler verdiğin bilgi için.Allah sana da inşallah böyle güzel bir haber almayı nasip etsin.Sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Sen sonucunu yarın alcaksın dimi? Allah inşallah yüzünü güldürsün inşallah pozitif sonuç alırsın.:1hug:a.s.
elsinore bence ara verme..
tıbbi süre dışında yani ne biliim..
sen daha iyi bilirsin ama, insan üzülüyo yıpranıyo tamam ama umudumuz devam ediyo işte..
benim de 1 aşılamam var ama 5 yıldır uğraşıyorum..
4 kez ameliyat oldum rahimden.. ama zaman hızla geçiyo malesef
Canım bende de hamişlik var zaten..Dün 10.günümdü ve beta hcg 34.14 tü...Yarın 12.günüm..Umarım 2 ye katlanmıştır...:1rolleyes:
Şükürler olsun yarabbim...:Saruboceq:
ay hadi inşallah senin yüzün güler..
amiiinnnn inş hepimizin yüzü gülsün ben hepimiz için dua ediyorum.allah bizi o sevgiden mahrum etmesin.:Saruboceq::Saruboceq:
ay hadi inşallah cnm sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini ama katlanmıştır merak etme benim içimden öyle geçiyo..Allah tamamına erdirir inşallah kendine çok dikkat et..
amiiinnnn inş hepimizin yüzü gülsün ben hepimiz için dua ediyorum.allah bizi o sevgiden mahrum etmesin.:Saruboceq::Saruboceq:
evt doğru söylüyorsun zaman su gibi..zaten bu işler 35 yaşından sonra iyice zorlaşıyo..hayırdır sen neden ameliyat oluyorsun ciddi bişey değildir umarım..
Canım bende de hamişlik var zaten..Dün 10.günümdü ve beta hcg 34.14 tü...Yarın 12.günüm..Umarım 2 ye katlanmıştır...:1rolleyes:
Şükürler olsun yarabbim...:Saruboceq:
cnm benim rahimde yapışıklık var malesef..
4 düşüğüm var..
yapışıklık için ameliyat oldum ama tekrar ediyo..
o yüzden tüp bebeğe karar verdik..
şansım aslında biraz daha düşük..
ama işte çok üstüne düşmedim şimdiye kadar
nasılsa olur diye .. ama şimdi 35 e geldim..
o yüzden diyorum zamanını geçirmemek lazım..
tamam üzülüyoruz elde değil ama..
bu durumla savaşmaktan başka çaremiz yok çok istiyosak..
ki senin de bi tanedi kimyasal olmuş..
bebiş yolda yani eninde sonunda olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?