Kızlarrrrr bende yeni katıldım aranıza:) benim 3 aşılama ve bir tüp bebek tecrübem olduuu ve şükürler olsun Allahıma sonuncusu tuttuuu:) 2 gun önce yaptrdık testi, 11.gunumde oran 96 çıktı,Allahım ne buyuk mutlulukkk bu ,herkese nasip etsin inşallahhh:)
benim doktorumda intermedden Faruk Buyru, Istanbul Cerrahide yapıldı işlemler, yani bu tüp bebek olayı çok gözümü korkutuyordu ama o kadar rahat oldu ki, tedavinin bi yan etkisini falan hiç hissetmedim çok şükür ,
Şu an tedavisi devam eden herkese bol şans, hepsi rast gider inşallah, biz hamilelerede sağlıkla doğurmak kıssmet olur:)
Herkese sevgiler,
Özden
Kızlarrrrr bende yeni katıldım aranıza:) benim 3 aşılama ve bir tüp bebek tecrübem olduuu ve şükürler olsun Allahıma sonuncusu tuttuuu:) 2 gun önce yaptrdık testi, 11.gunumde oran 96 çıktı,Allahım ne buyuk mutlulukkk bu ,herkese nasip etsin inşallahhh:)
benim doktorumda intermedden Faruk Buyru, Istanbul Cerrahide yapıldı işlemler, yani bu tüp bebek olayı çok gözümü korkutuyordu ama o kadar rahat oldu ki, tedavinin bi yan etkisini falan hiç hissetmedim çok şükür ,
Şu an tedavisi devam eden herkese bol şans, hepsi rast gider inşallah, biz hamilelerede sağlıkla doğurmak kıssmet olur:)
Herkese sevgiler,
Özden
hadi ya çok geçmiş olsun cnm.Allah allah neden devam ediyo ki çaresi yokmuymuş bunun ne bilim o kadar herşeyi çözüyorlar yapışıklığa çözüm bulamıyorlar mı yaa..belki tüp bebeği yaparken o yapışıklığı halledebilirler yani aynı anda o zamanda bir süreliğine yani bebek tutunana kadar yapışıklık da olmamış olur ne bilim doktorlar bilir tabi de çözüm bulunamamaı enteresan ..üstelik de tıp bu kadar ilerlemişken..bence sende sıkma canını ne problemi olanlar anne oluyo bence senin de olacak bak görürsün..
benim kimyasala gelince doktor zaten onadan dolayı da umutlandı devam etmese bile bir gebelik olutu sonuçta dedi yaşın da genç dedi ama olmadı işte..bunda bile %50 şans vardı sonuçta..ne yapalım bizim bebişlerde biraz nazlı sanırım bizi uğraştırmadan gelmeyecekler :))
cnm şimdiye kadarki doktorum ameliyat sonrası gebelik bekledi hep..
hatta biri de dış gebelik oldu.. sanırım beni oyaladı biraz ..
şimdiki doktorum da 3 te 2 lik alan uygun .. hiç oyalanmayalım tüp bebek yapalım dedi..
yoksa dediğin gibi yapışıklığı düzeltip hemen arkasından tüp bebek olabilirdi..
ama doktor oyalanmayalım deyince ben de açıkçası atladım hemen..
evet kimyasal gebelik olması iyi bişey birinde tutmazsa diğerinde tutar misali:)
bence sen hiiiç canını sıkma.. biraz toparlan .. aynı umutla tekrar devam et..
yaşın da gençse zaten panik olmana da gerek yok.. en önemlisi akıl ve ruh sağlığımız bence.. öyle olunca gerisi daha kolay .. dışardan konuşmak kolay gelir ama ben de çok yaşadığım için rahatlıkla yazabiliyorum .. yanlış anlama sakın:1hug:
yoo dr herhangi bişey demedi.. ama aydınlatıcı oldu bu:)
çünkü duydum da anlam verememiştim..
tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyo diye..
demek o çekimdenmiş..
sormak lazım evet öyle bi risk varsa ama ayrıca bi işlem o da..
mehaycım benim kasım sonu olur galiba transferim..
sen aralıkta mı yaptırcan
mehaycım benim bugün adetimin 2. günü..
lucrine başlamıştım zaten..
transfer kasım sonuna doğru olacak...
bence bi şans daha ver.. tüp denemenin ikincisi olacaksa..
aşılamayı da çok denemişsin en fazla 3 sanıyodum..
ya da genelde duyduğum öyle..
kizlar aranizda aralikta tup bebek yaptiracak varmi peki????????
kizlar aranizda aralikta tup bebek yaptiracak varmi peki????????
valla ne bilim şaşkınım hala..beni yalnız bırakmamak için hergün biri geliyo ama ben hala kendime gelemedim..aslında ne hissettiğimi kendim bile bilmiyorum, boşluktaymışım gibi..çünkü negatifi hiç düşünmediğim için eğer negatif çıkarsa ne yaparım diye de hiç düşünmemiştim..o yüzden şimdiden sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum..iş mi arasam acaba diyorum bi yandan da tekrar mı denesem diyorum..çok kararsızım yani..
Mehay..aralikta bizde dondurulmus embriyolarla 2 denememizi yapicaz canim..kismetse yani istiyoruz. Fakat henuz hicbirsey ayarliyamadik..malum yurtdisindayiz ucak bileti falan filan ayarlamak lazim:))))nezaman yetistiriceksek herseyi:dilcikar:
Haa buarada biz istanbul acibademde tedavi goruyoruz..sen nerde dusunuyosun canim?
benımde 1 kasım transferim olmuştu bugün sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?