Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah..

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.a.s.

cnm şimdiye kadarki doktorum ameliyat sonrası gebelik bekledi hep..
hatta biri de dış gebelik oldu.. sanırım beni oyaladı biraz ..

şimdiki doktorum da 3 te 2 lik alan uygun .. hiç oyalanmayalım tüp bebek yapalım dedi..
yoksa dediğin gibi yapışıklığı düzeltip hemen arkasından tüp bebek olabilirdi..
ama doktor oyalanmayalım deyince ben de açıkçası atladım hemen..

evet kimyasal gebelik olması iyi bişey birinde tutmazsa diğerinde tutar misali:)
bence sen hiiiç canını sıkma.. biraz toparlan .. aynı umutla tekrar devam et..
yaşın da gençse zaten panik olmana da gerek yok.. en önemlisi akıl ve ruh sağlığımız bence.. öyle olunca gerisi daha kolay .. dışardan konuşmak kolay gelir ama ben de çok yaşadığım için rahatlıkla yazabiliyorum .. yanlış anlama sakın:1hug:

o zaman sana bol şanslar cnm umarım doktorunun dediği gibi olur ve bu sefer yakalarsın gebeliği.. bir daha dış gebelik yaşamaman için de belki tüplerini çıkarabilirler doktorun önerdi mi bilmiyorum ama ben tv'de dinlemiştim sanırım tüplerden salgılanan bir sıvı oluyomuş ve o sıvı embriyoyu kendine doğru çekiyomuş kendine doğru çekince de tüpe yapışıp dış gebelik oluyomuş işte o sıvı herkeste olmuyomuş sanırım..bu yüzden de bu kişilerde tüpleri çıkarıp tüp bebek uygulamasını öyle yapıyorlarmış..istersen doktorunla her durumu konuş çünkü bayağı bir zahmet çekmişsin sana da yazık..
yanlış anlama meselesine gelince merak etme burada hiçkimse birbirini yanlış anlamaz hepimizin durumları bi şekilde aynı söylediğin herşey doğru cnm..öncelikle kafamızda bitirmemiz lazım bu işi..rahat olmak ve çok istemek gerekiyor belki de..

yoo dr herhangi bişey demedi.. ama aydınlatıcı oldu bu:)
çünkü duydum da anlam verememiştim..
tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyo diye..
demek o çekimdenmiş..
sormak lazım evet öyle bi risk varsa ama ayrıca bi işlem o da..

mehaycım benim kasım sonu olur galiba transferim..
sen aralıkta mı yaptırcan

evt tabi sor ama ayrıca bir işlem derken sanırım yumurtaları toplayacakları zaman ya da transfer edecekleri zaman tüpleri de çıkartıyorlar yani ayrıca gitmen gerekmiyor işlem için ..zaten işlemde oluyosun onlar fazladan tüpleri çıkarıyorlar diye biliyorum..

mehaycım benim kasım sonu olur galiba transferim..
sen aralıkta mı yaptırcan

canim ilk tup bebegi eylulde yaptirdim ama oncesinde 6 asilamam vardi gucum kalmadi artik inan cok korkuyorum yine olmassa diye kararsizim acikcasi....senin ilk denemenmi ilaclarami kasim sonunda basliyacaksin sen????yoksa transfermi kasimda????

mehaycım benim bugün adetimin 2. günü..
lucrine başlamıştım zaten..
transfer kasım sonuna doğru olacak...

bence bi şans daha ver.. tüp denemenin ikincisi olacaksa..
aşılamayı da çok denemişsin en fazla 3 sanıyodum..
ya da genelde duyduğum öyle..

elsinore sorarım cnm..
aynı anda yapılıyosa kolaymış..
operasyonlardan o kadar sıkıldım ki artık..

ya evt mehaycım bende şaşırdım 6 kez aşılama diyince.. 3 denemeden sonra olmazsa doktorlar tüp bebek öneriyorlar aşılama senin kendi kararınmıydı ?

kizlar aranizda aralikta tup bebek yaptiracak varmi peki????????

vaaarrr...bende aralikta basliycam.bu aralar pek giremiyorum sayfaya isler cok yogun.büyük bi ihtimalle aralik 5 te basliycaz.en gec ayin 20 sine kadar transferim olucak.benim 2.denemem olcak.dondurulmuslardan yapicaz.simdiden sikinti stres basladi bende.hayirlisi olur insallah.sendemi aralikta basliycan?

Vili canim, sana özelden ulasamadim. Birseyler yazacaktim. Acarsan bana heber ver canim.

badem cnm güsel haberlerini bekliyorum takipdeyim cnm

ben çok fena oldum gebelik alerjisi heryerim kabardı gece uykumdan kalkıyorum kaşınmak için

bugün 3 de gittim hastaneye 7 de eve geldim iki iğne yapıldı yarın hastanede olacam çok tahlilim varr

kizlar aranizda aralikta tup bebek yaptiracak varmi peki????????

Mehay..aralikta bizde dondurulmus embriyolarla 2 denememizi yapicaz canim..kismetse yani istiyoruz. Fakat henuz hicbirsey ayarliyamadik..malum yurtdisindayiz ucak bileti falan filan ayarlamak lazim:))))nezaman yetistiriceksek herseyi:dilcikar:

Haa buarada biz istanbul acibademde tedavi goruyoruz..sen nerde dusunuyosun canim?

canım kafa olarak yorgunsundur muhakkak ama
ben olsam denerdim yine.
asla,asla,umudunu kaybetme.birgün çilelerimizin
ödülünü alıcaz canım.:teselli:

tedavin hayırlı olsun öncelikle.
hangi acıbadem de tedavi görüyorsun acaba?
ben de ordayım da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…