Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benımde 1 kasım transferim olmuştu bugün sonuç negatif

cok üzüldüm canimama hayirlisi buymus.üzülme diycem ama insanin elinde deil biliyorum.kacinci denemendi bu?sorununuz ne tam olarak?bende 2 asilama 1 mikroenjeksiyon gecirdim hepsi negatif simdide aralikta dondurulmuslardan deniycez.esimin spermlerinde yapisiklilik var.hayirlisi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah:Saruboceq:

canım çok sagol ilk denememizdi eşimde morfolojı düşüklüğü bendede prolaktin vardı.benımde dondurulmuş var ama inan nedense gücüm yok bılmıyorum ne kadar kalıtelı olur tutarmı yınemı hüsran olur bılmıyorum karasızım

Cok gecmis olsun canim...nasil bi uzuntu gayet iyi biliyorum bende...dilegimiz kimse tatmasin bu kotu duyguyu!!

Sakin moralini bozma...biraz zaman gecsin uzerinden..gerekli zamani tani lutfen kendine..sonradan insanin umutlari filizleniyo yeniden.

merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. ben de Acıbademdeki UMUT TÜPBEBEK MERKEZİNDE yaptıracağım tüp bebeğimi Enver KURT bey yapacak. bugün yarın adet olcam onu bekliyorum benimki kısa protokol olacak. insallah hayırlısıyla bebişlerimiz gelir bizee.sürekli haberleşelim olur mu ?

merhaba kıslar,
sonunda adet oldum yarın menogona başlııcam
nasıl geçecek kocaaa ay formülü yok değil mi :)

sorma canım ya biz tüp bebek kararı alalı 10 gün oldu ama gel bana sor 10 asır gibi geçti. tedavi süreci nası geçecek onu merak ediyorum :S

[

canım kesın sonuç doktorum aradı sabah kan vermıstım 12 inci günümdü ve bıttı hersey

lütfen herşeyin bittiğini düşünme.
umudunu yitirdiğin an kaybettiğin andır.
lütfen tekrar tekrar denemekten çekinme.
allah sabrının ödülünü verecektir inşallah.:teselli:

arkafaşlar kafama birşey takıldı.
doktorum bana reglin ikinci günü randevu almadan gel dedi.
reglin ikinci günü pazara geliyor ve cem bey pazar
günleri orda olmuyormuş:1no2:.hastaneyi aradım.
üçüncü günü gitsem olur mu acaba?
birgün bişey farkettirir mi?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar benim test günümde yarın iki gündür hiç uyuyamıyorum geceleri ara ara uyanıyorum bugünü nasıl gecireceğimi bilmiyorum dün akşama kadar acayip kasık ağrısı çektim yüz kere vcye gittim geldim bugün iyiyim ama inş.bu defa bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur

canım 2 veya 3.gün fark etmiyor bende ilk görüşmede doktor 3.demişti bende 2.gün olmuyormu diye sormuştum eğerki pazara gelirse 3.gün gel demişti

desene yarında senden haber gelene kadar
meraktan çatlıycaz.inşallah hayırlı haberler
alırsın canım.dualarım
seninle.:Saruboceq:

Zaten bu tip tedavilere 2 yada 3.gün başlanyo canım 3.günde gitsen aynı endişelenme

Sözün bittiği yer ne desek boş hiç bir söz teselli etmez. Hepimiz minicik bir mucize için çabalıyoruz olmayınca olmuyor işte vakti zamanı gelmedi demek ki. Hayat devam ediyor kendini toparla ve ben inanıyorum tekrar umut ediceksin tekrar deneyeceksin ve vakti geldiğinde meleğine kavuşacaksın sabır lütfen sabır. Kendini ve eşini sakın yıpratma işte bu hataların dönüşü yok. Umut et sabır et ve bekle... Dualarımız hepimiz için...

arkadaşlar merhaba,
Seda Sayan'ı izlemek hiç adetim olmadığı halde biraz önce zap yaparken doktor İbrahim Saraçoğlu'nu görünce durma gereği duydum o kanalada..bir de ne göreyim hamile kalmaya yardımcı kürü açıklayacağım dedi..ben tabi hemen aldım kalemi kağıdı elime ve yazdım..birazdan size vereceğim kür yumurta çatlatmaya yardımcı olduğu gibi, çikolata kisti, pko, küçük boydaki miyomları da yok ediyormuş ve adeti düzenliyormuş, ayrıca erken menepoz tehlikesi olanların da adetlerini tekrar eski düzenine getiriyormuş..hemen sizinle paylaşmak istedim.. işte formulü:
orta boy bir kuru soğanı ( ama kesinlikle içi beyaz olan yani dışı açık kahve olan bildiğimiz yemeklik soğan, kırmızı soğan değil ) 1,5-2 bardak kaynayan suyun içine atıyoruz ve 5 dakika kaynatıyoruz. Ağzı kapalı bir şekilde. daha sonra altını kapatıyoruz ve ılınmasını bekliyoruz. bunu ılık olarak günde iki kere 1 bardak içiyoruz. Birini akşam yemeğinden önce dedi ama diğerini söylemedi herhalde o da sabah ya da öğle yemeğinden öncedir. Ama kesinlikle bunu taze olarak hazırlıyoruz ve ılık içiyoruz. Yani sabah kaynattığını akşam içemiyosun. Bunu 15 gün boyunca yapıyoruz. Bu formülü 2009 yılında açıklayacaktım ama erkene aldım dedi. Özellikle PKO ve çikolata kisti olanlar denesin derim ben arkadaşlar. Benim yok ama bende yumurta çatlatma için deneyeceğim. Sonuçta bişey kaybetmeyiz. Hem Saraçoğlu kesinlikle emin olmadıktan sonra formullerini açıklamayan biri. Demek ki doğru. O yüzden hepimiz bi kere deneyelim derim ben..sevgilerimle..

Kizlar bugün nasilsiniz, Allah iyilik versin insallah. Cumaniz hayirli olsun.

Comebabycim su an herhalde hastanedesin ve test yaptiriyorsun. Insallah güzel olacak, bizleride sevindireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…