canım su an acın cok yenı o yuzden boyle hıssedıyosun gececek ınan tekrar güçlenecek ısteyeceksın bırakma kendını unutma bu bır yarıs kosmamız lazım kazanmak ıcıncanım çok sagol ilk denememizdi eşimde morfolojı düşüklüğü bendede prolaktin vardı.benımde dondurulmuş var ama inan nedense gücüm yok bılmıyorum ne kadar kalıtelı olur tutarmı yınemı hüsran olur bılmıyorum karasızım
canım 2 gun baslanıyor ılaclar bence kesınlıkle gıtmelısın dr un orada olmasada hemsırelere gereken talımatı verır en azından ılaclarını nasıl kullanacagını anlatırlararkafaşlar kafama birşey takıldı.
doktorum bana reglin ikinci günü randevu almadan gel dedi.
reglin ikinci günü pazara geliyor ve cem bey pazar
günleri orda olmuyormuş:1no2:.hastaneyi aradım.
üçüncü günü gitsem olur mu acaba?
birgün bişey farkettirir mi?
arkafaşlar kafama birşey takıldı.
doktorum bana reglin ikinci günü randevu almadan gel dedi.
reglin ikinci günü pazara geliyor ve cem bey pazar
günleri orda olmuyormuş:1no2:.hastaneyi aradım.
üçüncü günü gitsem olur mu acaba?
birgün bişey farkettirir mi?
Kizlar bugün nasilsiniz, Allah iyilik versin insallah. Cumaniz hayirli olsun.
Comebabycim su an herhalde hastanedesin ve test yaptiriyorsun. Insallah güzel olacak, bizleride sevindireceksin.
canım benim test günüm yarın benim transferim diğer ark. gec oldu 5.gün oldu o nedenle test günümde daha gec inş.sizleride sevindireceğim kendimide tek dileğim bu :CüvCüv:
inş hayırlı haberlerle gelirsin canım. ben de yarın dra gideceğim tedaviye başlicaz. herkese sordum ama yanıt alamadım. adetimin 2. günü olcak yarın, neler yapılacak hastanede bana bilgi verir misin?
canım ilk önce kan alıncak
sonra muayene edileceksin
kan tahlillerinde problem yoksa iğnelerine başlayacaksın
hımm, peki kan tahlili sonucu hemen aynı gün içinde çıkıyor değil mi? yani toplamda ne kadar hastanede beklicem? iğnleri de sanırım ordan verecekler??
canım benim kan sonucum 1.5 saat sonra çıktı ama ben hastanede beklemedim eve gelmiştim iğnelerimi vermişlerdi yanıma sonra aradılar beni tel ile iğneye başlayabilirsin diye
canım çok sagol ilk denememizdi eşimde morfolojı düşüklüğü bendede prolaktin vardı.benımde dondurulmuş var ama inan nedense gücüm yok bılmıyorum ne kadar kalıtelı olur tutarmı yınemı hüsran olur bılmıyorum karasızım
canım iğne tedavin kaç gün sürdü peki?canım benim kan sonucum 1.5 saat sonra çıktı ama ben hastanede beklemedim eve gelmiştim iğnelerimi vermişlerdi yanıma sonra aradılar beni tel ile iğneye başlayabilirsin diye
canım benim kısa protokoldu 12 gün sürdü benim iğnelercanım iğne tedavin kaç gün sürdü peki?
canım benim kısa protokoldu 12 gün sürdü benim iğneler
zaten bu senin yumurtalarının gelişimine bağlı iğnelerin dozajıda öyle doktor günaşırı bakıp kontrolünü yapıyor
cnm doktorumuz aynı olduğu için ben sana hemen yardımcı olayım :)) bana da pazara denk gelirse eğer 2.günün pazartesi de gelebilirsin dediler..sonuçta ultrasonla bakıp rahimin uygunluğunu kontrol edecek ve aynı gün zaten ilaçlarını hemen alabiliyorsun..hatta onlar getirtiyorlar..o gün de hemen başlıyosun..1 günden birşey olmuyor yani..bu arada benim de kafama bişey takıldı reglin 2.günü pazara geliyo demişsin ya yarın hastalanacağıonı nereden biliyosun..çünkü eğer yarın hastalanırsan reglinin 2.günü pazara gelir ..
Mehay..aralikta bizde dondurulmus embriyolarla 2 denememizi yapicaz canim..kismetse yani istiyoruz. Fakat henuz hicbirsey ayarliyamadik..malum yurtdisindayiz ucak bileti falan filan ayarlamak lazim:))))nezaman yetistiriceksek herseyi:dilcikar:
Haa buarada biz istanbul acibademde tedavi goruyoruz..sen nerde dusunuyosun canim?
canım benim test günüm yarın benim transferim diğer ark. gec oldu 5.gün oldu o nedenle test günümde daha gec inş.sizleride sevindireceğim kendimide tek dileğim bu :CüvCüv:
arkadaşlar merhaba,
Seda Sayan'ı izlemek hiç adetim olmadığı halde biraz önce zap yaparken doktor İbrahim Saraçoğlu'nu görünce durma gereği duydum o kanalada..bir de ne göreyim hamile kalmaya yardımcı kürü açıklayacağım dedi..ben tabi hemen aldım kalemi kağıdı elime ve yazdım..birazdan size vereceğim kür yumurta çatlatmaya yardımcı olduğu gibi, çikolata kisti, pko, küçük boydaki miyomları da yok ediyormuş ve adeti düzenliyormuş, ayrıca erken menepoz tehlikesi olanların da adetlerini tekrar eski düzenine getiriyormuş..hemen sizinle paylaşmak istedim.. işte formulü:
orta boy bir kuru soğanı ( ama kesinlikle içi beyaz olan yani dışı açık kahve olan bildiğimiz yemeklik soğan, kırmızı soğan değil ) 1,5-2 bardak kaynayan suyun içine atıyoruz ve 5 dakika kaynatıyoruz. Ağzı kapalı bir şekilde. daha sonra altını kapatıyoruz ve ılınmasını bekliyoruz. bunu ılık olarak günde iki kere 1 bardak içiyoruz. Birini akşam yemeğinden önce dedi ama diğerini söylemedi herhalde o da sabah ya da öğle yemeğinden öncedir. Ama kesinlikle bunu taze olarak hazırlıyoruz ve ılık içiyoruz. Yani sabah kaynattığını akşam içemiyosun. Bunu 15 gün boyunca yapıyoruz. Bu formülü 2009 yılında açıklayacaktım ama erkene aldım dedi. Özellikle PKO ve çikolata kisti olanlar denesin derim ben arkadaşlar. Benim yok ama bende yumurta çatlatma için deneyeceğim. Sonuçta bişey kaybetmeyiz. Hem Saraçoğlu kesinlikle emin olmadıktan sonra formullerini açıklamayan biri. Demek ki doğru. O yüzden hepimiz bi kere deneyelim derim ben..sevgilerimle..
mehaycım benim bugün adetimin 2. günü..
lucrine başlamıştım zaten..
transfer kasım sonuna doğru olacak...
bence bi şans daha ver.. tüp denemenin ikincisi olacaksa..
aşılamayı da çok denemişsin en fazla 3 sanıyodum..
ya da genelde duyduğum öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?