Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım su an acın cok yenı o yuzden boyle hıssedıyosun gececek ınan tekrar güçlenecek ısteyeceksın bırakma kendını unutma bu bır yarıs kosmamız lazım kazanmak ıcın

canım 2 gun baslanıyor ılaclar bence kesınlıkle gıtmelısın dr un orada olmasada hemsırelere gereken talımatı verır en azından ılaclarını nasıl kullanacagını anlatırlar

cnm doktorumuz aynı olduğu için ben sana hemen yardımcı olayım :)) bana da pazara denk gelirse eğer 2.günün pazartesi de gelebilirsin dediler..sonuçta ultrasonla bakıp rahimin uygunluğunu kontrol edecek ve aynı gün zaten ilaçlarını hemen alabiliyorsun..hatta onlar getirtiyorlar..o gün de hemen başlıyosun..1 günden birşey olmuyor yani..bu arada benim de kafama bişey takıldı reglin 2.günü pazara geliyo demişsin ya yarın hastalanacağıonı nereden biliyosun..çünkü eğer yarın hastalanırsan reglinin 2.günü pazara gelir ..

slm kızlar. ben de bugün regl oldum yarın dra gitcem merak ediyorum ya neler yapılacak?? bilgilendirin beni lütfen kızlar.

Kizlar bugün nasilsiniz, Allah iyilik versin insallah. Cumaniz hayirli olsun.

Comebabycim su an herhalde hastanedesin ve test yaptiriyorsun. Insallah güzel olacak, bizleride sevindireceksin.

canım benim test günüm yarın benim transferim diğer ark. gec oldu 5.gün oldu o nedenle test günümde daha gec inş.sizleride sevindireceğim kendimide tek dileğim bu :CüvCüv:

canım benim test günüm yarın benim transferim diğer ark. gec oldu 5.gün oldu o nedenle test günümde daha gec inş.sizleride sevindireceğim kendimide tek dileğim bu :CüvCüv:

inş hayırlı haberlerle gelirsin canım. ben de yarın dra gideceğim tedaviye başlicaz. herkese sordum ama yanıt alamadım. adetimin 2. günü olcak yarın, neler yapılacak hastanede bana bilgi verir misin?

inş hayırlı haberlerle gelirsin canım. ben de yarın dra gideceğim tedaviye başlicaz. herkese sordum ama yanıt alamadım. adetimin 2. günü olcak yarın, neler yapılacak hastanede bana bilgi verir misin?

canım ilk önce kan alıncak
sonra muayene edileceksin
kan tahlillerinde problem yoksa iğnelerine başlayacaksın

canım ilk önce kan alıncak
sonra muayene edileceksin
kan tahlillerinde problem yoksa iğnelerine başlayacaksın

hımm, peki kan tahlili sonucu hemen aynı gün içinde çıkıyor değil mi? yani toplamda ne kadar hastanede beklicem? iğnleri de sanırım ordan verecekler??

hımm, peki kan tahlili sonucu hemen aynı gün içinde çıkıyor değil mi? yani toplamda ne kadar hastanede beklicem? iğnleri de sanırım ordan verecekler??

canım benim kan sonucum 1.5 saat sonra çıktı ama ben hastanede beklemedim eve gelmiştim iğnelerimi vermişlerdi yanıma sonra aradılar beni tel ile iğneye başlayabilirsin diye

canım benim kan sonucum 1.5 saat sonra çıktı ama ben hastanede beklemedim eve gelmiştim iğnelerimi vermişlerdi yanıma sonra aradılar beni tel ile iğneye başlayabilirsin diye

anladım canım çok teşekkür ediyorum kaç gündür bunu öğrenmeye çalıştım bi sen cevap verdin saolasın allah gönlüne göre versin insallaaah :)

canim bende senin gibiyim suan.cok tedirginim olcakmi olmiycakmi diye.alman hastanesine gidiyorum ben.kafama cok takiliyo o yüzden arayip sordum detayli bilgi istiyorum dedim.dondurulmuslardan yapilinca bazilari bozuluyomus falan diye duymustum.onuda sordum.ama dedilerki dondurulmuslardanda sans cok yüksek oluyo moralini yüksek tut stres etkilio dediler.allah istedikten sonra olur diyorum.insallah hepimizin olur.kararsiz olma.hemen pes etme nolur..allah kucagimizi bos birakmiycak insallah.araliktami basliycan tekrar?ayin kacinda olcak?bizde insallah bi gün böyle oluruz:CüvCüv:

canım benim kısa protokoldu 12 gün sürdü benim iğneler
zaten bu senin yumurtalarının gelişimine bağlı iğnelerin dozajıda öyle doktor günaşırı bakıp kontrolünü yapıyor

saolasın canım benimki de kısa proyokol, insallah herşey yolunda gider ve hamiş kalırım.isteyen herkese versin allaaah . allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

her zaman tahmin ettiğim tarihte olurum canım.şaşmadı şimdiye kadar.
yarın olursam pazar 2.günü olyo.ama ben pzt.gidicem tabi.
bakalım artık.cevabın için sağol.rahatladım.

canim aralikta istedigin zaman ucak bileti bulursun korkma ....ben burda yaptirdim ilkini turkiyede degil daha sonrakileride burda yaptiricam olmazsa tr dede denerim bende istanbul acibademe cok yakin oturuyorum hangi merkez seninki...ben yaptirirsam umut tup bebegi dusunuyorum merkez olarak kosuyolunda...ama insallah oralara gitmeme gerek kalmadan burdaki tedavimle olur...sen neden bulundugun ulkede yaptirmiyorsun??

İnşallah güzel haberler ver bize.Allahım yüzünü güldürsün inşallah.:1hug:

bu formulu zayiflamak isteyenlerde deniyordu ve ise yariyordu...sogan nelere faydali degilmi???

Badem ciğim nerelerdesin sonucun nasıl çıktı.Merak ettim seni.Allahım inşallah güzel sonuçla yüzünü güldürsün.Bizi de sevindir burdan.:1hug:

canim 3 ten sonra tup bebege gececektik ama 3. denememde hamile kaldim ve malesef dustu...doktorumda asilamayla oldu diye 3 kere daha denedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…