Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

karar veremedim henuz canim korkuyorum ya buda olmazsa diye....

bademcim cooooooookk sevindim!!!:)hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah..darisi basimiza.tebrik ediyorum canim..öptüm

listede negatifde ismi yazan arkadaslarım allah hepımıze sabır versın bıran önce toparlanıp şansımızı zorlayacak güce gelelım hepımıze bol şansss

bedemcım canım çokkkk sevındım kesınleştıgı için artık böyle haberlere ihtiyacımız olacak gücümüzü geri kazanmak için tebrık ederım tatlım

Badem ciğim maşallah maşallah değerin yükselmiş duyduğuma göre.İnşallah kucağına da almak nasip olsun.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.Heralde seninki tek başına geliyor.:))Bide nazlı biraz annesi kız olmasın bu gelen kaydirigubbakcemile3 a.s. Tebrikler canım

bademciğim şükür allahıma sana nasip etti.allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına inşallah

Bademim Allah devamını erdirirr gönlüne göre verir inş cnm çok sevindim..

bademciğim çok sevindim.allaha çok şükür..
diycek kelime bulamıyorum valla:sm_cool::lepi::hooray:hihoyyyt

bademcim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindimmmmmm:)

evet canım ben cem bey'e gidiyorum.sen kime gidiyorsun?
umarım memnunsundur..bu arada sende ne sorun var canımm?

Bizde gozle gorunen bir sorunda yok canim..normalde olmasi gerekiyor dedi Cem bey!
Bi ihtimal stresle cok alakali olabilir..ehh baya bi stres topuyumda:))))
Cok yogun calisiyodum yillardir..simdi 1 aydir is saatlerimi azalttim..kendime daha cok zaman ayirmaya alisiyorum..umarim ise yarar:sm_cool:

sorun olmamasına sevindim.umarım yakında bebişini alırsın
kucağına.rahat ol ve inan.bence herşeyin başı inanmak.
bu tedavilere başlamadan önce;bir bebeğim olduğunu hayal
bile etmiyordum çünkü hiç olmayacakmış gibi geliyordu.
inanmıyordum yani.ama şimdi hayal kuruyorum.onun küçük
ellerini,ayaklarını,kıyafetlerini düşünüyorum.inanmak istiyorum.
sen de inan.allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Inanmak cok onemli evet..ama insanin elinde degilki..bazen cok umitsizim..defalarca yine olmayacak diye versevseleniyorum..hic olumlu dusunmuyorum..biraz sonra basliyorum tabi bebekler duslemeye:))) aahh ahh..o bebek odasini ben kec kez kurdum duzenledim bi bilsen( duslerimde)....
Allahtan hayirlisi bakalim..simdi daha bi umutlu daha bir pozitifim...kismet

Sen basladin canim dimi tedavine? Yada bu yakinda balicaktin degilmi?
Cem bey hakkinda dusuncelerin nedir?
Benim gorusum, ekip gayet iyi..fakat cok fazla hasta kabul ediyorlar ve pespese pespese herkeze yardimci olmaya calisiyorlar ayni gun...yani ozel olarak SIK SIK gorusmek mumkun degil Cem beyle..adam felaket yogun. Gerci hakkinida yeyimeyim..beni ozel olarak telefonla aradi evimden..teselli etti baya bi..test sonucumu ogrenince. arayi fazla uzatmadan 2.ciye basliyalim dedi..bakalim aralikta niyetliyiz bizde.

optum canim kolay gelsin sanada

ben şimdilik memnunum cem bey den.evet çok yoğun.
ama yinede attığım maillere cevap veriyor.
ben pazartesi başlıyorum allahın izniyle.
cem beyi 1 senedir araştırıyorum.memnun olmayanla karşılaşmadım.
sanada kolay gelsin canım.Şeniz

himm...adamin yogunlugunun sebebi belli oldu..senin maillerine yetismekten helak oldu desene))))

Doktorun hastasina ilgisi...cok onemli bencede...iletisim kuramayinca insanin guveni eksiliyor..ben cok hassasim bu konuda..hastasi cok oldugu icin insallah sallamiyolardir bizi diye dusunmedimde degil hani bi ara! Fakat sanmiyorum..bakalim bu ikinci denememizde nasil olucak. Transferden sonrada cok surmeden gonderiyorlar eve..oyle saatlerce yatip dinlenmiyosun hastanede...bazi hastanelerde uygulama daha farkli..okudum burda bircok topikte

Sanada kolay gelsin hayirli haberlerle gelirsin insallah bizehihoyyyt

slm arkadaşlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 660
allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş

slm arkadaşlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 660
allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş

canım çok sevindim :sm_cool::sm_cool: allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin darısı bizlerin başına:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…