Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bademcim senide tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin

slm arkadaşlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 660
allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş

HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRLI OLSUN CANIM ÇOK SEVİNDİM kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyyt

slm arkadaşlar
değerim 660

Allah nazarlardan korusun canim. Sonunda basardin ve banada cok büyük bir ümit oldun, seni cani gönülden kutlarim.a.s.kaydirigubbakcemile3
hatirliyormusun seninle ilgili iyi bir his var icimde demistim. Hic baska türlü düsünmemistim. Görüsürüz canim.:teytey:

canım benim inş. tez zamanda sende bize güzel haber vericeksin buna inanıyorum ben
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teselli:

ark. hepinize teşekürler
inşallah sizlerde tez zamanda bu mutluluğu yaşarsınız ben gerci hala inanamıyorum ama olsun

slm arkadaşlar
değerim 660

Comebaby..tebrik ederim canim...insallah hayirlisiyla bebegini kucaginada alirsin.

Arkadaslar boyle mutlu haberleri almak ne hos degilmi...insanin umidi daha bi artiyor be! Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun..bizede nasip olur insallah boyle guzel haberler vermek.:1hug:

Comebaby inan canim, degerlerin cok güzel. Cok sagolasin, bizim biraz daha uzayacak, ama sonunda olsunda ben raziyim biraz daha beklemeye.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar
değerim 660

İnanki çok sevindim.Alah inşallah kucağına da almayı nasip etsin.Hatırlıyormusun aşa yukarı bundan 1 önce combaby badem ve ben üçümüz aynı gün yola çıkmıştık Allahın izniyle de bebişlerimize kavuşacağız:1hug:a.s.

Elsinore nasılsın görüşemedik.Kendine çok iyi bak. Senin de birgün burdan güzel haberlerini alıcam.

evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun

evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun

Senide tebrik ederim canim...ALLAH herbisycini rastgetirsin insallah...guzel guzel bebisini alir koklarsin misler gibi:)

Harika yaaa...bu kacinci guzel haber dimi kizlar...super!! Boyle devammmmm:enbuyukkk:

comebabyyy ve yağmursell sizleri tbr ederim arkadaşlarrr çok çok sevindimm Allah devamını erdirsin inşşşşşş kendinize ii bakınn ok

Senide tebrik ederim canim...ALLAH herbisycini rastgetirsin insallah...guzel guzel bebisini alir koklarsin misler gibi:)

Harika yaaa...bu kacinci guzel haber dimi kizlar...super!! Boyle devammmmm:enbuyukkk:

teşekkür ederim güzel dileklerin için allah hepinizin yüzünü güldürür inşallah

kızlar yaa benim test günüm salı ama ben dayanamıyorum pazartesi yaptıracam inş. bu idrar testleri yanılmıyordur. bugün yine yaptım çizgi giderek koyulaşıyor :) bu kadar umut etmişken kanda negatif çıkarsa yıkılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…