E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.281
kızlar yaa benim test günüm salı ama ben dayanamıyorum pazartesi yaptıracam inş. bu idrar testleri yanılmıyordur. bugün yine yaptım çizgi giderek koyulaşıyor :) bu kadar umut etmişken kanda negatif çıkarsa yıkılırım
Herşey yolunda olucak bak görüceksin bitanem..:1hug:
teşekkür ederim güzel dileklerin için allah hepinizin yüzünü güldürür inşallah
canım benim inş. tez zamanda sende bize güzel haber vericeksin buna inanıyorum ben
:CüvCüv::teselli:
İnanki çok sevindim.Alah inşallah kucağına da almayı nasip etsin.Hatırlıyormusun aşa yukarı bundan 1 önce combaby badem ve ben üçümüz aynı gün yola çıkmıştıkAllahın izniyle de bebişlerimize kavuşacağız :1hug:a.s.
evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun
canlar kan testımın sonucu 107.....ALLAH ın ıznıyle hamileyimmmmmmmmmmmmm...pazartesı tekrar kan verıcem.....sevgılerımle........a.s.
Tebrikler canım..Allah sağlıklı bir hamilelik nasib eder inşallah
lotus79 tebrik ederim....
ne güzel birsürü güzel haber aldık
bu ara...
slm arkadaşlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 660
allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun
kızlar yaa benim test günüm salı ama ben dayanamıyorum pazartesi yaptıracam inş. bu idrar testleri yanılmıyordur. bugün yine yaptım çizgi giderek koyulaşıyor :) bu kadar umut etmişken kanda negatif çıkarsa yıkılırım
canlar kan testımın sonucu 107.....ALLAH ın ıznıyle hamileyimmmmmmmmmmmmm...pazartesı tekrar kan verıcem.....sevgılerımle........a.s.
slm arkadaşlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 660
allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş
QUOTE=yağmursel;4294373]evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun
arkadaşlar hepinizi kutluyorum insallah allah tamamına erdirir canlarım. ben de bugün dra gittim e2ye baktılar 53 çıktı normalmiş, iğnelere başladık günde 225 doz. bugün vuruldum ilkini ama benim sinir sistemim berbat ağlamaklıyım, moralim bozuk ağlayacak yer arıyorum. sizde de böyle oluyor muydu yoksa reglden dolayı mı böyleyim??
comebaby ve yağmursel ikinizi de kutluyorum sizin adınıza çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza....
Aynı gün başladık ve üçümüz de sevindik çok şükürkaydirigubbakcemile5
Yağmursel ve comebaby canlarım tekrar tebrik ediyorum sizleri..
Senide tebrik ederim canim. Allah bebegini kucagina aldigin günüde göstersin canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?