Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herşey yolunda olucak bak görüceksin bitanem..:1hug:

comebaby ve yağmursel ikinizi de kutluyorum sizin adınıza çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza....

bakıyorumda hamile kalanlar yada negatif sonuç alanlar artık
uğramıyor foruma senağlama
liste ne olacak?kim güncelliyor?
bebişlere dalıp bizi unutmayın ha!!!benneyaptımki

Son düzenleme:
teşekkür ederim güzel dileklerin için allah hepinizin yüzünü güldürür inşallah

canım benim inş. tez zamanda sende bize güzel haber vericeksin buna inanıyorum ben
:CüvCüv::teselli:

Aynı gün başladık ve üçümüz de sevindik çok şükürkaydirigubbakcemile5

Yağmursel ve comebaby canlarım tekrar tebrik ediyorum sizleri..

canlar kan testımın sonucu 107.....ALLAH ın ıznıyle hamileyimmmmmmmmmmmmm...pazartesı tekrar kan verıcem.....sevgılerımle........a.s.

canlar kan testımın sonucu 107.....ALLAH ın ıznıyle hamileyimmmmmmmmmmmmm...pazartesı tekrar kan verıcem.....sevgılerımle........a.s.

Tebrikler canım..Allah sağlıklı bir hamilelik nasib eder inşallah

Tebrikler canım..Allah sağlıklı bir hamilelik nasib eder inşallah

lotus79 tebrik ederim....
ne güzel birsürü güzel haber aldık
bu ara...

sagolun canlarım........ıkıncı kan testımden sonra ıcım daha rahat edecek ınsallah....bugun transferın 11.gunuydu........umarım degerım yukselır bu konuda pek bılgım yok.......:1hug:a.s.

slm arkadaşlar
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 660
allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş

evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun

arkadaşlar hepinizi kutluyorum insallah allah tamamına erdirir canlarım. ben de bugün dra gittim e2ye baktılar 53 çıktı normalmiş, iğnelere başladık günde 225 doz. bugün vuruldum ilkini ama benim sinir sistemim berbat ağlamaklıyım, moralim bozuk ağlayacak yer arıyorum. sizde de böyle oluyor muydu yoksa reglden dolayı mı böyleyim??

QUOTE=yağmursel;4294373]evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun[/QUOTE]

alla nazardan saklasin tebrik ederim.hamisler listemizdeki sayilar her gün artiyo insallah bizim adimizda yazicak bi gün...

allah tamamina erdirsin cok sewindim walla:) tek tek okuodum kim ne yazmis die arka arkaya 3 tane güzel aldim süper walla:))allah kucagina almayida nasip etsin..

QUOTE=yağmursel;4294373]evet kızlar bende başardım bugün 12 günüm adet olmadım test yaptırdım ve sonucum 143.8 yani hamileyim şükürler olsun

alla nazardan saklasin tebrik ederim.hamisler listemizdeki sayilar her gün artiyo insallah bizim adimizda yazicak bi gün...[/QUOTE]

teşekkür ederim canım tabiki yazıcak biraz sabredelim başarıcaksınız biliyorum:teytey:

teşekkür ederim canım evet o iğneler sinir yapıyor duygusallık başlıbaşına bu işde var zaten kafanı takma fazla rahat bırak kendini eminim listede senide görüceğiz hayırlı sonuçlarını alırız inşallah

Aynı gün başladık ve üçümüz de sevindik çok şükürkaydirigubbakcemile5

Yağmursel ve comebaby canlarım tekrar tebrik ediyorum sizleri..

saol canım yavaş yavaş artık hepimizin yüzü gülmeye başlıyor inşallah rabbim diğer arkadaşlarımızında yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…