Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yağmursel,lotus79 ve karanfi28 arkadaşlarım tebrik ederim ne kadar güzel formumuz bol hamilelerle devam ediyor inş.hep böylede devam eder

yağmursel,lotus79 ve karanfi28 arkadaşlarım tebrik ederim ne kadar güzel formumuz bol hamilelerle devam ediyor inş.hep böylede devam eder

insallah canim.duydukca hamile sayimizin arttigini dahada umutlaniyorum hepimiz icin..benimde az kaldi baslamama.kismetse aralikta basliycaz.birbirimize destek ve umut olalim.insallah hepimizin adi listeye gecicek:Saruboceq:

yagmursel çok teşekkür ediyorum insallah olcak içimden bi ses öle diyor ama kısmet biraz da. hakkımızda hayırlısı ve allah emeklerimizi boşa çıkarmasınn. amiin

merhaba arkadaşlar,
ben de dün mikro yolculuğuma başladım. Bugün 2.iğnemi vurdum göbekten (gonal f).
Tedavimi Beylikdüzü Medicanada yaptırıyorum. Umarım herşey yolunda gider ve ben de diğer arkadaşlar gibi bu mutluluğu yaşarım. Ne olur dua edin benim için de...

İnşallah herşey yolunda gider,umutlu ol canım..Başarırsın..:1hug:

Canim Allah seninde yardimcin olsun ciktigin bu yolda..dualarimiz seninle!
Kolay gelsin!

tedavin hayırlı olsun canım.umarım hayırlı
haberlerini alırız...kısa protokol mü seninki?

canım senin de tedavin hayırlı ugurlu olsun. aynı günde başlamışız iğnelere. insallah aynı zamanda güzel haberler vereceğiz birbirimize. hayırlısıyla zaman bi geçseeesırnaşık şey

Günaydin kizlar, herseyin basi saglik. Kendinize iyi bakin. Tedavi süresini güzel atlatip, insallah güzel haber verirsiniz insallah.:Saruboceq:

Bademcim insallah nezleyi atlatmissindir. Dikkat et kendine güzel hamis.Şeniz

jade melankolia tedavileriniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız burda bayram yaparız inşşş kızlar ..öpüyorum..

merhaba hayırlısı olsun.bende orda yaptırdım şimdi beklemedeyim.dr kim?

canım tedavın hayırlı olsun dualarımız hepımız ıcın bunu ancak yasayan anlar ınsallah burdan verırız hamıle haberlerımızı

ya kizlar bise sorcam.simdi hamilelik testi yapiliyo ya en son adet oldugun tarihten itibarenmi hesaplaniyo hamilelik süresi yoksa transferden itibarenmi?

ben de yarın sabah gidiyorum ve başlıyorum hayırlısıyla...
çok heyecanlıyım...
allah hepimize yardım etsin inşallah..

canım bu sabah regl oldum.ilk defa
tahmin ettiğim tarihte olmadım.stresten attı heralde.
o yüzden yarın gidiyorum.senden ne haber canım?

olabilir ama stres yapma sakın ben bekliyorum işte çarşamba test yaptırıcam az kaldı sonucafisfisfis

allahım hayırlı haber almayı nasip etsin sana.
umarım sende mutlu haber verirsin.
strese gelince ....gelde stres olma...

allahım hayırlı haber almayı nasip etsin sana.
umarım sende mutlu haber verirsin.
strese gelince ....gelde stres olma...

amin çok saol hepimize mutlu oluruz inşallah.gelde stres olma diyosun ya senin şuan yaşadığın dönem çok çabuk geçiyor.12 gün beklemek işkence zaman hiç geçmiyor:1rolleyes:

kızlar merhaba birkaç gündür yoktum sürekli dışardayım kendimi toplamaya çalışıyorum o yüzden yazamadım
aslı, comebat, yağmursel, silam, lotus 79 çok sevindim Alllah kucağınıza almayı nasip etsin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…