ben de yarın sabah gidiyorum ve başlıyorum hayırlısıyla...
çok heyecanlıyım...
allah hepimize yardım etsin inşallah..
olabilir ama stres yapma sakın ben bekliyorum işte çarşamba test yaptırıcam az kaldı sonucafisfisfis
jade melankolia tedavileriniz hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız burda bayram yaparız inşşş kızlar ..öpüyorum..
olabilir ama stres yapma sakın ben bekliyorum işte çarşamba test yaptırıcam az kaldı sonucafisfisfis
merhaba arkadaşlar anca girebildim siteye nasılsınız yeni gelişmeler var mı? Bademcim ne yaptın bugün tekrarladın mı testini? Onu seviyorum sen yarın gidecekmişsin he doktora. Cem bey de beni aramış cumartesi ben teli duymamışım bugün aradım hastası vardı arar birazdan herhalde..bakalım ne diyecek..bu arada hamilelerimiz de çoğalmış maşallah..hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar..Allah tamamına erdirsin inşallah..
beni unuttun sandım valla..:dilcikar:neyse yaşıyormuşsun.hihoyyyt
evet yarın gidiyorum heyecanlıyım...
tedavin hayırlı olsun canım...iyi haberlerle dönersin umarım...sevgiler...
yaaa bana yarın naapcaklar ya?
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
hastaneye gidene kadar korkuyorum kapıdan girince bana artık yat yere
500 şınav çek deseler çekicem o kadar tepkisiz ve
donuk oluyorum ya...
napabilirler yaw sana :)) gitcen bakıcaklar durumuna göre iğnelerini verecekler yapmaya başlayacaksın o kadar ..ama kurbanlık koyun tabiri bir nevi doğru çünkü adamın odasına biri giriyo biri çıkıyo sen değil ama doktor çoban gibi maşallah :))
elsinore bu arada cem bey arayınca son haberlerden benide haberdar et...
banada mail atmıştı cumartesi saat 7,5 ta.
ikinci günüde olur üçüncü günüde gelebilirsiniz diye..
Senide tebrik ederim canim. Allah bebegini kucagina aldigin günüde göstersin canm.
yaaa bana yarın naapcaklar ya?
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.
hastaneye gidene kadar korkuyorum kapıdan girince bana artık yat yere
500 şınav çek deseler çekicem o kadar tepkisiz ve
donuk oluyorum ya...
canım ben de merakla gitmiştim adetin 2. günü. bende e2 hormonuna baktılar, sonuca göre tedaviye başlamaya karar verdiler,sonuç çıkana kadar beklettiler sonrasında da iğne yaptılar ve nası yapacağımı gösterip eve gönderdiler. acaba kaç gün kullanacağız bu iğneleri çok merak ediyorumm. 225 dozla başladım ben günde 1 defa.
Adenzar nasılsın arkadaşım bi sıkıntın falan yok değil mi ? ne zaman gideceksin doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?