Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya evt o merak ve endişe bence de 9 ay devam eder gibime geliyo..ama ben senin göreceğine inanıyorum, değerin çok iyi o yüzden hiç stres falan yapma kendine..bir de çok dikkat et tabi..sonuçta ne zorluklarla başardın..sonuna kadar da sağlıkla devam eder inşallah..aynı anda doğuramayacağız ama ne yapalım artık kısmet böyleymiş :))

anladım canım. saolasın insallah günler bi an önce geçerrr :) sanırım e2ye sürekli bakıyorlarmış çünkü yüksek ya da düşük olması sorun yaratıyormuş. hayırlısı olsun bakalım. kısmette varsa beb,işlerimiz bi an önce gelcek. allahım sağlıklı sıhatli bebekler versinn. amiin

umarım öyle olur.çok heyecanlıyım...evet sana üzüldük umarım bi daha ki sefer allah yüzünü güldürür bizde sevincini paylaşırıza.s.

kızlar bu arada benim göbekteki iğne yerlerim çok sızlıyor,öğlen 11de vurup tekrar yatıyorum ama sıcıdan uyuyamıyorum otururken kalkarken de oluyor. sizde de var mı yoksa bende mi bi sorun var?

Onuseviyorum

Kolay gelsin canim..hic korkma hicbisiycik yok:)))))) muayene ederler..konusursunuz ardindan:)
Cem bey cok iyi bi doktor..sakin birisi! Sirtina vur ekmegini ye dermisim:))))))))

kızlar bu arada benim göbekteki iğne yerlerim çok sızlıyor,öğlen 11de vurup tekrar yatıyorum ama sıcıdan uyuyamıyorum otururken kalkarken de oluyor. sizde de var mı yoksa bende mi bi sorun var?

3. denemem olacak ama şimdiye kadar iğne vurunduğum yerlerde herhengi bir ağrım morartım olmadı. 10 gündür lucrin vurunuyorum dünde gonalf 300 ünite ile başladık hayırlısı ile. İğne yeri kanıyınca hem acıyor hem morarıyor kanatmamaya çalış. Bide tabiki bünyeden bünyeye değişir canım. iğne yaparken kendini fazla kasma mesela ben göbeğimin sağına iğne yapamıyorum acıyacak diye yapamıyorum acıyacak diye düşünüyorum acıyor acımayacak diye düşününce acımıyor

Hayirli günler kizlar, hepinize Allah kolaylik versin insallah.

cnm ben 2 aşılam 1 m,kro yaptırdım hepsinde de göbekten iğnelerimi kendim yaptım ama hiçbirinde senin dediğin gibi bir ağrı çekmedim..acaba yanlış birşeyler mi yapıyorsun..sana gösterdikleri gibi yapıyorsun değil mi ? Göbek deliğine 2 parmak uzaklıkta yapman gerekli çünkü..istersen hemşirelere bir danış..sancı yapmaması lazım..

Onuseviyorum

Kolay gelsin canim..hic korkma hicbisiycik yok:)))))) muayene ederler..konusursunuz ardindan:)
Cem bey cok iyi bi doktor..sakin birisi! Sirtina vur ekmegini ye dermisim:))))))))

merhaba, seninle de onuseviyorumla olduğu gibi doktordaşmışız :)) senin durumun nedir? kaçıncı denemen olacak ?

şimdi kahvaltı edip çıkıcam kızlar hastaneye.eşimle gidiyorum.
heycanlıyım...

naptın bakim hadi anlat hemen merak ettim..
ben dün görüştüm Cem beyle..bunun sadece bir deneme olduğunu ve benim diğer denememde olacağına inandığını falan söyledi..herhangi bir araştırmaya gerek görmediğini bizim normal yollardan bile olabileceğini söyledi..diğer deneme için de en az 2 ay ara vermemi ve dinlenmemi önerdi..kısaca böyle konuştuk işte..bakalım hayırlısı

merhaba, seninle de onuseviyorumla olduğu gibi doktordaşmışız :)) senin durumun nedir? kaçıncı denemen olacak ?

Selam canim, bizim 2.ci tupbebek denememiz olucak insallah. Ilkinde 18 yumurta toplandi 14 u iyi kalitede dollendi. simdi dondurulmus embriyolarla deniyecegiz kismetse. Ilki gectigimiz eylul ayinda oldu..cok zaman gecirmek istemedik uzerinden kismetse araligin 2,ci haftasi transfer edilicek bakalim.

Bizimde oyle gozle gorunen bi sorunumuz yok..Cem beye bakarsan normalde hamile kalabilmeliymisim..oda cok sasirdi ilk denememizde negatifle sonuclaninca..cok umutluyduk sizden dedi. ama kismet degilmis demekki..insallah bu sefer yuzumuze guler guzel Allahim!

Senin durumun nedir? Kacinci denemeniz olucak kismetse? Tedaviye basladinizmi basliyacakmisiniz daha?

Herseyin hayirlisi olsun canim hepimiz icin! Boyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:bicir bicir bebislerimiz olur insallah

hmm inşallah bu sefer olur cnm.. ben de 2 aşılama ve 1 mikro yaptırdım..geçen hafta salı günü aldım sonucumu işte maalesef negatif..bizde de görünen birşey yok..Cem beyle dün konuştum zaten sanırım tüp bebekle çocuk sahibi olanların çoğu 2.deneme ya da 3.denemede kalabilmişler..yani öyle birşey dedi cem bey..bu ilk olduğu için sadece bir denemeydi kendini üzme ben inanıyorum olacağına dedi..diğer tedavi için 2 ay beklemem gerektiğinden en erken ocak gibi başlayabiliriz çünkü benim dondurulmuş embriyom maalesef yoktu..benden de 17 yumurta toplandı bunların 15'i yeterli büyüklükteydi 12'si döllendi..3 tane 1.kalite embriyo trensfer ettiler.Cem bey benden de umutluydu fakat olmadı işte..demek ki hayırlısı buymuş ne yapalım..inşallah diğer denememizde mutlu sonuca ulaşırız..Allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..

aah canim..senin acinda cok taze..ama sende uzme kendini..birdahaki denemene hazirla kandini..bende simdi oyle umutluyumki yine..kipir kipir oluyor icim bazen hayallere dalinca:))))) Insallah inaniyorumki bu bebek istedimiz bir hayalden ibaret kalmiyacak...inanarak..Allaha guvenerek birgun tipki diger arkadaslar gibi bizde erecegiz muradimiza...inaniyorum!

sende guzel bi dinlen ( ruhen) 2 ay boyunca sonra devam et yoluna. Herseyin hayirlisi bakalim.

doktorumuzda nerdeyse garanti vericekmis he bize:)))) ayni sozleri banada soylediya icimi baya bi rahatlatmisti! Kimbilir bakarsin bu kez gulen biz oluruz:)):teytey:

optum canim selametle kal

inşallah bakalım hayırlısı.. zaten 2.sşılamadan sonra sonuç negatif çıkınca zona oldum..1,5 ay inanılmaz acı çektim bu yüzden..işte o zaman karar verdim , hiçbirşey sağlıktan daha önemli değil..elbet bir gün olacak kendini bu kadar hırpalamaya değmez diye..gerçekten de öyle..demek ki Allah'ın kararladığı gün henüz gelmemiş bizim için..o yüzden herşeyi oluruna bıraktım..tabi ki insan üzülüyor o kadar zahmete ama demek ki hayırlı olmayacakmış diye düşünüyorum..
sen kaç senelik evlisin ne zamandır deniyorsunuz?

Bademcim nerelerdesin yaw..testini tekrarladın mı hiç sesin soluğun çıkmadı..umarım haberler güzeldir..

Bizim aralikta 5 yilimiz bitiyor, cocuk arzumuz epeyidir var fakat uzerine dusmemistik ilk zamanlar..fakat ismdi 2 senedir ciddi ciddi istiyoruz..zaman su gibiakip geciyor...elde var koskocaman bi 0. E yasimda 34 oldu yani zamanla yarisiyoruz adeta! Olsam 20 li kusur yaslarda derdim kendime zamanin var daha diye..simdi ayni seyi diyemiyorum kendime.

Yuvarlanip gidiyoruz iste:)):sm_cool:

evt maalesef zaman çok hızlı bizim de bu ayın sonunda 6 senemiz bitecek..bizde 3 senedir falan ara ara uğraşıyoduk olmayınca son 2 senedir falan üzerine düştük..ilk aşılamamı bu şubatta yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı.. o yüzden de doktorum çok umutluydu yani devam etmemiş de olsa bir gebelik oluştu demişti.. ama işte bakalım hayırlısı ..yaş da çok önemli tabi gittikçe olasılıklar daha da azalıyor..ben de 30 yaşındayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…