Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kendini fazla üzme ve sıkma...gerçektende ikinci denemende şansın daha fazla...vücudun daha bir alışacak yapılan tüm işlemlere ve embriyolara...bak benim ilk deneme biyokimyasal oldu...daha sonraki denememde 3 embriyo da tutundu....bana da cem bey ilk denemede yüzde 60 ikincisinde yüzde 80 şans vermiş,bu sefer benden kurtulacaksınız demişti ve öyle de oldu...ilkinde tutmayınca çok şaşırmıştı ve histeroskopi yapmıştı...ama sonuç temiz çıkmıştı...

inşallah cnm dediğin gibi olur..ya bu arada benden ne histeroskopi ne de genetik test istedi..hiçbirşeye gerek görmüyorum dedi..senden neden istemişti ? benim kafama takılıyo şimdi neden istemiyo nereden bu kadar emin diye? acaba daha önce aşılama yaptırdığım için mi çünkü o zaman rahim filmi çekilmişti birşey görünmemişti..

büyük ihtimalle rahim filmi çektirdiğin için istememiştir...benim çok iyi kalitede embriyolar transfer ettik,nasıl oldu da tutmadı demişti...rahim içini görmek istiyorum bakalım polip vs gibi bişey varsa bu engel olur embriyoların tutunmasına dedi ve işlemi yaptı canım

hmm tmm o zaman ondan istemedi benden rahim filmiyle de anlaşılabiliyor o zaman..eee o zaman senin üçüzün mü olacak şimdi yoksa ikiye indirgediniz mi? Cem bey çünkü üçüz olmaz gebeliği zor falan demişti bizde olsaydı mecburen indirgeyecektik çünkü..

canım benim üçten ikiye indirgendi malesef<<<ikizlerim var şu an,10 aylık oldular

anaa doğdular bile yani..süper ya..Allah bağışlasın cnm..darısı bizim başımıza..peki bişey daha sormak istiyorum..gebe kaldıktan sonra kontrollerini Cem bey yapmadı herhalde değil mi çünkü orada hiç hamile kadın görmedim kontrole gelen..başka bir doktora mı yönlendiriyor ?

arkadaşlar benim biliyorsunuz 12 gün sonucum 143.8 di bugün 2. yaptırdım 15 gün 644.5 sonucum dr iyi çok güzel dedi bana bir iğne yazdı progynex sizde bundan kullandınızmı 50mg 25 mg kuladanız

yagmursel ve comebaby tbr ederim sizleri allah kazasiz kucaginazada almayi nasip etsin

elsinore canım herşeyimi yani gebelik takiplerimi ve doğumumu cem bey yaptı...sen orası tüp bebek merkezi diye hiç hamile bayan görmüyorsun...ama doktorlar poliklinik muayeneye de geliyolar kadın doğum bölümüne yani...orada gebelik kontrolleri ya da kadın hastalıklarını tedavi ediyorlar...ancak cem bey çok yoğun tabi,o bazı günler polikliniğe hiç inemiyor bile...

hmm tmm cnm sağol çok merak ediyodum bu konuyu çünkü..umarım bu bilgi günün birinde benim de işime yarayacak :))

arkadaşlar benim biliyorsunuz 12 gün sonucum 143.8 di bugün 2. yaptırdım 15 gün 644.5 sonucum dr iyi çok güzel dedi bana bir iğne yazdı progynex sizde bundan kullandınızmı 50mg 25 mg kuladanız

evt cnm değerin gerçekten de çok güzel artmış hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah..Ben progynex'in fitilini kullanmıştım sabah öğle ve akşam belki de iğnesi daha kuvvetlidir o yüzden iğne vermiştir sana. Biliyorsun ki progynex progesteron iğnesi yani bebeğin tutunması ve düşmemesi için gerekli bir hormon..Mutlaka atlamadan kullan ve kendine dikkat et cnm..

haziran15 ve elsinore cevaplarınız için teşekkürler. aradım bugün iğneden önce, sanırım ben tam olarak dik vuramamışım iğneyi ondan canım yanmış. bugün düzgün yapabildim ağrım yok allaha şükürr. saolun kızlaaar

canım benim hayırlı olsun. darısı bizlere ve tüm isteyenlereee. allah sağlıcakla tamamına erdirsin insallaaah

herkese merhaba kızlaaar, yeni hamiş haberlerimiz var mıı?a.s.

Herkese merhaba,
ben bu siteye daha yeni üye oldum.30 yaşındayım ve şu anda 2.micro denememin sonucunu bekliyorum, bugün transferin 6. günü... heyecan ve korku dorukta tabiki.... Umarım Allah'ım bu sefer dualarımı duyar ve çocuklarıma sağlıkla kavuşmamı nasip eder... Ve isteyen herkese tabiki....

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın cnm..nerede yaptırdın işlemini? bir de ilk denemenden sonra tutmadığı için araştırma falan yaptılar mı?

evet arkadaşlar bugün ilk iğnemi vurdum göbekten.
225 lik
cem bey bugünde çok yoğundu.önce muayene etti
sonra iğneleri yazdı.ilaçların eczaneden gelmesini bekledik biraz.
sonra anlattılar.cem bey sadece 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi.
cumartesi kontrole gidicem.

allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım...:1hug:

hadi bakalım hayırlısı olsun..bana da 2 tane koymayı düşünüyorum demişti ama biz şansı yükseltmek için 3 koyun dedik o yüzden 3 koymuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…