canım kendini fazla üzme ve sıkma...gerçektende ikinci denemende şansın daha fazla...vücudun daha bir alışacak yapılan tüm işlemlere ve embriyolara...bak benim ilk deneme biyokimyasal oldu...daha sonraki denememde 3 embriyo da tutundu....bana da cem bey ilk denemede yüzde 60 ikincisinde yüzde 80 şans vermiş,bu sefer benden kurtulacaksınız demişti ve öyle de oldu...ilkinde tutmayınca çok şaşırmıştı ve histeroskopi yapmıştı...ama sonuç temiz çıkmıştı...hmm inşallah bu sefer olur cnm.. ben de 2 aşılama ve 1 mikro yaptırdım..geçen hafta salı günü aldım sonucumu işte maalesef negatif..bizde de görünen birşey yok..Cem beyle dün konuştum zaten sanırım tüp bebekle çocuk sahibi olanların çoğu 2.deneme ya da 3.denemede kalabilmişler..yani öyle birşey dedi cem bey..bu ilk olduğu için sadece bir denemeydi kendini üzme ben inanıyorum olacağına dedi..diğer tedavi için 2 ay beklemem gerektiğinden en erken ocak gibi başlayabiliriz çünkü benim dondurulmuş embriyom maalesef yoktu..benden de 17 yumurta toplandı bunların 15'i yeterli büyüklükteydi 12'si döllendi..3 tane 1.kalite embriyo trensfer ettiler.Cem bey benden de umutluydu fakat olmadı işte..demek ki hayırlısı buymuş ne yapalım..inşallah diğer denememizde mutlu sonuca ulaşırız..Allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
canım kendini fazla üzme ve sıkma...gerçektende ikinci denemende şansın daha fazla...vücudun daha bir alışacak yapılan tüm işlemlere ve embriyolara...bak benim ilk deneme biyokimyasal oldu...daha sonraki denememde 3 embriyo da tutundu....bana da cem bey ilk denemede yüzde 60 ikincisinde yüzde 80 şans vermiş,bu sefer benden kurtulacaksınız demişti ve öyle de oldu...ilkinde tutmayınca çok şaşırmıştı ve histeroskopi yapmıştı...ama sonuç temiz çıkmıştı...
büyük ihtimalle rahim filmi çektirdiğin için istememiştir...benim çok iyi kalitede embriyolar transfer ettik,nasıl oldu da tutmadı demişti...rahim içini görmek istiyorum bakalım polip vs gibi bişey varsa bu engel olur embriyoların tutunmasına dedi ve işlemi yaptı canım
canım benim üçten ikiye indirgendi malesef<<<ikizlerim var şu an,10 aylık oldular
elsinore canım herşeyimi yani gebelik takiplerimi ve doğumumu cem bey yaptı...sen orası tüp bebek merkezi diye hiç hamile bayan görmüyorsun...ama doktorlar poliklinik muayeneye de geliyolar kadın doğum bölümüne yani...orada gebelik kontrolleri ya da kadın hastalıklarını tedavi ediyorlar...ancak cem bey çok yoğun tabi,o bazı günler polikliniğe hiç inemiyor bile...
arkadaşlar benim biliyorsunuz 12 gün sonucum 143.8 di bugün 2. yaptırdım 15 gün 644.5 sonucum dr iyi çok güzel dedi bana bir iğne yazdı progynex sizde bundan kullandınızmı 50mg 25 mg kuladanız
3. denemem olacak ama şimdiye kadar iğne vurunduğum yerlerde herhengi bir ağrım morartım olmadı. 10 gündür lucrin vurunuyorum dünde gonalf 300 ünite ile başladık hayırlısı ile. İğne yeri kanıyınca hem acıyor hem morarıyor kanatmamaya çalış. Bide tabiki bünyeden bünyeye değişir canım. iğne yaparken kendini fazla kasma mesela ben göbeğimin sağına iğne yapamıyorum acıyacak diye yapamıyorum acıyacak diye düşünüyorum acıyor acımayacak diye düşününce acımıyor
cnm ben 2 aşılam 1 m,kro yaptırdım hepsinde de göbekten iğnelerimi kendim yaptım ama hiçbirinde senin dediğin gibi bir ağrı çekmedim..acaba yanlış birşeyler mi yapıyorsun..sana gösterdikleri gibi yapıyorsun değil mi ? Göbek deliğine 2 parmak uzaklıkta yapman gerekli çünkü..istersen hemşirelere bir danış..sancı yapmaması lazım..
arkadaşlar benim biliyorsunuz 12 gün sonucum 143.8 di bugün 2. yaptırdım 15 gün 644.5 sonucum dr iyi çok güzel dedi bana bir iğne yazdı progynex sizde bundan kullandınızmı 50mg 25 mg kuladanız
canım benim üçten ikiye indirgendi malesef<<<ikizlerim var şu an,10 aylık oldular
Herkese merhaba,
ben bu siteye daha yeni üye oldum.30 yaşındayım ve şu anda 2.micro denememin sonucunu bekliyorum, bugün transferin 6. günü... heyecan ve korku dorukta tabiki.... Umarım Allah'ım bu sefer dualarımı duyar ve çocuklarıma sağlıkla kavuşmamı nasip eder... Ve isteyen herkese tabiki....
Herkese merhaba,
ben bu siteye daha yeni üye oldum.30 yaşındayım ve şu anda 2.micro denememin sonucunu bekliyorum, bugün transferin 6. günü... heyecan ve korku dorukta tabiki.... Umarım Allah'ım bu sefer dualarımı duyar ve çocuklarıma sağlıkla kavuşmamı nasip eder... Ve isteyen herkese tabiki....
evet arkadaşlar bugün ilk iğnemi vurdum göbekten.
225 lik
cem bey bugünde çok yoğundu.önce muayene etti
sonra iğneleri yazdı.ilaçların eczaneden gelmesini bekledik biraz.
sonra anlattılar.cem bey sadece 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi.
cumartesi kontrole gidicem.
sen ne yapacaksın canım?iki ay sonra deniycekmisin tekrar?
umarım vazgeçmedin mücadeleden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?