- Konu Sahibi EU2
-
- #1.401
canım şimdi fiyat 3900 ytl..
o üçüncü deneme ücretsiz falan kampanyaydı ama
devam edip etmediğini bilmiyorum.
ama cumartesi günü senin için sorarım.
hem bende öğrenmiş olurum :))
Aman vaktin oluyosa zarari yok canim:))) ben gunduzleri giremiyorum hergun...malum calisiyorum..calismadigim gunler bende girip bi bakiyorum tabi..merak ediyor insan ne oluyo ne bitiyo:))) helede guzel haberler alinca super oluyor inankaydirigubbakcemile
Sende calisiyormuydun yakin zamana kadar? Aliskin degilim demissin evde olmaya??
optum canimhihoyyyt
Anliyorum canim..bize fiyatlar eylul ayinda verildi. Muhtemelen yeni yildada fiyatlara az da olsa zam gelir.
Bizim ikinci denememiz dondurulmuslardan olacagi icin 3200 bizim icin gecerli degil..dondurulmuslar 890 ytl. Eger yeniden yumurta toplama islemine tabi tutulucaksan 3200 ederi.
Bakarmisin fiyatlara yaa insanin dudagi ucuklucak gibi oluyo:))))laelaelaelaelae
Canim senden baya bi yumurta toplayabilirseler ve dollenmis embriyolarin ii kalitedeyse muhakkak dondurtmani tavsiye ederim...Allah gostermesin ilk denemen rastgitmezse senin icin diger denemelerinde faydali olur dondurulmuslar..hem eziyeti cok cok daha az..hemde madden digeri gibi yipratmiyo. Tabii onemli olan ii kalitede yuurtalarinin olmasi..
Dahada onemlisi can sagligi be canim:))kaydirigubbakcemile5
bu arada transfern 7.günü. İlk günlerde moral olarak oldukça iyiydim, hatta bu sefer hiç ağlama krizine falan girmedim. Ama bugün çok içim sıkılıyor, büyük bi umutsuzluk çöktü içime. Göğüslerimde düne kadar ciddi bi hassasiyet ve karmıda şişlik vardı ama bugün o hassasiyet de şişlik de çok azaldı. ve özellikle sağ kasığımda acıma var. Bunlar bi şey demek mi, ben herşeyi kötüye yoruyorum.. Umarım Alllah'ım yine boynumu bükmez...
arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:
arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:
canım tebrilkler eğer bu değer 12. gün değerinse çoğul gebelik olabilir hehe :)
Arkadaşım hayırlı olsun canım.Görünüşe göre bir kaç bebiş geliyo sana .Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?