Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım zaten cem beyde dondurmayı tavsiye etti.
rabbim inşallah yardımcımız olur.
dediğin gibi can sağlığı be canımmmm

fiyatlar aşağı yukarı aynı arkadaşlar benim ist. cerrahi de yapıldı yumurta toplama ve transfer 2100 dolar ödedim (ilaçlar hariç tabiki)

bu arada transfern 7.günü. İlk günlerde moral olarak oldukça iyiydim, hatta bu sefer hiç ağlama krizine falan girmedim. Ama bugün çok içim sıkılıyor, büyük bi umutsuzluk çöktü içime. Göğüslerimde düne kadar ciddi bi hassasiyet ve karmıda şişlik vardı ama bugün o hassasiyet de şişlik de çok azaldı. ve özellikle sağ kasığımda acıma var. Bunlar bi şey demek mi, ben herşeyi kötüye yoruyorum.. Umarım Alllah'ım yine boynumu bükmez...

canım şimdi fiyat 3900 ytl..
o üçüncü deneme ücretsiz falan kampanyaydı ama
devam edip etmediğini bilmiyorum.
ama cumartesi günü senin için sorarım.
hem bende öğrenmiş olurum :))

hmm hemen artmış mı yaw..ya da ben eski hastasıyım diye belki de öyle aldılar..bak sen şimdi söyleyince hatırladım galiba orada birinden 3900 ytl aldılar da bende şaşırmıştım ne için alıyolar acaba diye..demek ki normalde fiyatı öyleymiş..valla sana zahmet olmazsa sorarsan çok sevinirim..inşallah senin için gerekli olmaz..

:)) evt çalışıyodum..bizim şirketin İstanbul'daki pazarlama ofisi kapanınca bende mecburi bir ev hapsi başladı..hazır evdeyken de şu bebek işlerine girişeyim dedim..e böyle olunca da iş bakamadım..10-11 ay geçti böylelikle evdeyim..10 senedir hiç ara vermemiştim çalışmaya o yüzden çok sıkılıyorum boş olunca..
ama dediğin gibi bu site iyi oldu ..sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyo bana da..

offf evt yaa çok uçuk gerçekten..ikinciyi de vereyim de üçüncüye gerek olmaz inşallah..benim dondurulmuşlarım da yok zateeen (

hayırlısı olsun cnm...ben de hiçbirşey hissetmiyordum olacak ya da olmayacak diye ..o bekleme aşaması çok sıkıntılı oluyo biliyorum..ben aslında 1 gün önceden negatif olduğunu anladım o yüzden o gün kendimi hazırlamıştım..

Merhaba,
bende Haftaya Persembe gunu dondurulmus embriolarimiz transfer edilecek insallah bu sefer olur.
Cok stressliyim ve cok heycanliyim ama....

Ben Florence Nightingale Hastanesinde Yaptiriyorum ve dondurlumus embriolar icin 1350 Dolars odeyecegim.

arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:

arkadaşlar şimdi ben adetimin 8. günündeyim..
doktor kontrolunden geldim, 11-12 mm civarında yumurtalar ..
yaklaşık kaçıncı gününde topluyolar yumurtaları..
kaç gün sonra transfer yapılıyo?
bilenler anlatabilirler mi acaba :)

toplama işleminden sora izin alcam da.. bayrama mı denk gelir hesaplayamadım ..

slm kızlaar. ışılcım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al insallah.

bugün ilk kontrolüme gittim, sağda da solda da 10ar tane yumurtam 6,7,8,9,10,11 mm boyutlarına gelmişler. başka bi iğneye devam ediyorum 3toz 2 su vsvs. fakat ultrasonda sağ ve sol tüpün girişinden önceki yerde et parçası gibi bişi gördü.bu ay ilaçları kullan embriyoları donduralım eger ordaki etse operasyon yapıp önümüzdeki ay transfer yapalım dedi ama ordaki et gibi görünen şey ilaçlara karşı etki veren bi sıvı da olabilirmiş. daha ayın 27sinde hsg çektirdim bi sorun çıkmamıştı. benim durumumu yaşayan var mı kızlaar??yani et gibi bişi görüpte sonradan onun sıvı gibi zararsız bişi olduğunu öğrendiniz mii?

Bu başlığa dahil olmak için çok mu geç kaldım bilmiyorum ama ben de ekim sonunda tedaviye başlayanlardanım . İnşallah 24 kasımda güzel bir sonuç almayı diliyorum .

Tedavisi devam eden herkesin şansı bol , bahtı açık olsun .
İnşallah bizim de anne-baba olma zamanımız gelmiştir ve sağlıklı miniklerimizi dünyaya getiririz .

Işıl çok tebrik ediyorum. Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin ve sağlıkla al bebişlerini hayatına......
Biraz tedavin hakkında bilgi verir misin? Kaçıncı denemendi, sorun neydi, kaç embriyo transfer edilmişti?

star-dust hoşgeldin. Bende sonuç bekliyorum. Senin test tarihin benden önce galiba. İnşallah güzel haberler alırız Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…