Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok saol canım.hiç bilgim yok ok onuda öyle bi sorun çıkmadı çünkü bende.ama sıkma canını artık herşeyin bi çözümü var.bi çözüm bulunur mutlakaa.s.

günaydın kızlarr..
moraller nasıl bugün bakalım?
bekleyişte olanlar sakın moraller düşmesin.

tşk edrim canım moralim çok iiii umarım bu sefer olcak sen ne durum dasın merak ettim aralıgın 1 i tahlil günüm rabbim her isteyene nsip etsin:Saruboceq:

Son düzenleme:
ALLAH'ıma şükürler olsun ben hamileyim arkadaşlar.inşallah darısı başınıza...:teytey:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

yaa cenline süper yaa senin için çok sevindim ben ne zamandır seni görmüyorum merak ediyordum neler yapıyorsun diye

Arkadaşlar hamile kalmayı başarabilmiş arakdaşlara bir soru sormak istiyorum. Kaç gündür okuduğum forumlarda sonucu pozitif çıkan arkadaşların hep lekenlenme, kahverengi akıntı ya da kanamaları olduğundan bahsedilmiş. Bu tarz bir akıntı ya da lekelenme olmadan hamile olan var mı? Ne olur tecrübelerinizi paylaşın, lütfennn.. Akıntı, kanama olmaması tutunmadı mı demek?

bende hep aynı soruya takılmıştım.ama hiç bir şekilde kanamam olmadı çok şükür.akıntım vardı.adet sancısı gibi ağrılarda çektim.tam olmadı diye düşünürken ALLAH'ıma şükürler olsun ki hamileyim.biraz göğüslerim ağardı.öyle çok fazla hamilelik belirtisi yaşamadım.yani sakın ümitsizliğe kapılma.kesinlikle herkesin bir olmuyor.

onuseviyorum naber şekerim ?? sana bi şey sorucam, Cem bey sana hangi ilaçları verdi? ben lucrin+merional kullandım..sen 225'lik falan demiştin ya kafama takıldı..

82bursa yanıtın için çok teşekkür ederim. Senin ilk denemen miydi? Sorun neydi? KAç yumurta oldu, kaç embriyo transfer edildi. Tedavin hakkında biraz bilgi verebilir misin?

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.henüz haber yok

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..haber yok

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..haber yok

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..haber yok

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..Tedaviye aralık ayında başlamayı düşünüyorlar...

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..4 aralıkta randevusu...

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.tedavi devam ediyor..

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,35 yumurtası toplanmış.transfer gününü bekliyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu vardı.1 kasımda lucrine başladı.

yaren58ko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

asi74: Ocakta tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..haber yok

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.bu ay adetin 1 i ile 3 ü arası başlıycak tedaviye

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.haber yok

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:transferi yapıldı.20 kasım test günü yani bugünn

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladı ..Tek embiryo transfer edildi...haber yok..

ernurrr:aralıkta başlayacak tedavisine

zigoregona devam etti,bugün yumurtaları toplanacak.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi 1 ay ertelenmek zorunda kaldı.

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı yumurtaların toplanmasını bekliyor.

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

shenay34:Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor..doktoru halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldu. Sol tüpü alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldu sağ tüpü de alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistleri vardi..aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacak. Heyet raporu çikarttı.ilaçlarini aldi.Alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacak.500 euroluk bir indirim hakki oldu...

Tarita:Bir yıl içinde bir kaç kürtaj yaşamak durumunda kaldı..Şu an eşi ile mikroenjeksiyona karar verdiler...Hayırlısı ile en kısa zamanda pembe listeye geçecekler..

elitu:fostimon kullanıyor 3 gündür. bahçelievler medicanaya gidiyor, aşılaması yapıldı sonucu bekliyor..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...

muzocan:kasımda 4.tüp bebeği yaptıracak.haber yok

onuseviyorum:tedavisine başladı puregon la.kısa protokol placak.doktoru Cem Demirel..

ay.met:bir kere aşılama 3 kerede tüp bebek yaptırdı .1 incisini memorıal de yaptı yazdı dr. tatildeydi tedavisindede her gittiginde başka dr a muayene oldu, iyi bi hastane ama o yüzden memnun kalmadı sonuç negatif ti .2 inciye jfk da prf dr mehmet idil di memnun kalmadı,sonuç negatifti yine 3 üncü yü florence nıghtıngale yaptı yine hüsran ama dr çok iyi emre kara tekelioğlu şimdi .transferi yapıldı bekliyor..

kurabiye35:transferi yapıldı.sonuç bekliyor.

VİLİ:Eş faktörlü azospermi..Merkez araştırıyorlar...

iclal:tüpleri tıkalı,merkez araştırıyorlar...

Zonnetje: 12 gün sonra türkiyeye geliyor.cem bey de dondurulmuşlar la
deneyecek.

negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.beklemede...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
arkadaşlar listenin son hali şimdilik bu.eksik varsa hatırlatın lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…