Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım umarım öyle olur.ben de pko vardı eşiminde sperm sayısı azdı o yüzden micro yapıldı ve ilk denememdi 32 yumurta toplandı 29'u iyiydi 26'sı döllendi.3 tane transfer oldu 18 tanede donduruldu.

elsinore çok saol canım darısı senin başına bi daha ki denemende.umarım son denemen olur.allah bu süreci yaşamayı düşmanıma bile vermesin.12 gün çok uzundu.kanı verip 1,5 saat beklemek daha da uzundu.

Son düzenleme:
amin canım umarım öyle olur.ben de pko vardı eşiminde sperm sayısı azdı o yüzden micro yapıldı ve ilk denememdi 32 yumurta toplandı 29'u iyiydi 26'sı döllendi.3 tane transfer oldu 18 tanede donduruldu.

maşallah yaw o ne yumurta sayısı öle :)) sen nerede yaptırmıştın cnm ?

allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşşşşaaalllaahh..
çok saol canım evet çogul gebelik dedi dr 12 gün sonucu bu

ışılcığım çok sevindim kucağına sağ salim almak nasip
olsun inşallah.darısı başımıza

arkadaşlar benim bu gün transferim oldu dualarınızı bekliyorum allah hepimize en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin.:Saruboceq:

arkadaşlar benim bu gün transferim oldu dualarınızı bekliyorum allah hepimize en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Selam canim..hayirli olur insallah..dilerim guzel haberler almani nasip eder Allhim!

Simdi beklemen gereken bi 12 gunun var onunde..sabirli ve umitli ol canim..hep inan kendine! Hadi kolay gele dualarimiz seninle:1hug:

Işıl tebrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin inşallah kendine dikkat et...

Arkadaşlar bu arada bende bugün adet oldum :) Yarın sabah doktora gidiyorum inş bi aksilik çıkmazsa iğnelerimi alıp kullanmaya başlıycam.

allahım yardımcın olsun.
stres yapma ,hep olumlu düşün bol bol ananas
yecokacimcoook...hayırlı haberlerini alırız inşallah.:Saruboceq:

haydi hayırlısıı..
ne güzel bir çok başlangıç oldu yine merakla
bekliyeceğimiz günler geliyor.
sen hangi merkezdeydin?

ışılcım tebrikler canım hayırlı ve uğurlu olsun sonucun çok güzel..ALLAH kucağına almanı nasip etsin canım

canım maşallah allah analı babalı büyütsün. bende de sol tüpümde pco var,sağ tıkalı ve bugün kontrolde dr endemetriumda polip gibi bişi gördüm et gibiydi dedi çok moralim bozuldu. acaba bilgin var mı canım gerçi micro yaptırmışsın sen ama olsun belki bilgin vardır canım.

insallah bi an önce başlarsın canım tedavin hayırlı olsun..

Selam canim..hayirli olur insallah..dilerim guzel haberler almani nasip eder Allhim!

Simdi beklemen gereken bi 12 gunun var onunde..sabirli ve umitli ol canim..hep inan kendine! Hadi kolay gele dualarimiz seninle:1hug:

tşk edrim saol canım iyi dileklerin için benim bu 4 üncü mikro denemem tecrübeliyim inşlh bu sefer tutar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…