arkadaşlar ben bişey anlamadım.
şimdi
ikinciyi dondurulmuşla yapınca ne kadar ücret ödeniyo?
arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:
Işıl çok tebrik ediyorum. Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin ve sağlıkla al bebişlerini hayatına......
Biraz tedavin hakkında bilgi verir misin? Kaçıncı denemendi, sorun neydi, kaç embriyo transfer edilmişti?
amin canım umarım öyle olur.ben de pko vardı eşiminde sperm sayısı azdı o yüzden micro yapıldı ve ilk denememdi 32 yumurta toplandı 29'u iyiydi 26'sı döllendi.3 tane transfer oldu 18 tanede donduruldu.
maşallah yaw o ne yumurta sayısı öle :)) sen nerede yaptırmıştın cnm ?
nazar değecek kız.beylikdüzü medicana selman laçin.ben gidiyorum eşim yemek ısmarlayacakmış kutlama var yaniyerimseniben
arkadaşlar ben bişey anlamadım.
şimdi
ikinciyi dondurulmuşla yapınca ne kadar ücret ödeniyo?
arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:
allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşşşşaaalllaahh..Bu başlığa dahil olmak için çok mu geç kaldım bilmiyorum ama ben de ekim sonunda tedaviye başlayanlardanım . İnşallah 24 kasımda güzel bir sonuç almayı diliyorum .
Tedavisi devam eden herkesin şansı bol , bahtı açık olsun .
İnşallah bizim de anne-baba olma zamanımız gelmiştir ve sağlıklı miniklerimizi dünyaya getiririz
çok saol canım evet çogul gebelik dedi dr 12 gün sonucu bu
arkadaşlar benim bu gün transferim oldu dualarınızı bekliyorum allah hepimize en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin.:Saruboceq:
arkadaşlar benim bu gün transferim oldu dualarınızı bekliyorum allah hepimize en kısa zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Işıl tebrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin inşallah kendine dikkat et...
Arkadaşlar bu arada bende bugün adet oldum :) Yarın sabah doktora gidiyorum inş bi aksilik çıkmazsa iğnelerimi alıp kullanmaya başlıycam.
haydi hayırlısıı..
ne güzel bir çok başlangıç oldu yine merakla
bekliyeceğimiz günler geliyor.
sen hangi merkezdeydin?
amin canım umarım öyle olur.ben de pko vardı eşiminde sperm sayısı azdı o yüzden micro yapıldı ve ilk denememdi 32 yumurta toplandı 29'u iyiydi 26'sı döllendi.3 tane transfer oldu 18 tanede donduruldu.
Işıl tebrik ederim cnm Allah tamamını erdirsin inşallah kendine dikkat et...
Arkadaşlar bu arada bende bugün adet oldum :) Yarın sabah doktora gidiyorum inş bi aksilik çıkmazsa iğnelerimi alıp kullanmaya başlıycam.
Selam canim..hayirli olur insallah..dilerim guzel haberler almani nasip eder Allhim!
Simdi beklemen gereken bi 12 gunun var onunde..sabirli ve umitli ol canim..hep inan kendine! Hadi kolay gele dualarimiz seninle:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?