Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım haklısın..
durumu olmayanlar için büyük külfet bence..
halime şükrediyorum ..
ama hem merkez hem doktor çok önemli..
bütün parasını bu işe yatıranlar;bankadan kredi çekenler var..
allah hepsinin yardımcısı olsun....

ya bi de ben çok fazla iğne yedim ya ondan da biraz yoruldum..biliyosun benim tedvim 26 gün sürdü ben en az 21-22 gün iğne yedim son 9 günü hem kalçadan hem göbekten iğnelerle geçirdim..her gün hastaneye gidip gelmek de yordu beni ne bilim manevi külfeti de ayrı bir dert..deyseydi keşke ama ne yapalım artık bi dahakine inşallah..o yüzden biraz dinlenmek istiyorum hem beden hem kafa olarak..

Canim bak hayirlisiyla start verdin tedavine..dilegim herseyinin rastgitmesi. Butun bu emeklerinin karsiligi guzel bi besisle(lerle) sana doner insallah..darisi yakin zamanda start vericeklere..bekliyenlere...herkeze!

Igne acitmadi dimi..korku felan yok yani:)):bbo:

onuseviyorum cnm sana birşey soracağım biz bu işe başlamadan önce acıbademin sitesinde tüp bebek fiyatları vardı. İlk deneme 3500 YTL işte ikinci deneme 3200 mü neydi tam hatırlamıyorum 3.deneme ücretsiz yazıyodu..şimdi o sayfa açılmıyo.sen biliyo musun fiyatları bu üç deneme için? o kadar gittim sormayı unuttum..bir süre de gitmeyeceğim için sana sorayım dedim..

kızlar hepinizi o kadar iyi anlayabiliyorum ki... yoğun bir stres ve endişe dönemi... bir kaç ay öncesine kadar bende öyleydim gerçi kucağıma alana kadar da öyle olucam sanırım ama benim size tavsiyem çok fazla bu olaya odaklanmayın... kafanızı yormamaya rahat olmaya çalışın... tabiiki stres yapmamak elde değil fakat inanın olumsuzluktan başka katkısı yok bunun.. be n hep allahın şanslı kullarından biri olduğumu düşündüm demekki bende o güç varmışki bu kadar şeye katlanabildim diye... eminim bütün isteyenler bir gün meleklerine kavusacaklar ama hemen ama biraz zaman geçtikten sonra... hala bütün bebek isteyen anne adayları için dua ediyorum allah sizede bu duyguyu bir an önce tattırsın diye...

Hosgeldin canim sende aramiza..ooh ohh transferinide olmussun..hayirli ugurlu olur insallah..beklemesi cok zordur bilirim...hayirlisiyla bi 6 gunun daha kaldi..insallah sendende guzel haberler aliriz canim..bol sans sana!:1hug:

Elsinore canim..butun gun nettemiydin ayol sen..masallah herzaman yesil yesilsin:)))))

Elsinore canim..butun gun nettemiydin ayol sen..masallah herzaman yesil yesilsin:)))))

valla onun gibi bişey :))) bi saat bi gireyim çıkayım dedim giriş o giriş, arada kalktım yemek yaptım evi toparladım baktım yine oturmuşum buraya :))) aman napim evde vakit geçmiyo..hele de alışık olmayınca (

teşekkür ederim canım inşallah allah herkesin yüzünü güldürür evet oo iğneyi hergün 50 mg vurulmam gerekiyormuş benim 2,5 cm çikolata kistim var onun düşüğe sebeb vermemesi için şuan iyiyim şükür bol bol dinleniyorum

canım teşekkür edrim dualarım bütün anne olmak isteyenlere her namazda dua edicem onlar için

Merhaba hanımlar ben kasımda anne olacağımı duydum ekimde tüp bebek denemeye başlamıştık Allah'a şükür sonucu mutlu oldu umarım Allah sizlerede bu mutluluğu nasip eder

canım şimdi fiyat 3900 ytl..
o üçüncü deneme ücretsiz falan kampanyaydı ama
devam edip etmediğini bilmiyorum.
ama cumartesi günü senin için sorarım.
hem bende öğrenmiş olurum :))

çok sağol canım öncelikle...
iğnelere gelince:bbo:kendimi çok kastım,çünkü bende
iğne fobisi var.yaparken acımadı ama sonra sızladı biraz.benneyaptımki
yarın nasıl yapıcağımı düşünüyorum
hayatta neden korktuysam başıma geldi ya..

Aman vaktin oluyosa zarari yok canim:))) ben gunduzleri giremiyorum hergun...malum calisiyorum..calismadigim gunler bende girip bi bakiyorum tabi..merak ediyor insan ne oluyo ne bitiyo:))) helede guzel haberler alinca super oluyor inankaydirigubbakcemile

Sende calisiyormuydun yakin zamana kadar? Aliskin degilim demissin evde olmaya??

optum canimhihoyyyt

onuseviyorum canım hayırlı olsun tedavin!!!allahım yüzünü güldürür inşallah canım...

Elsinore benim bildigim fiyatlarda aynen senin dedigin gibi..3 u deneme de ucretsiz..kampanya felan olacaginida hic sanmiyorum..kampanya adi altinda soylenmedi cunki bizede!

Doverim valla Acibademi:)))))klava:

Elsinore benim bildigim fiyatlarda aynen senin dedigin gibi..3 u deneme de ucretsiz..kampanya felan olacaginida hic sanmiyorum..kampanya adi altinda soylenmedi cunki bizede!

Doverim valla Acibademi:)))))klava:

canım ben de bayağı bir zaman önce sorduğumda
3500 dü.ama çok oldu.
şimdi 3900 olmuş ve diğer denemeler için knuşmadım
bu gittiğimde sorucam.
kampanya meselesinide bana 6-7 ay önce telefonda
söylemişlerdi.şu anda böyle diye.

Anliyorum canim..bize fiyatlar eylul ayinda verildi. Muhtemelen yeni yildada fiyatlara az da olsa zam gelir.
Bizim ikinci denememiz dondurulmuslardan olacagi icin 3200 bizim icin gecerli degil..dondurulmuslar 890 ytl. Eger yeniden yumurta toplama islemine tabi tutulucaksan 3200 ederi.

Bakarmisin fiyatlara yaa insanin dudagi ucuklucak gibi oluyo:))))laelaelaelaelae

Canim senden baya bi yumurta toplayabilirseler ve dollenmis embriyolarin ii kalitedeyse muhakkak dondurtmani tavsiye ederim...Allah gostermesin ilk denemen rastgitmezse senin icin diger denemelerinde faydali olur dondurulmuslar..hem eziyeti cok cok daha az..hemde madden digeri gibi yipratmiyo. Tabii onemli olan ii kalitede yuurtalarinin olmasi..

Dahada onemlisi can sagligi be canim:))kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…