- Konu Sahibi EU2
-
- #1.381
evet canım haklısın..
durumu olmayanlar için büyük külfet bence..
halime şükrediyorum ..
ama hem merkez hem doktor çok önemli..
bütün parasını bu işe yatıranlar;bankadan kredi çekenler var..
allah hepsinin yardımcısı olsun....
evet arkadaşlar bugün ilk iğnemi vurdum göbekten.
225 lik
cem bey bugünde çok yoğundu.önce muayene etti
sonra iğneleri yazdı.ilaçların eczaneden gelmesini bekledik biraz.
sonra anlattılar.cem bey sadece 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi.
cumartesi kontrole gidicem.
Herkese merhaba,
ben bu siteye daha yeni üye oldum.30 yaşındayım ve şu anda 2.micro denememin sonucunu bekliyorum, bugün transferin 6. günü... heyecan ve korku dorukta tabiki.... Umarım Allah'ım bu sefer dualarımı duyar ve çocuklarıma sağlıkla kavuşmamı nasip eder... Ve isteyen herkese tabiki....
Elsinore canim..butun gun nettemiydin ayol sen..masallah herzaman yesil yesilsin:)))))
evt cnm değerin gerçekten de çok güzel artmış hayırlısı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah..Ben progynex'in fitilini kullanmıştım sabah öğle ve akşam belki de iğnesi daha kuvvetlidir o yüzden iğne vermiştir sana. Biliyorsun ki progynex progesteron iğnesi yani bebeğin tutunması ve düşmemesi için gerekli bir hormon..Mutlaka atlamadan kullan ve kendine dikkat et cnm..
haziran15 ve elsinore cevaplarınız için teşekkürler. aradım bugün iğneden önce, sanırım ben tam olarak dik vuramamışım iğneyi ondan canım yanmış. bugün düzgün yapabildim ağrım yok allaha şükürr. saolun kızlaaar
canım benim hayırlı olsun. darısı bizlere ve tüm isteyenlereee. allah sağlıcakla tamamına erdirsin insallaaah
herkese merhaba kızlaaar, yeni hamiş haberlerimiz var mıı?a.s.
onuseviyorum cnm sana birşey soracağım biz bu işe başlamadan önce acıbademin sitesinde tüp bebek fiyatları vardı. İlk deneme 3500 YTL işte ikinci deneme 3200 mü neydi tam hatırlamıyorum 3.deneme ücretsiz yazıyodu..şimdi o sayfa açılmıyo.sen biliyo musun fiyatları bu üç deneme için? o kadar gittim sormayı unuttum..bir süre de gitmeyeceğim için sana sorayım dedim..
Canim bak hayirlisiyla start verdin tedavine..dilegim herseyinin rastgitmesi. Butun bu emeklerinin karsiligi guzel bi besisle(lerle) sana doner insallah..darisi yakin zamanda start vericeklere..bekliyenlere...herkeze!
Igne acitmadi dimi..korku felan yok yani:)):bbo:
valla onun gibi bişey :))) bi saat bi gireyim çıkayım dedim giriş o giriş, arada kalktım yemek yaptım evi toparladım baktım yine oturmuşum buraya :))) aman napim evde vakit geçmiyo..hele de alışık olmayınca(
onuseviyorum cnm sana birşey soracağım biz bu işe başlamadan önce acıbademin sitesinde tüp bebek fiyatları vardı. İlk deneme 3500 YTL işte ikinci deneme 3200 mü neydi tam hatırlamıyorum 3.deneme ücretsiz yazıyodu..şimdi o sayfa açılmıyo.sen biliyo musun fiyatları bu üç deneme için? o kadar gittim sormayı unuttum..bir süre de gitmeyeceğim için sana sorayım dedim..
onuseviyorum canım hayırlı olsun tedavin!!!allahım yüzünü güldürür inşallah canım...
Elsinore benim bildigim fiyatlarda aynen senin dedigin gibi..3 u deneme de ucretsiz..kampanya felan olacaginida hic sanmiyorum..kampanya adi altinda soylenmedi cunki bizede!
Doverim valla Acibademi:)))))klava:
canım ben de bayağı bir zaman önce sorduğumda
3500 dü.ama çok oldu.
şimdi 3900 olmuş ve diğer denemeler için knuşmadım
bu gittiğimde sorucam.
kampanya meselesinide bana 6-7 ay önce telefonda
söylemişlerdi.şu anda böyle diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?