Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazayım canım..
puregon 900
puregon600
orgolutron
pregnly

aaa bunlar benim aşılamada kullandığım ilaçlar..bunlarla daha az yumurta oluşuyo yalnız yani benim öle olmuştu..6-7 tane falan oluşmuştu zaten aşılama için de yeterliydi..tüp için verdiği ilaçlarla 17 tane oluştu..belki de senin yaşın benden genç olduğu için bu ilaçları yeterli görmüş olabilir o daha iyi bilir tabi..o zaman senin hiç kalçadan yaptıracağın iğnen yok ne güzel :))

SIZE="3"]HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey:[/SIZE]

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......

9*** sinem8484 ::bursa tüp bebekte transferi yapıldı 5 adet 1. kalitede embriyo transfer edildi. 2. denemesi 1. düşükle sonuçlandı.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...

comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...

badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE

Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE

IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE

yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE

ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE

~silam~:HAMİLE.....

lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE

82bursa: HAMİLE.......

ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE

tuba.18 : HAMİLEEE

BTRKLC : HAMİLEEE

laram : HAMİLE

sevim_li : HAMİLE....

ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...

zigo : o birrrrrr HAMİLEEE...
[/QUOTE]

SON HAMİŞLER LİSTEMİZDE BÖYLE.. sevim_li arkadaşımızda hamileymişşş..hayırlı olsuuunnn
:CüvCüv:

Son düzenleme:

evet canım..
yumurtalıklarım ii çalıştığı için
bunların yeterli olduğunu söyledi cem bey.
muayeneden sonra..kusura
bakma cnm geç cevap veriyorum.
listeleri güncelliyeyim bari dedim.
son durumu merak ettimde..
sen neler yapıyorsun?a.s.

bende ne yapayım canım sıkılıyo işte evde..hava da kapalı olunca iyice sıkıcı oluyo..şimdi bir de boşluktayım ya iyice ne yapacağımı bilmiyorum..öle amaçsız amaçsız oturuyorum işte..bu çocuk meseleleri yine oyalıyodu beni biraz bi amacım vardı şimdi o da kaybolunca sıkılıyorum...aman ne iç açıcıyım di mi :))

cnm ajuu da maalesef negatif sonuç aldı ( ajuu hakkaten nerelerdesin sen yaw napıyosun moraller nasıl ?

elsinoreciğim düzelttim canım.
bu arada kendini bırakmadın umarım.
bilyorsun birçok deneme yaparak bebişlerine kavuşan arkadaşlarımız
var.yanılmıyorsam comebaby 6.denemesinde tutturdu.
mutlu haber vermek bizede nasip olur inşallah.
senin neden dondurulmuşun yoktu canım?

yok kendimi bırakmadım da uğraşacak bişey olmayınca boşlukta hissediyorum kendimi..dondurulmuş meselesine gelince orasını bende pek anlayamadım cnm..benim 5 tane 1.kalite embriyom vardı diğerleri 2.kaliteydi..bana 3 tanesini transfer ettiler geriye kaldı 2 tane 1.kalite..sonra beni 5.gün aradılar embriyolarınızı dondurmaya gerek görmüyoruz yeterli gelişimi gösteremediler dediler..ama benim daha 2 tane 1.kalite embriyom vardı onlara ne oldu falan dedim beni tatmin etmeyen cevaplar aldım..Cem beye de bikaç kere sordum bizim size transfer ettiklerimizden zaten bekletimiz vardı en iyileriydi falan dedi..ne bilim belki de 2 tane diye mi dondurmaya değer görmediler hala anlamış değilim yani..bu benim için kötü oldu gerçekten de..dedim 2 tane daha vardı onlar bile blastokist aşamasına gelemdeiler bir problem mi var dedim..Cem bey hayır hiçbir problem yok dedi hatta araştırmaya bile gerek görmediğini diğer denememde gebe kalacağıma inandığını söyledi..bende daha fazla üsteleyemedim..ama olsaydı iyi olurdu tabi bi daha iğne, toplama vs.uğraşmazdım en azından..neyse ne yapalım hayırlısı böyle imiş demek ki..

canım bunları bende okudum hemen hemen herkesde oldu bunlar ama bende hiç bi akıntı lekenlenme olmadı hatta bu yüzden bende çok şüphelenmiştim.sadece arada adet sancısı gibi sancılarım oldu normal gebelikde de bu olurmuş zaten.

elsinore nbr?çalışmaya karar verdin mi?sıkılıyorum demişsin ya bende çok sıkılmaya başladım çünkü ama çalışırsam ya bişey olursa diye de korkuyorum çünkü çok stresli bi işim var benim.bende kararsızım kışda geldi gezilmiy da soğuk nasıl geçer bu kış((

yok cnm ya karar vermedim çünkü eğer ocakta tekrar denemeye kara verirsek çalışmaya başlayamam ki..evde gerçekten çok sıkıcı valla ne yapacağımı bilmiyorum..sen tekstil derken satışta mısın?

yok cnm ya karar vermedim çünkü eğer ocakta tekrar denemeye kara verirsek çalışmaya başlayamam ki..evde gerçekten çok sıkıcı valla ne yapacağımı bilmiyorum..sen tekstil derken satışta mısın?

ben planlamacıyım sen ne iş yapıyorsun?

Selam canim..canin SIKILMIS bu duruma biraz belli ama hakikaten kafanada takma..dondurabilselerdi sizede daha evvel danisirdilar zannediyorum. Saglik olsun sonucta olara guvenmek zorundayiz..degilmi? Amabu demek degildirki gozukapali hicbirsey sormadan dediklerini yapicaz. Onlar is yogunlugu esnasinda doktorda olsalar herseyi akil edemiyorlar..bunun en acik ornegini yasadim dun aksam.

Aklimda sorularim vardi..oturdum bi mail atiyim dedim Cem beye..kullanmam gereken ilaccin adeti hakkinda bisiler sordum...iste uzaktan gelicegimiz icin 1 haftanin bizim icin yeterli olup olmayacagini..bu konuda kesin garanti verip veremeyecegine dair sorular yonelttim...transferi kendininin yapmasini istedigimizi vs vs herbiseycigi sordum..cok surmedi mail atti..ilaclaimin dozunu cogaltti garanti olsun diye...

yani ben mail atmasaydim nolucakti merak ediyorum!!!! Ilk onerdigi adette icicektim..Allah korusun gelincede o 1 hafta icinde belkide islerimiz rastgitmeyip transfer gerceklesmeyebilirdi!

Yani diyecegim..sorularinizi yoneltin..cekinmeyin...o en iyisini bilirde demeyin:))) unutabiliyorlarklava::roflol:

evt haklısın cnm herşeyi sormak lazım bende mail atıyorum genelde ona sorularım olduğunda..sen buraya aralık başı gibi geliyosun sanırım..ailen burada mı nerede kalıyosun gelince ?

Onuseviyorum...canim ellerine saglik..ne guzel listelemissin...insallah kisa sure sonra bizlerde listedin baslarinda..hamislerin yaninda yer aliriz

Sen nasil hissediyorsun kendini? Ilaclardan etkilenmeye basladinmi?? siskinlik felan..

optum canim...

evt haklısın cnm herşeyi sormak lazım bende mail atıyorum genelde ona sorularım olduğunda..sen buraya aralık başı gibi geliyosun sanırım..ailen burada mı nerede kalıyosun gelince ?

Kayinvalidemlerde kaliyoruz canim istanbula gelince. Biletimizi ayirrtik bugun..haftaya cuma geliyoruz..bayramin 2,ci gunude geri donuyoruz...bayramida coktandir yasamamistim turkiyede..ii olucak bukez:))):teytey:

Kayinvalidemlerde kaliyoruz canim istanbula gelince. Biletimizi ayirrtik bugun..haftaya cuma geliyoruz..bayramin 2,ci gunude geri donuyoruz...bayramida coktandir yasamamistim turkiyede..ii olucak bukez:))):teytey:

hee iyi hadi bakalım..zor oluyodur ama ta oralardan gelmek..orada böyle bir uygulama daha mı zor ya da daha mı pahalı neden burayı tercih ettiniz? ( çok meraklıyım di mi :)) )

Merhabalaarrr,,
kısmetse bende aralıkta tekrar başlıcam,,2.olucak,,
umut tüp bebek merz.düşünüyorum,, bi fikri olan varmı ?

Merhabalaarrr,,
kısmetse bende aralıkta tekrar başlıcam,,2.olucak,,
umut tüp bebek merz.düşünüyorum,, bi fikri olan varmı ?

merhaba ..hayırlısı olur inşallah..umut için iyi diyorlar ama benim hiç fikrim yok ..ilkini nerede yaptırmıştın? neden değiştirmek istiyorsun?

arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:

tebrikler ışıl , sevindim olumlu sonuç almanıza , inşallah sağlıklı bir hamillelik geçirir yine sağlıkla ve zamanında alırsınız minik-ler-inizi kucağınıza
şimdiden kendinizi çoğul gebeliğe hazırlayın 12. ya da 13. gün testinde sayı 150-200ün üzerinde hele ki 300ler felan olunca büyük olasılıkla ikiz diyor dr.lar , o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…