yazayım canım..
puregon 900
puregon600
orgolutron
pregnly
aaa bunlar benim aşılamada kullandığım ilaçlar..bunlarla daha az yumurta oluşuyo yalnız yani benim öle olmuştu..6-7 tane falan oluşmuştu zaten aşılama için de yeterliydi..tüp için verdiği ilaçlarla 17 tane oluştu..belki de senin yaşın benden genç olduğu için bu ilaçları yeterli görmüş olabilir o daha iyi bilir tabi..o zaman senin hiç kalçadan yaptıracağın iğnen yok ne güzel :))
evet canım..
yumurtalıklarım ii çalıştığı için
bunların yeterli olduğunu söyledi cem bey.
muayeneden sonra..kusura
bakma cnm geç cevap veriyorum.
listeleri güncelliyeyim bari dedim.
son durumu merak ettimde..
sen neler yapıyorsun?a.s.
pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.henüz haber yok
şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..haber yok
semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..haber yok
elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..haber yok
karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..Tedaviye aralık ayında başlamayı düşünüyorlar...
irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..4 aralıkta randevusu...
miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???
nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.
zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.tedavi devam ediyor..
karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,35 yumurtası toplanmış.transfer gününü bekliyor.
fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu vardı.1 kasımda lucrine başladı.
yaren58ko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.
asi74: Ocakta tedaviye başlıyor..
ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..haber yok
multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.bu ay adetin 1 i ile 3 ü arası başlıycak tedaviye
gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.haber yok
hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...
sevim_li:transferi yapıldı.20 kasım test günü yani bugünn
YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.
elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladı ..Tek embiryo transfer edildi...haber yok..
ernurrr:aralıkta başlayacak tedavisine
zigoregona devam etti,bugün yumurtaları toplanacak.
glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..20 kasımda iğnelerine başlayacak...
senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..
BabyPrin:tedavisine başladı yumurtaların toplanmasını bekliyor.
aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...
shenay34:Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor..doktoru halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldu. Sol tüpü alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldu sağ tüpü de alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistleri vardi..aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacak. Heyet raporu çikarttı.ilaçlarini aldi.Alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacak.500 euroluk bir indirim hakki oldu...
Tarita:Bir yıl içinde bir kaç kürtaj yaşamak durumunda kaldı..Şu an eşi ile mikroenjeksiyona karar verdiler...Hayırlısı ile en kısa zamanda pembe listeye geçecekler..
elitu:fostimon kullanıyor 3 gündür. bahçelievler medicanaya gidiyor, aşılaması yapıldı sonucu bekliyor..
haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyori şuan doğum kontrol hapı kullanıyor, 9 kasımda lucrine başlıyacak..
muzocan:kasımda 4.tüp bebeği yaptıracak.haber yok
ajuu:co culture uygulaması yapıldı transfer tarihi 30 ekim. 11 kasımda sonuç belli olacak ,doktoru tarık aksu.. hrs ..
onuseviyorum:tedavisine başladı puregon la.kısa protokol placak.doktoru Cem Demirel..
ay.met:bir kere aşılama 3 kerede tüp bebek yaptırdı .1 incisini memorıal de yaptı yazdı dr. tatildeydi tedavisindede her gittiginde başka dr a muayene oldu, iyi bi hastane ama o yüzden memnun kalmadı sonuç negatif ti .2 inciye jfk da prf dr mehmet idil di memnun kalmadı,sonuç negatifti yine 3 üncü yü florence nıghtıngale yaptı yine hüsran ama dr çok iyi emre kara tekelioğlu şimdi .transferi yapıldı bekliyor..
kurabiye35:transferi yapıldı.sonuç bekliyor.
VİLİ:Eş faktörlü azospermi..Merkez araştırıyorlar...
iclal:tüpleri tıkalı,merkez araştırıyorlar...
Zonnetje: 12 gün sonra türkiyeye geliyor.cem bey de dondurulmuşlar la
deneyecek.
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.beklemede...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
arkadaşlar listenin son hali şimdilik bu.eksik varsa hatırlatın lütfen.
elsinoreciğim düzelttim canım.
bu arada kendini bırakmadın umarım.
bilyorsun birçok deneme yaparak bebişlerine kavuşan arkadaşlarımız
var.yanılmıyorsam comebaby 6.denemesinde tutturdu.
mutlu haber vermek bizede nasip olur inşallah.
senin neden dondurulmuşun yoktu canım?
Arkadaşlar hamile kalmayı başarabilmiş arakdaşlara bir soru sormak istiyorum. Kaç gündür okuduğum forumlarda sonucu pozitif çıkan arkadaşların hep lekenlenme, kahverengi akıntı ya da kanamaları olduğundan bahsedilmiş. Bu tarz bir akıntı ya da lekelenme olmadan hamile olan var mı? Ne olur tecrübelerinizi paylaşın, lütfennn.. Akıntı, kanama olmaması tutunmadı mı demek?
elsinore nbr?çalışmaya karar verdin mi?sıkılıyorum demişsin ya bende çok sıkılmaya başladım çünkü ama çalışırsam ya bişey olursa diye de korkuyorum çünkü çok stresli bi işim var benim.bende kararsızım kışda geldi gezilmiy da soğuk nasıl geçer bu kış((
yok cnm ya karar vermedim çünkü eğer ocakta tekrar denemeye kara verirsek çalışmaya başlayamam ki..evde gerçekten çok sıkıcı valla ne yapacağımı bilmiyorum..sen tekstil derken satışta mısın?
ben planlamacıyım sen ne iş yapıyorsun?
yok kendimi bırakmadım da uğraşacak bişey olmayınca boşlukta hissediyorum kendimi..dondurulmuş meselesine gelince orasını bende pek anlayamadım cnm..benim 5 tane 1.kalite embriyom vardı diğerleri 2.kaliteydi..bana 3 tanesini transfer ettiler geriye kaldı 2 tane 1.kalite..sonra beni 5.gün aradılar embriyolarınızı dondurmaya gerek görmüyoruz yeterli gelişimi gösteremediler dediler..ama benim daha 2 tane 1.kalite embriyom vardı onlara ne oldu falan dedim beni tatmin etmeyen cevaplar aldım..Cem beye de bikaç kere sordum bizim size transfer ettiklerimizden zaten bekletimiz vardı en iyileriydi falan dedi..ne bilim belki de 2 tane diye mi dondurmaya değer görmediler hala anlamış değilim yani..bu benim için kötü oldu gerçekten de..dedim 2 tane daha vardı onlar bile blastokist aşamasına gelemdeiler bir problem mi var dedim..Cem bey hayır hiçbir problem yok dedi hatta araştırmaya bile gerek görmediğini diğer denememde gebe kalacağıma inandığını söyledi..bende daha fazla üsteleyemedim..ama olsaydı iyi olurdu tabi bi daha iğne, toplama vs.uğraşmazdım en azından..neyse ne yapalım hayırlısı böyle imiş demek ki..
Selam canim..canin SIKILMIS bu duruma biraz belli ama hakikaten kafanada takma..dondurabilselerdi sizede daha evvel danisirdilar zannediyorum. Saglik olsun sonucta olara guvenmek zorundayiz..degilmi? Amabu demek degildirki gozukapali hicbirsey sormadan dediklerini yapicaz. Onlar is yogunlugu esnasinda doktorda olsalar herseyi akil edemiyorlar..bunun en acik ornegini yasadim dun aksam.
Aklimda sorularim vardi..oturdum bi mail atiyim dedim Cem beye..kullanmam gereken ilaccin adeti hakkinda bisiler sordum...iste uzaktan gelicegimiz icin 1 haftanin bizim icin yeterli olup olmayacagini..bu konuda kesin garanti verip veremeyecegine dair sorular yonelttim...transferi kendininin yapmasini istedigimizi vs vs herbiseycigi sordum..cok surmedi mail atti..ilaclaimin dozunu cogaltti garanti olsun diye...
yani ben mail atmasaydim nolucakti merak ediyorum!!!! Ilk onerdigi adette icicektim..Allah korusun gelincede o 1 hafta icinde belkide islerimiz rastgitmeyip transfer gerceklesmeyebilirdi!
Yani diyecegim..sorularinizi yoneltin..cekinmeyin...o en iyisini bilirde demeyin:))) unutabiliyorlarklava::roflol:
evt haklısın cnm herşeyi sormak lazım bende mail atıyorum genelde ona sorularım olduğunda..sen buraya aralık başı gibi geliyosun sanırım..ailen burada mı nerede kalıyosun gelince ?
Kayinvalidemlerde kaliyoruz canim istanbula gelince. Biletimizi ayirrtik bugun..haftaya cuma geliyoruz..bayramin 2,ci gunude geri donuyoruz...bayramida coktandir yasamamistim turkiyede..ii olucak bukez:))):teytey:
Merhabalaarrr,,
kısmetse bende aralıkta tekrar başlıcam,,2.olucak,,
umut tüp bebek merz.düşünüyorum,, bi fikri olan varmı ?
arkadaşlar merhaba ben bugün test yaptırdım sonuç:852 ve bende hamileyiiiimmmmm:teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?