Nezamandi canim senin tedavin en son? Benim nagatifle sonuclaninca ilk denemem normal adetimi oldum..biraz daha fazla yogun ve uzun surdu fakat daha sonraki ayda yine normaldi..arada hic lekelenmelerim olmadi..ve simdi en son reglimdede normal oldu.
Sende neden lekelenme oldu anliyamadim...demekki ilaclarin etkisi sende daha bi fazla olmus..Cem beyde bu gibi drumlar beklenebiliyor demis sana...Sikma canini tatlim..muhakkak duzelicektir, normal bi durumdur yani. Sende herhangi bi kist felan yoktu dimi canim? Icin rahat etmezse yine bi danisirsin Cem beye.
Zonnetje hollandaca Gunes anlamina geliyor canim. Nerden aklima geldiyse bunu secmisim:)):sm_confused:
elsinoreciğim beyzanur bana bugün orda olacağını söylemişti.bende ordayım dedim.özelden isimlerimizi
yazdık.ben hastanede odama yattığımda dedimki heralde göremeyeceğim beyzayı.
ama ben işlem bittikten sonra anesteziden yeni uyanmış bir şekilde hemşire ......hanım sizi görmek istiyor dedi.
beni buldu yani.çok tatlı bir arkaadaş.transferden sonraki kontrole gelmiş.akşam almanyaya dönecekti.umarım bir sorun çıkmamaıştır.bu arada ikinci deneme 3400 ytl dediler canım.
tekrar aynı yeremi gelmek istiyorsun?
canım 4000ytl veriyoruz biz. diğer yerlete göre fiyatı çok iyi buldum ben.sağol cnm hepimiz için hayırlısı olur inşallah..umut için iyi diyorlar ücretini öğrenebilir miyim...
cnm ben 11 kasımda adet oldum işte bugün ayın 26'sı hala lekelenme var..düzelir herhalde..bende herhangi bir kist falan yoktu bu arada..
isminin anlamı da çok güzelmiş ben de birden merak ediverdim işte :)))
ne güzel olmuş bende bir gün tanışmak isterim hepinizle hatta bi buluşma falan ayarlayabiliriz..neden olmasın..fiyat için teşekkrü ederim ama sanırım benim biraz daha ucuz olur çünkü ben ilkini 3500 ytl'ye yaptırdım..aynı yerde yaptırmayı düşünüyorum sanırım bakalım daha var..bu arada senin herhangi bir sancın, sıkıntın var mı? benim bayağı bi süren karın boşluğumda sancı olmuştu nefes aldıkça bile sancıyodu..umarım iyi geçmiştir seninki..sen genel anestezi mi oldun?
uyandığımda hafiften bir adet ağrısı gibi bir ağrı vardı.ama şimdi
hiç bir sıkıntı yok şükür.genel anestezi oldum.
canım 4000ytl veriyoruz biz. diğer yerlete göre fiyatı çok iyi buldum ben.
onuseviyorum, canım hayırlı olsun benim yumoşlarıda yarın sabah 9da toplicaklar. işlemden ne kadar sonra kendine geldin? kendini nasıl hissettin kanaman var mı? vsvsvs işte anlatsana biraz heyecanlandım ben de
onuseviyorum geçmiş olsun cnm ne güzel rahat bi şekilde atlatmışsınn çok şükürr Allah tamamını erdirir inş.
elsinorecim seninki lokal anesteziydi sanırım değil mi ?
teşekkürler canım.valla işlem zaten 20-25 dakika sürüyor.benide işlem biterbitmez
uyandırdılar.zaten gözümü kapamamla açmam bir oldu anlamadımki bişey.
kanamam olmadı ama olabilirmiş.ağrım yok ama olabilirmiş.normal yani.
korktuğum gibi olmadı allaha şükür.
canım iyi geçmesine sevdim 20 tane yumurta da çok iikaydirigubbakcemile5 inşlh çok sayıda embriyoların olur şansın artar kalanıda dondurursun ikinci bebek için tabi transferin cumartesi yada pazar olur herhalde allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:
sağol canım.umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz.
20 yumurta bende beklemiyodum valla...
kızlaaaaaaaarrr hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.cumartesi sabah haber varecekler transfer
gününü ama cumarteside olabilirmiş.
kızlaaaaaaaarrr hastaneden aradılar.15 yumurtam döllenmiş.cumartesi sabah haber varecekler transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?