- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Benimki 21'i test günü 5.gün embriyosu suan için belirtim yok ilkindede olmamıstı negatifti valla buda tutmuycak diye çok korkuyorum ne yalan söyliyim sende durumlar nasil belirtin varmı sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerimiz dua edelim birbirimize ben arada sorarım sana yazarım test yaptınmı sonuç ne oldu diyeYaa canım sıkıntı etme yine de.Bazen herşeyi bilmekte sıkıntıben çok kontrolcü ve girişkenim.sanırım o yüzden soruyorum,araştırıyorum,hoşlanmadığım bişey olunca laf sokuyorum falan ama evet merkezde ilgi güzel şefkat istiyor insan ve bunu alıyorum.Ama bende şunu düşünüyorum merkez için; sanki genel bir peosedür var ilaç falan olsun yani herkese onu veriyorlar onu yapıyorlar gibi
İnşallah tutunur bebelerimiz canım ve birbirimize haber veririz.test günüm 24ü.sen bekleyecek misin
Bende de vardı kasık bel ağrısı ilkinde varmıydı hatorlamıyorum sanki 10 sene geçmiş aklıma gelmiyor
Evde testi kaçıncı gün yaptınız birde kaçıncı gün embriyosuyduAmin inşallah hepimiz güzel haberler alırız ❤Yaptım aslında ama işte kan testi olmadan ikna olamıyorum
Hadi hayırlı haberler inşallahMerhaba kızlar nasıl gidiyor günleriniz benim yarın test günüm sizde durumlar nedir iyisinizdir inşallah
Bugün 8. günüm test negativ perşembe günü kan vericem işteAllah bagişlasin oglunuzu. Evet biri varken daha rahat oluyor ama yine de surec yipratici o yuzden insan çok uzuluyor negativde siz gununde mi neqativi gordunuz ya erken mi yaptiniz?
Yarın bizi unutmayın haber vermek için.Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız ❤Yaptım aslında ama işte kan testi olmadan ikna olamıyorum
Ay kız ne belirtisi daha dün koydularBenimki 21'i test günü 5.gün embriyosu suan için belirtim yok ilkindede olmamıstı negatifti valla buda tutmuycak diye çok korkuyorum ne yalan söyliyim sende durumlar nasil belirtin varmı sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerimiz dua edelim birbirimize ben arada sorarım sana yazarım test yaptınmı sonuç ne oldu diye
Peki erken gebelik testi miydi? Nice insan gördük ki testte çıkmayıp kanda çıkan geç yerleşenBugün 8. günüm test negativ perşembe günü kan vericem işte
Haber veririm tabi ❤Yarın bizi unutmayın haber vermek için.kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Off ben heyecan yaptım maşallah size
Teşekkür ederim hepimizin hayırlı haberleri gelir inşallah Rabbim emeğimizin karşılığını almayı nasip etsinHadi hayırlı haberler inşallah
6. Gün yaptım canım oğlumda da 6. Gün yaptım 5. Gün dondurulmuş blast embriyo transfer edildiEvde testi kaçıncı gün yaptınız birde kaçıncı gün embriyosuydu
Gebelerin duası kabul olur.Bizlerde duana talibiz. Sağlıkla kucağına alHaber veririm tabi ❤5. Gün iki tane blast embriyo transfer edildi canım bu testi bu gün akşam üzeri yaptım işte
Her zaman dua ediyorum bu süreç o kadar zahmetli ki Rabbim uğraşan isteyen herkese nasip etsin bizde çok zorlu yollardan geçtik rahimde polip vardı parça alındı histereskobi yapıldı yapışıklık şekil bozulluğu ne derseniz vardı buraya ulaşmak kolay olmadı benim gibi nice kadın var biliyorum o yüzden hep dua ediyorumGebelerin duası kabul olur.Bizlerde duana talibiz. Sağlıkla kucağına al
Benimde 6. Gün blast embriyo iyi kalite, yarın 7. Günüm yapsam çıkar mı ki6. Gün yaptım canım oğlumda da 6. Gün yaptım 5. Gün dondurulmuş blast embriyo transfer edildi
İnsallah öyledirPeki erken gebelik testi miydi? Nice insan gördük ki testte çıkmayıp kanda çıkan geç yerleşen
Çok heyecanlı çok sevindim adinizaHaber veririm tabi ❤5. Gün iki tane blast embriyo transfer edildi canım bu testi bu gün akşam üzeri yaptım işte
Selam cnım naptın? Gelişmeler neler? Ayrıca yaşın kaç ve kaçıncı gün embriyosuydu?kaçıncı deneme sizin?Merhaba kızlar ben de dün transfer oldum. Bugün de kendimde belirti aramaya başladımhepimizin süreci hayırlı olsun
Selam sizde durumlar nedir? Ayrıca yaşınız kaç? Kaçıncı denemeniz?İyi akşamlar
Bende 2 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu bekliyorum doktorum 12gün sonra test yap dedi çok heyecanlıyım bakalım inşallah herkes güzel haber alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?