Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhabalar 5 mayısta 5. Gün 3bc ve 6. Gün 5 ab embriyo transferi oldum. Dün 7. günüm de kan testi verdim ve 17 çıktı değerim. Bu dördüncü Transferim. 3 transferim kimyasal oldu biri de 5inci hafta düşükle sonuçlandı. Yarın test günüm doktorum 9. Gün test istiyor. Çok endişeliyim çok yıprandım bu süreçte. Tedavi sırasında sizlerden hangi testleri istediler? Bizde bir sorun bulamadılar

Benimki 21'i test günü 5.gün embriyosu suan için belirtim yok ilkindede olmamıstı negatifti valla buda tutmuycak diye çok korkuyorum ne yalan söyliyim sende durumlar nasil belirtin varmı sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerimiz dua edelim birbirimize ben arada sorarım sana yazarım test yaptınmı sonuç ne oldu diye

Ay kız ne belirtisi daha dün koydular yapay zekaya sordum 3 gün içerde gezecekmiş hücresel olarak büyüyecekmiş aynı zamanda.4 ve 5. Günlerde tutunacakmış rahim duvarına.Hafif lekelenmeler olabilirmiş.Ondan sonra betahcg salgılayacakmış o yüzden belirti falan düşünmüyorum.Tek ağrım kalçadan yaptırdığım progestronun kalçamı ve bacaklarımı ağrıtması.Sırt bel ağrısı bende normalde de vardı onları saymıyorum ağrı diye

Yarın bizi unutmayın haber vermek için.kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Off ben heyecan yaptımmaşallah size
Haber veririm tabi ❤ 5. Gün iki tane blast embriyo transfer edildi canım bu testi bu gün akşam üzeri yaptım işte

Eklentiler

• 1000032716.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 54
Gebelerin duası kabul olur.Bizlerde duana talibiz. Sağlıkla kucağına al
Her zaman dua ediyorum bu süreç o kadar zahmetli ki Rabbim uğraşan isteyen herkese nasip etsin bizde çok zorlu yollardan geçtik rahimde polip vardı parça alındı histereskobi yapıldı yapışıklık şekil bozulluğu ne derseniz vardı buraya ulaşmak kolay olmadı benim gibi nice kadın var biliyorum o yüzden hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…