- 2 Ocak 2024
- 410
- 449
- 23
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.441
Ya ilk günden tuttu ya da bölündüTek embriyo ama banada yüksek gibi geldi
Cok üzüldüm canım Allah dayanma gücü versin vardır rabbimin bir bildiği senin için en güzeli en iyi zamanda gelir inşallah keşke sarılabilsek dularim seninleMalesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Amin cümlemizeYa ilk günden tuttu ya da bölündümaşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Oooo maşallah Ay kese günü ne zaman galiba bölünmüşAmin cümlemize1566 olmuş 11.gün bugün acaba dediğin gibi bölündü mü
İkiz genleri var mıydı ailelerde maşallahAmin cümlemize1566 olmuş 11.gün bugün acaba dediğin gibi bölündü mü
Muayenede belli olacak inşallahAmin cümlemize1566 olmuş 11.gün bugün acaba dediğin gibi bölündü mü
Canım Rabbim yardımcın olsunKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
Sonucum yarın belli olacak hayırlısı diyorum artık ben de yapacak bir şey yok.ikinci testin sonucu ne zaman çıkıyor inş. güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım noldu,naptın? İnşallah iyisindir yeni gördümKızlar kesenin biri düşüyor çok korkuyorum diğeri için dua edin bana yoğun kanamam var parcali
Ayy canım ya.Çok geçmiş olsun.Yüce Allah gönlünü ferahlıklara çıkarsın.Sana sıkı sıkı sarılıyorum burdan.Allah Gönlünü ferah kılsın bir an önce kucağını doldursunMalesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Sizin ikinci değer ne geldi? Baktırdınız mı bugünCanım bence herşey nasip. Nasipte evlat sahibi olmak varsa Allah yazdıysa kaliteymiş embriyonun günüymüş hiç farketmiyor ne düşük değerlerle gebelik sahibi olanlar var ne yüksek değerlerle evladını kaybedenler. Allah hayırlısını sağlıklısını zamanında hepimize nasip etsin inşallahbenim ilk değerim yani bana göre düşüktü ikinci değerimi öğrenmek için test verdim tabi hemşiree söyledim dedim hani biraz aslında olumsuz bakıyorum filan ya niye dedi dedim benim bu değerlerle kimyasal oluyor biliyorsunuz dedim sen dedi hamile kaldığın zamanki değerinle kıyaslıyorsun ama dedi hiç öyle düşünme dedi kendini olumsuz psikoloji yükleme dedi yani hiç belli olmaz bu bakarsın değerin yükselir yani hiçbir gebeliğin değerleri de birbirine eşit olmaz dedi.
Çok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerimAyy canım ya.Çok geçmiş olsun.Yüce Allah gönlünü ferahlıklara çıkarsın.Sana sıkı sıkı sarılıyorum burdan.Allah Gönlünü ferah kılsın bir an önce kucağını doldursun
Acını kendi acım gibi hissettim canım.Sana ne desem aslaa teselli olmaz.Ne desem çok boş gelir.Ama kendini karanlığa gömme.Üzül,ağla,bağır,çağır. Ama sonra hayata devam canım.Her işte bir hayır vardır diyelim.Yolumuzun sonu hayırlara çıksın.Ahh canım fatsekÇok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Geç verdiğim için sonuç bugüne yetişmedi maalesef. Yarın sabahtan belli olacak inşallah.Sizin ikinci değer ne geldi? Baktırdınız mı bugün
Yarın öyle güzel bir sonuç olsun ki seni sevinçten havalara uçursunGeç verdiğim için sonuç bugüne yetişmedi maalesef. Yarın sabahtan belli olacak inşallah.
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum sevinçle üzüntünün aynı anda yaşanması çok zor. Ama herşey biz insan oğlu için bunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Onlar bizlere şefaatçi olacaklar inşallah bunu hiçbir zaman unutma. Bebeklerimizi bir gün kucağımıza aldığımız da bu zor günlerin hepsi geçecek Allah’ın izniyle kendini çok yıpratma yeter ki. Herşeyde vardır bir hayır.Çok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Ayy inşallah canım. Ne bir adet belirtim nede bir hamilelik belirtim var o yüzden var yok anlayamıyorum bile. Yarın ola hayrola diyip hakkımızda hayırlısını diliyorum. Rabbim biliyor emeklerimizi çektiklerimizi inşallah bizleri de mükafatlandırır duadan başka hiç birşey gelmiyor elimdenYarın öyle güzel bir sonuç olsun ki seni sevinçten havalara uçursunhatta dereyi görmeden paçaları sıvadığın içinde sana kızalım
Canım fatsek acını kalbimde hissettim bende yaşadım aynısını gerçekten zorÇok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Bugün çağırdı ama izin alamam işten bayram öncesi yoğunum biraz. Haftaya salı gidicem. Sen ne zaman gideceksin görmeyeOooo maşallah Ay kese günü ne zaman galiba bölünmüş
Aslında babaannemin olmuş ama yaşamamışlar. Kuzenimde tüp bebek tek transfer oldu bölündü şimdi bir kızı bir oğlu varİkiz genleri var mıydı ailelerde maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?