Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Malesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Ayy canım ya.Çok geçmiş olsun.Yüce Allah gönlünü ferahlıklara çıkarsın.Sana sıkı sıkı sarılıyorum burdan.Allah Gönlünü ferah kılsın bir an önce kucağını doldursun

Sizin ikinci değer ne geldi? Baktırdınız mı bugün

Ayy canım ya.Çok geçmiş olsun.Yüce Allah gönlünü ferahlıklara çıkarsın.Sana sıkı sıkı sarılıyorum burdan.Allah Gönlünü ferah kılsın bir an önce kucağını doldursun
Çok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim

Çok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Acını kendi acım gibi hissettim canım.Sana ne desem aslaa teselli olmaz.Ne desem çok boş gelir.Ama kendini karanlığa gömme.Üzül,ağla,bağır,çağır. Ama sonra hayata devam canım.Her işte bir hayır vardır diyelim.Yolumuzun sonu hayırlara çıksın.Ahh canım fatsek

Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum sevinçle üzüntünün aynı anda yaşanması çok zor. Ama herşey biz insan oğlu için bunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Onlar bizlere şefaatçi olacaklar inşallah bunu hiçbir zaman unutma. Bebeklerimizi bir gün kucağımıza aldığımız da bu zor günlerin hepsi geçecek Allah’ın izniyle kendini çok yıpratma yeter ki. Herşeyde vardır bir hayır.

Yarın öyle güzel bir sonuç olsun ki seni sevinçten havalara uçursun hatta dereyi görmeden paçaları sıvadığın içinde sana kızalım
Ayy inşallah canım. Ne bir adet belirtim nede bir hamilelik belirtim var o yüzden var yok anlayamıyorum bile. Yarın ola hayrola diyip hakkımızda hayırlısını diliyorum. Rabbim biliyor emeklerimizi çektiklerimizi inşallah bizleri de mükafatlandırır duadan başka hiç birşey gelmiyor elimden

Canım fatsek acını kalbimde hissettim bende yaşadım aynısını gerçekten zor
üzül ağla ama kendini nolur yıpratma güçlü olman lazım zor olsada
Rabbim kalbine ferahlık sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…