- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.461
Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum acını içimde hissediyorum. Rabbimden hep hayırlısını istiyoruz bunda da bir hayır vardır. Sen kendini toparla ne olur.Malesef tutunamadi diğeri de gitti ağlayarak yazıyorum rabbbim sizin bebeklerinizi size bağışlasın
Rabbim sana güç versin. Önce üzülecek sonra umutlarını tekrar yeşerteceksinÇok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Ya Ay çok heyecanlı haber verir misinBugün çağırdı ama izin alamam işten bayram öncesi yoğunum biraz. Haftaya salı gidicem. Sen ne zaman gideceksin görmeye
.. diyecek birşey yok gibi sadece sana sarılıp ağlayabilirim. Allah sabrını versin...Çok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Benim de beta değerim yüksek doktor bölünmüş olabilir dedi bakalım hayırlısı bugün kese görmeye gidicem inşallahAslında babaannemin olmuş ama yaşamamışlar. Kuzenimde tüp bebek tek transfer oldu bölündü şimdi bir kızı bir oğlu varSen test yaptın mı ?
Acınızı dindirmez ama kalben sarılıyorum yanınızda olduğumuzu bilin. En güzel zamanda gelecekler onlar yine onlar için güçlü olacağızÇok kırgınım çok üzgünüm bittim..hiç birsey tok ken yoğun bir pihtilj kanama ile gitti bebeklerim
Yarın vereceğim isminiz gibi duygusal uyandım bu sabah rüyamdan ötürü bebek işe ilgiliydi. Bi umutlu bi umutsuz hissediyorum. Hayırlısı bakalımAslında babaannemin olmuş ama yaşamamışlar. Kuzenimde tüp bebek tek transfer oldu bölündü şimdi bir kızı bir oğlu varSen test yaptın mı ?
Benden bir gün sonra da sen göreceksinYa Ay çok heyecanlı haber verir misinbenim 11 haziran da
Kaç geldi beta değerlerin yazmıştın ama unuttum benBenim de beta değerim yüksek doktor bölünmüş olabilir dedi bakalım hayırlısı bugün kese görmeye gidicem inşallah
Kuzeninizin bölündüyse çocukların cinsiyeti nasıl farkli oluyormantıken aynı olması lazım birebir
Güzel güzel görelim yavrularımızı .. çok garip bir duygu. Sen de belirti var mı ilk zamanlar olmuyormuş ama adet gibi sadece yine de bazen böyle birşey yok gibi hissediyorum inanasım gelmiyor herhalde ilk defa oluncaBenden bir gün sonra da sen göreceksin
Tabiki haber veririm
Seni çok iyi anlıyorum içini ferah tut. Güzel haberini bekliyorum. Senin için dua edeceğimYarın vereceğim isminiz gibi duygusal uyandım bu sabah rüyamdan ötürü bebek işe ilgiliydi. Bi umutlu bi umutsuz hissediyorum. Hayırlısı bakalım
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizde kucağınıza alın sağlıklı şekildeSeni çok iyi anlıyorum içini ferah tut. Güzel haberini bekliyorum. Senin için dua edeceğim
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.
Ne olursa olsun şuan hayalini yaşıyorsun bebeğin seninle
Aminnn. Bende senin gibiyim inanamıyorum. Dün ki testten sonra yeni yeni sevinmeye başladım.Güzel güzel görelim yavrularımızı .. çok garip bir duygu. Sen de belirti var mı ilk zamanlar olmuyormuş ama adet gibi sadece yine de bazen böyle birşey yok gibi hissediyorum inanasım gelmiyor herhalde ilk defa olunca
Çok garip ya bir erkek bir kız olmasıKaç geldi beta değerlerin yazmıştın ama unuttum benumarım bebeklerin iyidir içimden ikiz geçti birden.
Kuzenim 40 yaşındaydı ve sadece 1 embriyo oluşmuştu yani nasıl oldu bilmiyorum ama tekti onu biliyorum
Ben doymuyorumAminnn. Bende senin gibiyim inanamıyorum. Dün ki testten sonra yeni yeni sevinmeye başladım.
Bende tüm belirtiler var. Sanki bedenim hep bu anı beklemiş. Mide bulantısı, yorgunluk, uyku, ara ara regli olacakmış gibi ağrı. Yemek yiyemiyorum porsiyonlarım yarıya düştü onuda zorla yiyorum bebek için. Dün dışarı çıktık biraz yürüyorum sonra bulduğum yere oturuyorum.
Senin hep böyle devam eder inşallah rahat geçer hamilelik
Merhaba aynı gün transfer olmuştum sizinle nasıl gidiyor sürecinizAcınızı dindirmez ama kalben sarılıyorum yanınızda olduğumuzu bilin. En güzel zamanda gelecekler onlar yine onlar için güçlü olacağız
Merhaba transfer günlerimiz aynıydı sizinle nasıl geçiyor günleriniz:)Ben doymuyorumtransferden beri 3 kilo aldım ki dikkat ediyorum sağlıksız hiç birşey yok öğünlerimde. Çay kahve şeker karbonhidrat vs. Allah sana da kolaylık versin hemencik biter inşallah bu dönemin sağlıkla selametle
Elhamdülillah evdeyim ben bu süreçte. Normal rutin devam heyecanlıyım kış bebeği olacak diye örgülere başladımMerhaba transfer günlerimiz aynıydı sizinle nasıl geçiyor günleriniz:)
Sen bendende aceleci çıktın yaElhamdülillah evdeyim ben bu süreçte. Normal rutin devam heyecanlıyım kış bebeği olacak diye örgülere başladımsizin nasıl gidiyor
Yarın kan testi vereceğim süreç boyunca adet sancılarım oldu bugün de var aşağıya doğru çekiyor sanki dün adet tarihimdi. Dün de sol kaşığıma bir şey saplandı sonra ağrı devam etti. Sizin nasıl geçti süreç siz ne zaman vereceksinizMerhaba aynı gün transfer olmuştum sizinle nasıl gidiyor süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?