- 2 Ocak 2024
- 410
- 449
- 23
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.481
Test vermedin mi henüz ? Evet ne iş yapsam otura otura devam ediyorum. Battaniye örüyorumSen bendende aceleci çıktın yamasallah ne guzel ne örüyorsun minik yelek mi bende evdeyim çalışıyordum izin aldm sonuç aciklalana kadar dinlenmek istedim sende çabuk yoruluyor musun
Daha 5. Gün 30 mayısta oldum transferi ondan test yapmadım daha erken diye seninde aynı degilmiydi . Oo super canim el emeği çok başka olur :)Test vermedin mi henüz ? Evet ne iş yapsam otura otura devam ediyorum. Battaniye örüyorum
Aaa yok karıştırdın sanırım benim 21 mayıstı transferim ben elhamdülillah güzel haberi aldımDaha 5. Gün 30 mayısta oldum transferi ondan test yapmadım daha erken diye seninde aynı degilmiydi . Oo super canim el emeği çok başka olur :)
Evet ya karistirmisim kusura bakma canım çöl sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniAaa yok karıştırdın sanırım benim 21 mayıstı transferim ben elhamdülillah güzel haberi aldım
Estağfurullah ne olacak muhabbet ettikEvet ya karistirmisim kusura bakma canım çöl sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Evet benim de öyle her sabah kalkıp karnımı kontrol ediyorumbende adet ağrısı dışında belirti yaşamadım o ağrılar da sürekli olmadı hem çok korkuyorum hem çok heyecanlıyım test günümde bayramın ikinci günü 7 Haziran
Amin inşallah canım çok sagol okurum nasip olursaEstağfurullah ne olacak muhabbet ettikamin amin ecmain.. hep birlikte rabbim kolaylaştırsın burada mücadeleci anneleri.. şeyi okumuştum o iyi gelmişti sizde isterseniz okuyun. Mehmet Teber annenin ruh halleri kitabı
Amin canım güzel haberler alalımKorkma canim elinden geldiğince sakin kalmaya calis konuş bebeğinle inşallah güzel haberlerini alırız
Amin inşallah canım çok sagol okurum nasip olursa
Ellerine sağlık bende başlasam mı diye sabahtan beri örgü sepetine bakıp duruyorumElhamdülillah evdeyim ben bu süreçte. Normal rutin devam heyecanlıyım kış bebeği olacak diye örgülere başladımsizin nasıl gidiyor
Bence başlayın ağırlaşmadanEllerine sağlık bende başlasam mı diye sabahtan beri örgü sepetine bakıp duruyorum
Gecikiyorsa güzelleşiyordurBenim sonucum negatif. Haziran-temmuz topiğinde devam inşallah:)
Ben de aynı şekilde transfer günü komşuya çay içmeye gittimBenim tranferden sonraki ilk günüm ama gayet normal hissediyorum yatmıyorum da sürekli kalkıyorum kahvaltı falan hazırladım kendime. Hata mı ediyorum acaba kalkmamam mı lazım
Sen ne yaptın canım senin değerin düşük başlayıp sonradan yüjselmişti diye hatırlıyorum keseyim bebeği gördün müEllerine sağlık bende başlasam mı diye sabahtan beri örgü sepetine bakıp duruyorum
Ya canım arkadaşım. Tahmin ettiğim gibi dediğin için bir söz yazıyorum sama Mevlana diyor ki; yer yüzünde sayısız ihtimal uyur, siz ağzınızdan çıkan her sözcükle bir ihtimali uyandırırsınız. Güzel sözler söyleyin güzel ihtimaller uyansın. Allah kolaylıklar versin. Zamanı seni bekliyor inşallah...Hanımlar benimde değerim düşmüş tam da tahmin ettiğim gibi. 150 altı Düşük değerler bende kesinlikle yükselmiyor. Sancılı ve yoğun bir adet beni bekliyor. Dua edin inşallah ağrısız sancısız düşüreyim en azından. Bende aranızdan ayrılıyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Kendinize ve bebeklerinize cici bakın
Çok güzel bir sözmüş ilk defa duyuyuyorum canım. Doğru bir söz aslında ama tecrübe diyelim biz buna çünkü 4 tane gebeliğim hep böyle oldu. Hamilelik haberi aldığımda 1700 lerdeydi değerim sonra 3400 lere çıkmıştı. Zaten hiç 300 400 lerde değer bile göremedim bir daha o yüzden tahmin edebiliyordum ama en önemlisi nasip kısmet. Umudumuz hala var ama paramız yok artıkYa canım arkadaşım. Tahmin ettiğim gibi dediğin için bir söz yazıyorum sama Mevlana diyor ki; yer yüzünde sayısız ihtimal uyur, siz ağzınızdan çıkan her sözcükle bir ihtimali uyandırırsınız. Güzel sözler söyleyin güzel ihtimaller uyansın. Allah kolaylıklar versin. Zamanı seni bekliyor inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?