- 14 Ağustos 2024
- 2.431
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.012
- 73
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Ben de size katılmıyorum. Ne yaparsanız yapın Allah nasip etmedikçe olmaz. Yazan arkadaşın tüm mutivitaminleri ve dediği besinleri kullanmış biri olarak kimyasal gebelik geçirdim. Hocamin bana dediği şu " Üstüne basa basa söylüyorum. Bunun senin beslenmenle hiçbir alakası yok" dedi. Üstelik ben " Hocam ben şöyle beslendim " falan demeden bunu bana söyledi. Evet hiçbir alakası yok. Öyle olsa 9 ayı kusarak geçirip düzgün bir şey yemeden sağlıklı bebek doğuran bir sürü insan var. Beslenme sadece bir gönül avuntusu başka bir şey değil. Buna ben de dahilim. Ben de beslendim. Ama olmayınca olmuyor. Yine beslenir miyim? Evet. Ama bunu beslenmeye bağliyor muyum? Hayır.Size katılmıyorum.Mesela kan akışı gerekiyor ki rahimde bebek tutunsun.Orman merveleri bu konuda iyiymiş çünkü antioksidan olduğu için öneriliyor.Tamamen buna bağlı zaten değil ama bir çok etkenin bir araya gelmesiyle oluşuyor zaten gebelik
Transfer günüm belli oldu listeye ekler misinizMerhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut
Hiç korkmayın çok heyecanlı ve etkileyici en güzel en özel an benceTransfer günüm belli oldu listeye ekler misinizyaş 32 5.gün ilk deneme 6 Mayıs adet 24 Mayıs transfer günü inşallah heyecanla ve korkuyla bekliyorum
Ay ne biliyim bağırarak ağlama isteği heyecan korku hepsi bir anda hissediyorum sankiHiç korkmayın çok heyecanlı ve etkileyici en güzel en özel an bence
Çok doğal tepkiler ben embriyom konuldu an bak burada diye ultrason da gösterdikleri an ağlamaya başladım ki süreçte çok soğuk kanlı olmama rağmen o an çok duygusal gelmiştiAy ne biliyim bağırarak ağlama isteği heyecan korku hepsi bir anda hissediyorum sankiAllahım yardımcımız olsun her şey güzel olsun
kaç adet embriyo transfer olacak.Ekliyorum sizi deTransfer günüm belli oldu listeye ekler misinizyaş 32 5.gün ilk deneme 6 Mayıs adet 24 Mayıs transfer günü inşallah heyecanla ve korkuyla bekliyorum
YaaaaÇok doğal tepkiler ben embriyom konuldu an bak burada diye ultrason da gösterdikleri an ağlamaya başladım ki süreçte çok soğuk kanlı olmama rağmen o an çok duygusal gelmişti
Bence çıkar.Düşükte olsa bir değer çıkacaktırPozitif olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alınRabbim bize de oldu sevincini yaşatsın inşallah Ben de 3. Gün embriyo transferi olmuştum 21 i test günüm. Yarın kan versem erken mi olur sizce . İdrar yapmayı asla düşünmüyorum özellikle erken gebelik testi 2 sefer hatalı çıkmıştı daha önce
Valla gönlümden geçen iki ama ne olur bilmiyorum doktorla konuşmadık bunu sadece tarih netleşti. İçim biraz rahatladı böyle mesajları okuyunca en iyisi anın tadını çıkarmak, ben de yüzüm gülerek hatırlamak istiyorum bu anlarıkaç adet embriyo transfer olacak.Ekliyorum sizi de
Çok güzel geçer inşallah süreciniz çok güzel çok heyecanlı bir andı.Aklıma geldikçe yüzüm gülüyor yine,yumuş yumuş oldum
amiin inşallah güzel geçer. Siz o gün güle oynaya gidin güle oynaya yatın o masaya.Sizin enerjiniz doktorunuza hemşirenize yansısın,bebeğinize yansısınValla gönlümden geçen iki ama ne olur bilmiyorum doktorla konuşmadık bunu sadece tarih netleşti. İçim biraz rahatladı böyle mesajları okuyunca en iyisi anın tadını çıkarmak, ben de yüzüm gülerek hatırlamak istiyorum bu anları
test günümüz aynıymış ama benimki 6. gün embriyosu doktorum biraz geç vermiş gibi kan testimi ama vardır bir bildiği sizin transferinizin kaçıncı günü acaba?Pozitif olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alınRabbim bize de oldu sevincini yaşatsın inşallah Ben de 3. Gün embriyo transferi olmuştum 21 i test günüm. Yarın kan versem erken mi olur sizce . İdrar yapmayı asla düşünmüyorum özellikle erken gebelik testi 2 sefer hatalı çıkmıştı daha önce
Ay ne güzel motivasyon çok teşekkür ederimamiin inşallah güzel geçer. Siz o gün güle oynaya gidin güle oynaya yatın o masaya.Sizin enerjiniz doktorunuza hemşirenize yansısın,bebeğinize yansısın
Ben 9 mayıs da 3. Gün embriyo transferi oldum . Test için 21 mayıs dedi doktorum . İdeal olarak görülen tarih de 21 ila 23 mayıs arası aslında . Yarın erken olabilir ama yerleştiyse eğer çoktan yerleşmiş olması gerekiyor kanda çıkar belki. Doktoruma ihanet edeceğim galibatest günümüz aynıymış ama benimki 6. gün embriyosu doktorum biraz geç vermiş gibi kan testimi ama vardır bir bildiği sizin transferinizin kaçıncı günü acaba?
Sabret bence erken kan verme derim ben verdim içim içimi yiyor yükseldi mi iki katı oldu mu düştü mü diyeBen 9 mayıs da 3. Gün embriyo transferi oldum . Test için 21 mayıs dedi doktorum . İdeal olarak görülen tarih de 21 ila 23 mayıs arası aslında . Yarın erken olabilir ama yerleştiyse eğer çoktan yerleşmiş olması gerekiyor kanda çıkar belki. Doktoruma ihanet edeceğim galiba
Amin inşallah 38 yumurta oluştu ama yemin ederim göbeğim bir şişti eğilirken bükülürken hamile kadın gibi batıyodu karnım doktoruma nefesim daralıyo artık patlıycak gibiyim dedim okadar çokki gene iyisin dediSalı bi yaramazlık yapıcam sanki bendeberaber pozitif demek nasip olsun burda bu arada kaç yumurtan toplandı canım.Pkosluların çok yumurtası olur diye biliyoruz hep.
Eşimde aynı fikirde 10 gün durdun 3 gün daha sabret diyorSabret bence erken kan verme derim ben verdim içim içimi yiyor yükseldi mi iki katı oldu mu düştü mü diyebence gününü bekle canım
Hadi hayırlı olsun bnm de 23ünde transferTransfer günüm belli oldu listeye ekler misinizyaş 32 5.gün ilk deneme 6 Mayıs adet 24 Mayıs transfer günü inşallah heyecanla ve korkuyla bekliyorum
Aynen canım sabret az daha Rabbim o güzel haberi almayı nasip etsin inşallahEşimde aynı fikirde 10 gün durdun 3 gün daha sabret diyorHoş zaten herşey olacağına varır erken vermem sonucu değiştirmez. Bir çeşit sabır imtihanı . Bekleyeyim artık napalm
Ayy hadi inşallah güzel haberler alalım amiiinnnHadi hayırlı olsun bnm de 23ünde transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?