- 22 Kasım 2019
- 680
- 844
- 103
- 32
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Önceki hamileliğimde 12. Haftaya kadar hergün progestan 2 ampül ve her hafta proluton iğne oldıum. Ağrısı varmıydı kesinlikle vardı ama dayanılmayacak kadar değildi. Bir de tedavi bitmiş pozitif, hamileyim, bebeğime sağlıkla kavuşma hayali var hiç takmadım o ağrıları bana sinek ısırığı gibi geldi. Ama şimdiye gelirseekYalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadımçok ağrı yapıyormuş sizler göbekten mi kalçadan mı kullanıyorsunuz
Amiiin hepinize inşallah kardeşimRabbim nasip etsin inşallah
Bende ilk trensfer sürecinde pregesteronu göbekten almıştım fakat bu seferki süreçte transferden 5 gun öncesinde kalçada olacak şekilde başladık. Arnica jeli çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Günde iki defa masajla birlikte uygulamak hem morluğunu şişliği hem de ağrısını azaltıyor. Tavsiye ederiiim. Bebeğimize giden yolda her şeyin bir güzelliği vardır diyelimÖnceki hamileliğimde 12. Haftaya kadar hergün progestan 2 ampül ve her hafta proluton iğne oldıum. Ağrısı varmıydı kesinlikle vardı ama dayanılmayacak kadar değildi. Bir de tedavi bitmiş pozitif, hamileyim, bebeğime sağlıkla kavuşma hayali var hiç takmadım o ağrıları bana sinek ısırığı gibi geldi. Ama şimdiye gelirseekbu tedavide henüz keseyi görmedik yarın kese randevum var. Transfer gününden beri kullanıyorum ve yine muhtemelen 12. Haftama kadar kullanıcam. Ama benim kalçalarım ve bacaklarım şimdiden pert. Artık psikolojik olarak mı, yaş ilerlediğinden mi bilemem ama yapacak birşey yok. Yeter ki sağlıkla gelsinler mucizelerimiz
Hadi bakalım güzel haberlerle inşallahAmin canlarım ben yola çıktım bakalım çok heyecanlıyım dualarınıza talibim
Amin inşallah verdim bakalım kanı bekliyorumHadi bakalım güzel haberlerle inşallah
İnşallah güzel sonuc alırsın hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah verdim bakalım kanı bekliyorum
Çözdürme ücretinden hariç transfer ücreti var mı peki?Aynen canım tutmadığı zaman dondurulmuş olan embriyonu tekrar çözdürmek için 38 bin ödüyosun +prolutex iğne 4 kutu estrofem+vitamin ellibine yakın gene gidiyo
Herşey gönlünce olsun inşallahKızlar merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah 1. Akşam 1 şeklinde yalnıx fitilden sonra kasık agrım oluyot sizce normalmi
Çarşamba günü transferim var bana dua edermisiniz
inşallahh güzel haberlerini alırızBen 9 mayıs da 3. Gün embriyo transferi oldum . Test için 21 mayıs dedi doktorum . İdeal olarak görülen tarih de 21 ila 23 mayıs arası aslında . Yarın erken olabilir ama yerleştiyse eğer çoktan yerleşmiş olması gerekiyor kanda çıkar belki. Doktoruma ihanet edeceğim galiba
maalesef bir bilgim yok doktorunu arayıp bilgi alsan mı acabaKızlar merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah 1. Akşam 1 şeklinde yalnıx fitilden sonra kasık agrım oluyot sizce normalmi
Aynı şekilde bende de oluyor ama ben normal karşılıyorum. Kullandığımız ilaçlar her türlü yan etki yapabilirKızlar merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah 1. Akşam 1 şeklinde yalnıx fitilden sonra kasık agrım oluyot sizce normalmi
Progestan kabızlık yapıyor onun için ağrı yapıyor olabilir bol bol lifli gıda tüketin bol su için benim doktorumun önerisi ağrı için bu şekildeydi.Kızlar merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah 1. Akşam 1 şeklinde yalnıx fitilden sonra kasık agrım oluyot sizce normalmi
Aminn inşallah hepimiz oldu sevincini yaşayalıminşallahh güzel haberlerini alırız
çok az kaldı allahın izniyle her şey çok güzel ilerleyecekAminn inşallah hepimiz oldu sevincini yaşayalımgün yaklaştıkça rüyalarıma girmeye başladı
Yok bu dediğim rakama transferde dahil bu arada salı günü mutlu haberini bekliyorumÇözdürme ücretinden hariç transfer ücreti var mı peki?
biraz araştırdım ve 2-4 haftada alt değer 39 muş bence şimdilik gayet iyi duruyor değerin tabii doktorun daha iyisini bilir ama endişelenmene gerek yok bence sakinn olKızlar bugün 12+1 48.3 olmuş az sanki
İki gün önce 25 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?