Mecburum evliliğe

ben 3 numaraya sıcak baktım,tesadüfmüdür bilmem çevremde subayla evlenen çiftler çok mutlu,gerçekten çok mutlu,mesela geçen yıllarda ablam dediğim bir tanıdığım görücü usulüyle bi subayla evlendi,adam çok yakışıklı kıza göre,kız avukat,ikisi beraber dünyanın parasını kazanıyolar her sene tatiller gezmeler falan...kız aşık oldu yani evlendikten sonra.ama kişiliğe de bağlı tabi.ben bir tanı derim.subay da çok karizmatik olur hee,sokaktaki yunus polislerden sonra 2. tercihimkaydirigubbakcemile3

valla şimdi bana kızanlar olabilir ama askerle evlenip evlenmemeyi iyice düşünmek lazım, olabilir tabii neden olmasın ama çok iyi düşünmek lazım, çünkü şehir şehir geziyolarlar gün oluyo eşi çocukları bi şehirde kalıyo adam başka bi şehre gidiyo ama ailesini götüremiyo falan
ama marmarislinin orda kurulu bi düzeni var geliride ortalamanın altında değilse olabilir, yaşanacak yerde önemli marmaris güzel yer, zaten bi kere nişanlanmış körü körüne nişanlanmadı ya evliliğe uygun görüp nişanlanmıştır ayrılmalarıda bizim kızımızın başka bir erkeği unutamaması yüzünden olmuş yani bu marmarislinin kötülüğünden falan değilmiş ayrılmaları

ya aslında yüreğim buruk .hiç evlenmek istemiyorum...ya ben sevmek istiyorum..yada benim için sevmek demek güvenmek inanmak...ve o kadar yalancı adamlar varki...akla mantığa sığmaz..anneme üzülüyorum başkalarının çocuklarını sevemiyorum.sinir oluyorum diyor..kimse kalbimi anlamıyor..anneme diyorum ya damat kötü olursa sana göstermezse diyorum...susuyor...

diyorum bazen benim gerçek yarıim kara topraktır..

bende aynen sizin yaşadıklarınızı yaşadım evlenmeden önce.benden önce 2 küçük kızkardeşim evlendi.etraftaki herkesde bana baskı yapıyordu.hadi sıranı verdin ama artık evlen diye.eş dost sürekli birilerii buluyordu bana damat adayı olarak.yaşımda 27 olmuştu.ama ben bütün bunlara direndim ve allaha şükür ki allah karşıma sevebileceğim birini çıkardı.çünkü ben ancak sevdiğimle evlenirdim.öyle sipariş usülü olsun istemedim hiç bir zaman.ve şu andada 4 aylık evliyim.

ya canım güzelim, sen delimisin evlenmek için evlenilir mi, istemiyorsan evliliği hiç evlenmiceksin o zaman, anneciğine de tatlı dille anne bu konuyu açmayalım bir daha lütfen diceksin, kimseninde lafına sözüne bakmıcaksın:hulya:

birde eski nişanlımın her huyunu biliyorum...yalan söyleyip sölemediğini...sadıkta...çok ajan takdım peşine temiz çıktı...tek kötü huyu soğuk ve ukala..ama çevreyee

allah mesut etsin canım benim..

birde eski nişanlımın her huyunu biliyorum...yalan söyleyip sölemediğini...sadıkta...çok ajan takdım peşine temiz çıktı...tek kötü huyu soğuk ve ukala..ama çevreyee

valla bence illada evlenecem diyosan marmarisli derim madem huyuda güzel, sadakat de çok önemli, ve hala seni unutamamış, kaç yıl geçmiş ama aklı sende, bu da hoş yani, evlenirsen sana zor kavuştuğu için kıymetli olursun gözünde:hulya:

ben bu ruh haliyle kimi seçerseniz seçin mutlu olacağınıza inanmıyorum. Başkaları istedi diye evlenme kararı almak,manavdan seçer gibi koca seçmek hiç mantıklı değil. Bence çok bunalmışsınız etrafınızdaki baskılardan. Görücü usulüne karşı değilim ama bu durumda baştan mutsuz olmayı göze alarak evlenicem diyorsunuz. ınsanlar hayatlarını mahvetmek için yuva kurmazlar. Allah korusun evliliğiniz kötü gittiğinde şimdi "evlen,kocan olsun" diyenleri yanınızda bulamazsınız. Bence adayları elemekten ziyade çevrenizden bir müddet uzaklaşın, bu mantıkta olmayan arkadaşlarınızla görüşün. Kendinize güveniniz gelsin. Evlenmek dünyanın en önemli şeyi değil. Ben evlilikte aşkın, sevginin olması gerektiğine inanıyorum. Siz belki yalnız daha mutlu olacaksınız. Ya da aklınıza yatacak biri daha sonra karşınıza çıkacak.
Sonuçta çevrenizi genişletin,daha fazla insanla tanışınca sevebileceğiniz birini bulmak daha kolay olur. 30 yaş hiç bişey için geç değil. Lütfen sizin psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin...

ya bıraz konunun dıŞına Çıkıcam geÇmıŞımde bır anım bu eskı nıŞamlımda..Şımdı ben erkeĞın sadakatını Çok kontrol etmıŞımdır..bunu 2-3 kıŞıye denedım ınan foss...
Bır kız arkadaŞım vardı Çılgın bır kız...cekıcı ve laylaylom bır kız..ve erkekler buna hıÇ hayr dıyemezmıŞ..bende bu huyunu kullandım.dedım hadı Şu benden hoŞlanan ÇocuĞu batan Çıkar..ya bu kadarmı teslım olurlar..anında gÖrÜntÜ...
Ama tek nıŞanlım yapmadı bunu..neler yapmıŞ kız..ve Çocuk patladı lÜtfen bunu yolla ısteıyorum dedım ben dedım arkadaŞım yapamam..ama o yaptı...dedı kızım hadı sen ateŞŞın yakma beınıı..hadı memleketıne...o geldı bak Şımdı aklıma...ya erkek sadık olmalı aslında...mıs gıbı dımı gelır
dımı sadık bır eŞ kadına

ama söle bir durum var..mesleğimi bırakmış olcam.çok iyi işim var şu anda...

Sipariş üstüne evlilikmi olurmuş canım...Bu hayatta kimse onun bunun lafına göre yaşamak zorunda değil.
Yani bu belli bir yaş üstündeki kadınlarıda anlamıyorum...
Tamam,her anne ister evladının yuva kurmasını falan ama,bu zorlama nedir.Kısmet işidir bunlar bir kere :umursamaz:
Hem o diğer kadınlara ne oluyor,çöpçatanlık işlerinden ne haz alıyorlarsa...
Ayarlarlar birini,o adamla mutsuz olursun,kabak onlara patlar.Hiç mi düşünemiyorlar bunu!

Ayrıca laf olsun diye evlenilirmi allah aşkına...Onun bunun sözüne göre niye hareket ediyorsunuz ki.
Hem bu nedemek "erkek olsun çamurdan olsun"...PES YANı...
Ondan sonra başlıklar açılıyor burda,aldatıldım,mutsuzum,dayak yedim,boşanıyorum....
Daha ne denilir ki...

ama söle bir durum var..mesleğimi bırakmış olcam.çok iyi işim var şu anda...

subayın tayini çıkmıcakmı peki, onunda tayini çıkar yine işini bırakmak zorunda kalırsın
gerçi bana kalsa işini hiç bi erkeğe değişme
:hulya:

[color="ındigo"]inanın bozdular gecenlerde erkek kardeşim dayıma gitmiş..yengem ortaya laf atmış çocuk kavga edip geldi...ve bana ya evlen sustur şunları...daradım ya dedi..annemle sıkıştırdık..demişki.ablanın gizli bir sırrımı var..başına bir hal mi geldi ki herkese hayır diyor...

Lafa bakarmnsız yaa...nasıl bir kelime bu..dul adama gitsen kız değil derler...off offf
[/color]

yok artık yalaelaelaelaelae

amacın böyle tiplerin ağzını kapatmaksa zaten kapatamazsın, merak etme onlar her daim her şekilde bi dedikodu uydurur, işleri bu çünkü bu tiplerinsempatiksalakcinni

evlenin diye baskı yapanlar emin olun dostunuz değiller.
evlilik aranmaz ki karşına öyle biri çıkarki onunla yaşlanmak her anında yanında olmak istersin.
onu bulana kadar evliliğe odaklı yaşama bırak hayatını yaşa..

Aylin,eninde sonunda seni sözleriyle uçuruma sürükleyen o insanlar yüzünden mutsuz olacaksın.İşte o an kk'dan beni hatırla.Seni şiddetle uyarıyorum:Sakın söylenen saçmalıkları hayatına geçirme.En yakın 3 arkadaşım senin sorununun aynısını yaşayarak ve bunaltma politikaları sonucu evlilik yaparak çok büyük mutsuzluklar yaşadılar.(Birinin davası halen sürüyor,Diğeri yarın doğum yapacak ve baba ortada yok)
Çocuk herşey demek değildir.Benim de çocuğum yok ve annem sana kim bakacak gibi zırvalar söylüyor.Zırvalar diyorum çünkü;ne malum bana hayrının olacağı,ya çocukla sınanırsam bu dünyada...İlköğretim okulunda bile annesini döven birkaç çocuk biliyorum.Pembe hayaller kurmak hoş ama inan daha kötüsü işin evlilik kısmı.
Durup dururken hayatını kabusa çevirme.Sana göre doğru insanı aramaya devam et.Evlenmiş olmak için evlenmek bir insanın yapabileceği en ahmakça hata.Atalarımız ne demiş;geç olsun,güç olmasın...
Senin dost sandığın o düşmanlara da net tavrını koy,hayatına müdahale hakkını verme sakın.Gerekirse kırıcı ol...UNUTMA: SEN VARSAN HERŞEY VAR,SEN YOKSAN HİÇBİRŞEY YOK.

aylincim, bu yapıdaki insanlar sen evlensen de söyleyecek şey bulurlar. çocuk yapmazsın kısır derler, eşinden ayrı bi yere gidersin, boşanıyo musun derler, derlerde derler. Millete göre hareket etseydik...

Ailende bunalıyordur tabi bu söylenenlere ama inan yarın bigün evlenip işler yürümediğinde boşanırsan daha çok üzülürler. evlilik çocuk oyuncağı değil. Böyle konuşanlara ağzını geleni söyleyip hadlerini bildir. bilemiyorum, belki içine kapanık ve çok hassas birisin ama lütfen bu kendini bilmezlere pabuç bırakma.

ya inanmıcaksınız ama bi de şöyle bişey var aranmayınca bulunuyor, senin ruh halin bana pek sağlıklı gelmedi, bence bu evlilik konusunu tamamen kafandan at çıkar, hiç düşünme ama, kimseninde hatırlatmasına izin verme, bir süre sonra hiç beklemediğin bir anda hayat arkadaşın karşına çıkacaktır:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…