- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
ay ben 1 yazcaktım yanlışlıkla 2 yazmışım, kartalyuvası alıntımı editle sende 2 yi 1 yapkaydirigubbakcemile3
ya aslında yüreğim buruk .hiç evlenmek istemiyorum...ya ben sevmek istiyorum..yada benim için sevmek demek güvenmek inanmak...ve o kadar yalancı adamlar varki...akla mantığa sığmaz..anneme üzülüyorum başkalarının çocuklarını sevemiyorum.sinir oluyorum diyor..kimse kalbimi anlamıyor..anneme diyorum ya damat kötü olursa sana göstermezse diyorum...susuyor...
diyorum bazen benim gerçek yarıim kara topraktır..
valla şimdi bana kızanlar olabilir ama askerle evlenip evlenmemeyi iyice düşünmek lazım, olabilir tabii neden olmasın ama çok iyi düşünmek lazım, çünkü şehir şehir geziyolarlar gün oluyo eşi çocukları bi şehirde kalıyo adam başka bi şehre gidiyo ama ailesini götüremiyo falan
ama marmarislinin orda kurulu bi düzeni var geliride ortalamanın altında değilse olabilir, yaşanacak yerde önemli marmaris güzel yer, zaten bi kere nişanlanmış körü körüne nişanlanmadı ya evliliğe uygun görüp nişanlanmıştır ayrılmalarıda bizim kızımızın başka bir erkeği unutamaması yüzünden olmuş yani bu marmarislinin kötülüğünden falan değilmiş ayrılmaları
bende aynen sizin yaşadıklarınızı yaşadım evlenmeden önce.benden önce 2 küçük kızkardeşim evlendi.etraftaki herkesde bana baskı yapıyordu.hadi sıranı verdin ama artık evlen diye.eş dost sürekli birilerii buluyordu bana damat adayı olarak.yaşımda 27 olmuştu.ama ben bütün bunlara direndim ve allaha şükür ki allah karşıma sevebileceğim birini çıkardı.çünkü ben ancak sevdiğimle evlenirdim.öyle sipariş usülü olsun istemedim hiç bir zaman.ve şu andada 4 aylık evliyim.
birde eski nişanlımın her huyunu biliyorum...yalan söyleyip sölemediğini...sadıkta...çok ajan takdım peşine temiz çıktı...tek kötü huyu soğuk ve ukala..ama çevreyee
valla bence illada evlenecem diyosan marmarisli derim madem huyuda güzel, sadakat de çok önemli, ve hala seni unutamamış, kaç yıl geçmiş ama aklı sende, bu da hoş yani, evlenirsen sana zor kavuştuğu için kıymetli olursun gözünde:hulya:
ama söle bir durum var..mesleğimi bırakmış olcam.çok iyi işim var şu anda...
ben bu ruh haliyle kimi seçerseniz seçin mutlu olacağınıza inanmıyorum. Başkaları istedi diye evlenme kararı almak,manavdan seçer gibi koca seçmek hiç mantıklı değil. Bence çok bunalmışsınız etrafınızdaki baskılardan. Görücü usulüne karşı değilim ama bu durumda baştan mutsuz olmayı göze alarak evlenicem diyorsunuz. Insanlar hayatlarını mahvetmek için yuva kurmazlar. Allah korusun evliliğiniz kötü gittiğinde şimdi "evlen,kocan olsun" diyenleri yanınızda bulamazsınız. Bence adayları elemekten ziyade çevrenizden bir müddet uzaklaşın, bu mantıkta olmayan arkadaşlarınızla görüşün. Kendinize güveniniz gelsin. Evlenmek dünyanın en önemli şeyi değil. Ben evlilikte aşkın, sevginin olması gerektiğine inanıyorum. Siz belki yalnız daha mutlu olacaksınız. Ya da aklınıza yatacak biri daha sonra karşınıza çıkacak.
Sonuçta çevrenizi genişletin,daha fazla insanla tanışınca sevebileceğiniz birini bulmak daha kolay olur. 30 yaş hiç bişey için geç değil. Lütfen sizin psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin...
[color="ındigo"]inanın bozdular gecenlerde erkek kardeşim dayıma gitmiş..yengem ortaya laf atmış çocuk kavga edip geldi...ve bana ya evlen sustur şunları...daradım ya dedi..annemle sıkıştırdık..demişki.ablanın gizli bir sırrımı var..başına bir hal mi geldi ki herkese hayır diyor...
Lafa bakarmnsız yaa...nasıl bir kelime bu..dul adama gitsen kız değil derler...off offf[/color]
[color="ındigo"]inanın bozdular gecenlerde erkek kardeşim dayıma gitmiş..yengem ortaya laf atmış çocuk kavga edip geldi...ve bana ya evlen sustur şunları...daradım ya dedi..annemle sıkıştırdık..demişki.ablanın gizli bir sırrımı var..başına bir hal mi geldi ki herkese hayır diyor...
Lafa bakarmnsız yaa...nasıl bir kelime bu..dul adama gitsen kız değil derler...off offf[/color]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?