Meğer yedekteymişim

yeminle aynı şeyleri yaşadım
aynı şeyleri yaşadım üstelik 1 yıl boyunca hemde . sıkıldım demişti ara verelim dedi ilk kabul etmedim sonra tamam dedim aylarca konuşmadık neyse ailesini okulunu bahane etti kendimi iyi hissetmiyorum dedi bende inanmıştım belki düzelir bu ruh hali dedim. halbuki hepsi yalanmış doğrusunu bildiğim halde sustum. meğer kızlarla konuşuyormuş kendi gözlerimle gördüm aldatmış bile. o kadar sevmediğim için pek umursamadım. sürekli gelip gidiyordu aylarca konuşmayıp tekrar konuşuyorduk. yine gidiyordu bahanesi yine aynı . yalnız kalmak istiyorum dedi bende tamam dedim aylarca konuşmadık yine döndü bu bende aptal aşık dayanamadım yine biraz konuştuk güzel vakit geçirdk yine gitti kendimi çok aptal yerine koydurdum değmeyen insan için egosu tavan yaptı . nasıl yapsamda bu yaptıklarından pişman olsa bilmiyorum dalga geçiyor benimle yedekte tutuyor bariz oyalayıp bekletti dalga geçti

aynen şu oyunlar yok mu orda ki yetme kızlar sevgilimin peşinde ha benimki az şerefsiz değilmiş ama yaptığı herşeyi öğrendim

Bende anlamıyorum okeyde tavlada kız tavliyormus bende beni düşünüyor falan sanıyordum
çok var o tipler ya bende oyun oynarken birsürü erkek yazar hiç uğraşmam onların gücü anca küçük ergen kızlara yeter o kızlar saf oldukları için kolay kandırıyorlar

çok var o tipler ya bende oyun oynarken birsürü erkek yazar hiç uğraşmam onların gücü anca küçük ergen kızlara yeter o kızlar saf oldukları için kolay kandırıyorlar

Ben kendi yaşımdan büyüklerle savaştım valla dün gece bak beni aradı konuştuk gibi ekran resmi atiyorlardi ex te beni kandırmaya devam Burdakı saf kız benim ama asıl kızda bendim sonra ne oldu anlamadım yedeğe geçtim falan neyseki aradan baya zaman geçti ben artık anlıyorum kim ne kim ne değil en azından

valla dikkat etmek lazım onlar tilkiyse biz kuyruğu kendilerini çok zeki sanıyorlar ya biz genelde saf ayağına yatıyoruz aptal muamelesi gördüm bu yüzden ona yanarım

Evet herşey ortaya döküldü geç olmadan. Yakında aileleri tanıştırmaktan söz eden biriydi, ben acele etmek istememiştim. Korona olmasaydı belki de aileler bile tanışırdı. Allah’ın sevgili kuluymuşsun diyorum kendime ama aldatılmak aptal yerine koyulmak gerçekten kötü bi hismiş

Ah canım ya hepte affetmişsin ama nerden bilecektin ben olsam bende belki öyle davranırdım. O hala bilmiyor benim bildiğimi, benim beklediğimi falan düşünüyor olsa gerek ama beklemediğimi benden öğrensin istiyorum Tabiki iletişime geçmeyeceğim ama yaptıklarını bildiğimi bilsin istiyorum. Seninki sonradan pişman oldumu aldattığı ortaya çıkınca?

Yok ya içimden geçeni yazsam anlayacak mı sanki, ben şimdi ne desem içim soğumaz ki! Vicdan ve merhamet sahibi bi insan olsa zaten böyle bi adilik yapmaz, e o olguları olmayan insana da ne söylesen boş boş bakar iyice çileden çıkarır insanı. Tek dileğim o kızla da mutlu olamasın, kimseyle olamasın. Çok kazık yedim ama kimse icin mutsuzluk dilememiştim ilk kez diliyorum

aynen ondan vazgeçemeyeceğimi sanıyor şuan beklediğimi biliyor halbuki kafadan sildim nasıl yapsak hiçbirşey demeden ortadan mı kaybolsak intikam mı alsak, yaptığı herşeyi yüzlerine söyleyip aslında aptal olsan biz değilde onlarmış gibi duruma soksak nasıl olur bilemedim

benim bilmediğimi sanıyor hala halbuki saf ayağına yattım görmezden geldim. ayrılmak istedi bende takıntı olmuş bırakmadım peşini kestirip atsaydım keşke içim kaynıyor mutlu durduğuma bakma dedi pişman gibiydi eskiyi unutalım dedi bir gün iyi bir gün kötü çok dengesiz davranıyor . ama olmucak gibi kabul edemiyorum

aynen bana da sevgili değilmişiz ayağı yapıyor kızlarla konuştu aldattı güya ben duyarsam kötü olacak ya ee sevgili değildik ki diyecek sevgiliyken eğlenecek kız durumuna soktu beni

Gecmis olsun. Konunuzu hatirliyorum ve baska bir kiz vardir diyenlerden biriydim yanlis hayirlamiyorsam.

Verilmis sadakaniz varmis ki Allah sizi bir serefi noksandan korumus.

şimdilik hiç bir şey yapmayın bir daha ki aramasında da yaa senin haberin yok muydu bir sevgilim var benim diyin. Tek flörtümün sen olduğunu düşünmüyordun heralde falan.

Saçmaladım ama gerçekten şu gençliğin aklı nerede ya yazık değil mi bunca çakallığa.

Ayy aynı durumdayım. Hiç bişey söylemek içimden gelmiyor hayatımda bugüne kadar kimseyle ağız dalaşına girmedim ama böyle durmakta canımı fena sıkıyor, hiç böyle bi kazık yememiştim aptal yerine koyduğunu ama benim aptal olmadığımı bilsin istiyorum, harbi ne yapsak?

Arkadaşıma aynısı yapıldı netten el ele tutuşmuş foto indirdi hikayede paylaştı / tek gerçeğim/ yazdı yedekte tutan kişi hemencecik aradı saydırdı ben sana demedimmi bekle diye bizimki gayet sakin bir şekilde /ulan sen bekle dedim diye ben seni mi bekliyecem kimsin sen sehzademi tip desen yok para desen paran yok sence ben okadar fekadar bir insan değilim dedi ve sonuç adam yıllarca peşinden koştu şimdi ama arkadaş bu yaz başkası ile evleniyor

İnanmıyorum ya ne sanıyor bunlar kendilerini, bekle demedim mi ne demek ya sen kimsin! Benimkide parasına güveniyor ama bilmiyor ki ben onun parasına tamah edecek kadar açgözlü değilim şükür. Parasından başka bişeyi olmayan zavallı bi model

Seni sevmedikten aldatıltan sonra para önemini kaybediyor insan aşk ve tutku istiyor boynuz değil.. ayrıca tek zengin ve paralı o değil zengin kıtlığı yok ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…